Славия - Локомотив, А група 1 кръг Петък 17.07.2015
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Славия - Локомотив, А група 1 кръг Петък 17.07.2015
Идва първи мач със добрата стара Славия. Най-неудобният ни съперник от както се помня. Гледах наще с Левски и според мен нямаме никаква подредба. Всеки прави каквото си иска. Халфовете са ни живия леш, а единственият който знае за какво е на терена, няма да играе. Поне опитвахме преса, но нямат въздух. Отзад също сме доста зле. Все пак се надявам да не загубим, защото следващият кръг ни идват Берое, а от тях трудно ще вземем нещо. Очаквам едно 2:2. Само Локо.
Re: Славия - Локомотив, А група 1 кръг Петък 17.07.2015
Мачовете ни в контролите с официалните рядко имат нещо общо, надявам се и сега да е така. Надявам се на добро представяне, на този етап не изглеждаме добре.
Честно казано Ераносян щеше вече да е направил машина от тези футболисти, при него на втория ден се вижда стил, но ако не можем да си го позволим движим по сегашния план...
Честно казано Ераносян щеше вече да е направил машина от тези футболисти, при него на втория ден се вижда стил, но ако не можем да си го позволим движим по сегашния план...
1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Отбора ни е по-добър от миналата година, имаме Камбуров, Тунчев и Котев, плюс Балдовалиев. Малко време им трябва. Категорично съм против Скорчев да е на вратата, искам да видя мароканския вратар, струва ми се, че го бива и дано да е така, защото от времето на Лучини добър вратар не сме имали. Не знам славистите как са с подготовката и селекцията, по всяка вероятност ще паднем, но пък един хикс като за начало няма да е никак зле.
soccerav написа:Отбора ни е по-добър от миналата година, имаме Камбуров, Тунчев и Котев, плюс Балдовалиев. Малко време им трябва. Категорично съм против Скорчев да е на вратата, искам да видя мароканския вратар, струва ми се, че го бива и дано да е така, защото от времето на Лучини добър вратар не сме имали. Не знам славистите как са с подготовката и селекцията, по всяка вероятност ще паднем, но пък един хикс като за начало няма да е никак зле.
Най-вероятно ще паднем тоя мач, но нищо... Да се надяваме' че след 3-ия кръг ще имаме поне една победа.
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
- trokadero_
- Контакти:
Мач-Празник. Два отбора свикнали да са на ръба на изпадането ще имат три години щастлив живот отдадени на футбола,тото-то и още нещо 

Очаквам много, ама много слаб мач в жегата.....от 0-0 до 1-2 във всички възможни вариации на резултата.
нямам подпис...
0:0 е най-вероятният изход от мача, освен ако статично положение не даде шанс за гол за един от двата отбора.