Сезон 2015/16 - селекция, подготовка, контроли...и слухове!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Сезон 2015/16 - селекция, подготовка, контроли...и слухо

Мнениеот kubik » 02 юли 2015 20:17

Аз пък не разбирам.Шефът е ПР и вместо да предприеме ход за повдигане духа на феновете и да запишем победи в контролите и така да се продадат повече сезони карти,точно обратното.Иначе сега призиви за карти 8-)

Миналия шампионат се видя.че Христо Колев не може да води отбор срещу класен съперник.не само губихме,а с лекота ни биеха.Сега и отборите на нашето ниво си ни бият без проблеми.Трябва да стане чудо за да се спасим на този етап.

дано скоро се намери ,някой да дава кинти,щото така не става.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 02 юли 2015 20:26

kubik написа:Аз пък не разбирам.Шефът е ПР и вместо да предприеме ход за повдигане духа на феновете и да запишем победи в контролите и така да се продадат повече сезони карти,точно обратното.Иначе сега призиви за карти 8-)

Миналия шампионат се видя.че Христо Колев не може да води отбор срещу класен съперник.не само губихме,а с лекота ни биеха.Сега и отборите на нашето ниво си ни бият без проблеми.Трябва да стане чудо за да се спасим на този етап.

Много точно мнение. Абсолютно е така - не може да падаме от разни отборчета от "Б" група и да призоваваме хората да си купуват карти. Смешно е, и не върви някак си. Ми бийте в контролите 5 мача, те картите сами ще се продадът. Друг е въпроса, че няма как да бием с Бащата треньор. Не става и не става, колкото и да го мъчим за този пост. Легенда, голям футболист, лоша дума за него никой никога няма да каже, но не му е мястото на треньорската скамейка. Дано това временно ръководство не повтаря грешките на предното, но на там отиват нещата, за съжаление, особенно като няма финансова стабилност. Все пак има още малко време до началото на първенството, дано се намери спонсор и да се влеят свежи пари в клуба, иначе го казвам за пореден път, ще бъде повторение на последния сезон, да не и по-лошо.
Изображение

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 02 юли 2015 22:07

drughi написа:
....няма как да бием с Бащата треньор. Не става и не става, колкото и да го мъчим за този пост. Легенда, голям футболист, лоша дума за него никой никога няма да каже, ....

Свърши тая вече. Дъртия с подаграта да го духа. Ако някой в Локо заслужава тояга, тоя заслужава двайсе.
Същият, който навремето докарваше сам хиляди на стадиона, защото БЕШЕ голям футболист, сега заради дърташката му простотия също толкова са спрели да ходят.
Това е пич, живей в днешно време.

Думанов лош, близнаците лоши, бащата лош, кой ли не лош, обаче подаграта - хубава болест.

Всеки който е отишъл там, на онзи стадион, да работи за доброто на Локо е добър. Онзи, който стои там само да взима и плюе по другите, накрая остава сам.

СПРЕТЕ ДА ГОНИТЕ И ПЛЮЕТЕ ЛОКОМОТИВЦИ, ЧЕ СИ ОСТАНАХТЕ САМО ПЛЮНЧОВЦИТЕ С ПОДАГРАТА НАЧЕЛО!!!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 02 юли 2015 22:34

kubik написа:Аз пък не разбирам.Шефът е ПР и вместо да предприеме ход за повдигане духа на феновете и да запишем победи в контролите и така да се продадат повече сезони карти,точно обратното.Иначе сега призиви за карти 8-)

Тоя Неделчев ебати ПиАр-а, няма да купи 3-4 контроли, а?! Дръжте се по-сериозно, защото само плюнки се храчат, станали сме като НЕградските, само храчки по всеки. На тоя стадион не остана неоплют човек, то не бяха Кебачии, адвокати, които се занимавали с имотни измами, Бащата крив, Майката права, вуйчото седнал! Аз също имах доста големи резерви към сегашното ръководство, но според мен засега се спрят дори перфектно. Млади момчета в отбора плюс опитни, които са наши любимци и са напът да съберат най-добрите футболисти и любимци на феновете за последните поне 15 години! Ето сега се опитват да правят нещо и да сплотят феновете за представянето на отбора, късен мач, концерт, представяне на отбора, контрола, хапване и пийване... Единствената ми критика досега към тях е за вида на картите, защото изглеждат доста несериозни!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 юли 2015 23:03

smurfcho написа:

Тоя Неделчев ебати ПиАр-а, няма да купи 3-4 контроли, а?! Дръжте се по-сериозно, защото само плюнки се храчат, станали сме като НЕградските, само храчки по всеки. На тоя стадион не остана неоплют човек, то не бяха Кебачии, адвокати, които се занимавали с имотни измами, Бащата крив, Майката права, вуйчото седнал! Аз също имах доста големи резерви към сегашното ръководство, но според мен засега се спрят дори перфектно. Млади момчета в отбора плюс опитни, които са наши любимци и са напът да съберат най-добрите футболисти и любимци на феновете за последните поне 15 години! Ето сега се опитват да правят нещо и да сплотят феновете за представянето на отбора, късен мач, концерт, представяне на отбора, контрола, хапване и пийване... Единствената ми критика досега към тях е за вида на картите, защото изглеждат доста несериозни!

Така ли ще върнат публиката. :arrow: http://www.sportal.bg/news.php?news=554318 http://www.sportal.bg/news.php?news=554318
Гледай за каква пародия става дума.гледай само какви голове ни вкарват.Написаното за мача с Разлог е направо скандално.
Така ще бъдем и в първенството :|
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 03 юли 2015 07:57

kubik написа:
smurfcho написа:

Така ли ще върнат публиката. :arrow: http://www.sportal.bg/news.php?news=554318 http://www.sportal.bg/news.php?news=554318
Гледай за каква пародия става дума.гледай само какви голове ни вкарват.Написаното за мача с Разлог е направо скандално.
Така ще бъдем и в първенството :|

Неделчев ли да влезне и да играе? Бяхме зле в защита, взехме в понеделник 3 защитника и когато се сработят всичко ще се оправи! За мен основния въпрос е дали ще намерят пари, другото е ОК!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 юли 2015 08:48

Не, от Неделчев не се очаква да играе. От него се очаква следното:

- да осигури бюджет за достойното съществуване на клуба
- да изгради ръководство, което да менажира правилно отбора
- да контолира наемането на нови треньори и играчи така, че да са в бюджета, а не да се обещават неща, които после не може да изпълним
- да следи финансово как се случват нещата
- да работи за подобряване на имиджа на клуба

Мисля, че ще се съгласиш с мен, нали? Ама него го няма, а един човек, компроментиран и доказал се като двуличник, предател и завършен помяр - Думанов дава по три интервюта на ден и се изявява като Жоро Илиев. Само дето не е, а е въшка с два лева в джоба. И тва дразни. Иначе е ясно, че без милионите ще разчитаме на куцо, кйораво и сакатао да сглобим отбор, да го надъхаме и така.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 юли 2015 09:21

Иначе ПР-а почва ударно с концерт на някакви жълти наркомани :)

http://www.marica.bg/подготвиха-взривяваща-промоция-на-локо-пд-news436639.html
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 03 юли 2015 09:43

Пловдив1926 написа:Иначе ПР-а почва ударно с концерт на някакви жълти наркомани :)

http://www.marica.bg/подготвиха-взривяваща-промоция-на-локо-пд-news436639.html

:o :) Тва е бати ташака. Аз лично ще пропусна откриването при това положение, а като нищо ще взема да пропусна и един сезон в А група, за да не си хабя нервите заради някакви безхаберници.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 03 юли 2015 10:38

Аз на миналото ръководство се доверих, ще се доверя и на това. Който иска да не идва на стадиона негов избор, не караме никого на сила.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”