Галя Топалова стана като Христолов

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Галя Топалова стана като Христолов

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 дек 2009 17:59

ilian12 написа:
Не си прав. Като се изключат форумните бойци всички фенове се интересуват на първо място от футбола, а за да има такъв трябва изрода ДХ и недоразумението Галка да са далеч от отборите ни.

Фенове има всякакви - едни по-крайни,други са по-умерени.Нормално е да има заяждания,в крайна сметка знаем се много добре.Но като цяло, "по-здравословно" е за нас,феновете и на двата отбора, тези двамата /ДХ-С и ГТ-М/ да се изметат от град Пловдив.Ще е по-здравословно ,в буквалния смисъл, и за тях.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

bambam

Мнениеот bambam » 06 дек 2009 19:29

dgidgo1612 написа:mnogo na seriozno se vzehte buferi sled kato velbajd se premesti v plovdiv , nali pomnite 4e jorko vi vze ot b grupa , samo vratar4eto vi vze de drugite gi prati v rilski sportist zaedno s generala , smechni ste ei buferi glupavi , dogodina pak v rodnata b grupa , liubimata grupa na edu , tam i golmaistor e staval

:mrgreen: Добре!
Локомотив Пловдив-Шампион и Супершампион 2004 :mrgreen:

Потребителски аватар
aleks1912
Контакти:

Мнениеот aleks1912 » 11 дек 2009 15:43

Макар , че не съм от Локо ПД аз уважавам Пловдив , а и клубовете в града под тепетата . Вие ни се смяхте , че сме слаби , че неможем да играем , но виждате ли какво е да ви унижават и мачкат като кучета . Откаде дойдоха такива измамници ( Галя и Митьо ). Унищожиха пловдивските клубове . Голямо желание имам Спартак или Марица да влезнат в А група . Защото като гледам как са се запътили нещата май и двата пловдивски отбора ще си заминат за Б група . Много искам и двете гадини Христолов и Топалова да се махнат за да мога да се насладя на едно хубаво дерби в ''А'' ГРУПА . Не почвайте веднага да ме псувате защото може да съм от Ботев , но уважавам и Локо като клуб !!!
Последна промяна от aleks1912 на 11 дек 2009 22:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 11 дек 2009 22:36

aleks1912 написа:Макар , че не съм от Локо ПД аз уважавам Пловдив , а и клубовете в града под тепетата . Вие ни се смяхте , че сме слаби , че неможем да играем , но виждате ли какво е да ви унижават и мачкат като кучета . Откаде дойдоха такива измамници ( Галя и Митьо ). Унищожиха пловдивските клубове . Голямо желание имам Спартак или Марица да влезнат в А група . Защото като гледам как са се запътили неща май и двата пловдивски отбора ще си заминат за Б група . Много искам и двете гадини Христолов и Топалова да се махнат за да мога да се насладя на едно хубаво дерби в ''А'' ГРУПА . Не почвайте веднага да ме псувате защото може да съм от Ботев , но уважавам и Локо като клуб !!!

Така и трябва. Всеки Пловдивчанин има със сигурност приятели от другия отбор и можем да се закачаме и да се шегуваме, но няма нужда от злоба и обиди. Жалко, че не всеки разбира какво е едно от предназначенията на този модерен метод за комуникация, какъвто са форумите.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Мнениеот Lieutenant Randall » 12 дек 2009 21:00

hetfield написа:Аз мисля,че можем да сме единни поне в идеята за спасение на двата клуба.Двата клуба трябва да ги има и да показват за напред на останалите " грандове " кой е футболния град,що е то публика и атмосфера.Искренно се надявам и двата отбора да започнат 2010 с нова реална надежда

Пичове, ако вие сте от футболен град, то аз съм Негово светейшество Далай лама ХІV :mrgreen: Реална надежда за вас е първото място в Западна "Б" група през 1911 г. Успех, майни :)
П.С. А Галка - нимфата става отвсякъде
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 дек 2009 21:22

Lieutenant Randall написа:
hetfield написа:Аз мисля,че можем да сме единни поне в идеята за спасение на двата клуба.Двата клуба трябва да ги има и да показват за напред на останалите " грандове " кой е футболния град,що е то публика и атмосфера.Искренно се надявам и двата отбора да започнат 2010 с нова реална надежда

Пичове, ако вие сте от футболен град, то аз съм Негово светейшество Далай лама ХІV :mrgreen: Реална надежда за вас е първото място в Западна "Б" група през 1911 г. Успех, майни :)
П.С. А Галка - нимфата става отвсякъде

А на вас, Лейтенанте,успех в Евротурнирите.Нали вие сте евро... какви бяхте там на България...да не казвам...Жив и здрав,а догодина може и гол да вкарате в Европата...дай Боже! Едно не ми е ясно - ако сме толкова зле , за еди-коя си група и прочее,защо вие,а и вашия "кръвен враг"/с който в последните години си менкате титлата по договорка/,всеки сезон си попълвате отборите с футболисти от Локо ПД и Ботев ПД ? Та вашата "легенда",турбобоец/Синия Батман/,символ и не знам си още кво,в последствие ваш директор и треньор /хахаха/ откъде дойде ?
ПП.Щом те кефи Галка - изпраскай я ! Така де,няма само "винкелите" да я таковат. :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 20 дек 2009 11:24

demy27 написа:
sorcererals написа:Ти мислиш, ама е такива като деми мразят това упражнение. Дори в темата за тяхното нещастие, той намесва нас. Не знам кой за кого се притеснява, но определено не им пожелавам да изживеят това, през което минахме ние. Като гледам обаче, точно това се случва, а те упорито повтарят нашите грешки, вместо да се поучат от тях.

Ако не беше вашата ситуация и го нямаше страхът, че нещата могат да станат както при вас изобщо нямаше да ви намесвам. Вие сте тези, на които във всеки втори пост присъстват "буферите".

ДАно да не стигнете нашето положение, защото като гледам как вървят нещата, тази вашата ку*ва е изкарала един бърз курс при нашия селски пе*е*аст!
И да ние се интересуваме от Вас защото сте в нашият град и колкото повече истински футбол се играе тук толкова по-добре, също така се интересуваме от Маричката и от Спартачето!

А това което съм го удебелил показва как вашата интернет пропаганда рботи! Пич да те питам - ти бил ли си някога на нашия стадион да гледаш мач на Ботев, без да играе Локото? Аз съм бил на много мачове на Локо и на всички тези мачове през цялото време слушам само за "жълтите"!! Играете с Ловеч - в устата Ви жълтите, играте с Вихрен - в устата Ви жълтите, с който и да играете - в устата Ви жълтите!! Това го има и на Колежа - с който и да играем НИЕ СИ ГОВОРИМ ЗА ЖЪЛТИТЕ, НЕ ЗА ВАС!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”