demy27 написа:sorcererals написа:Ти мислиш, ама е такива като деми мразят това упражнение. Дори в темата за тяхното нещастие, той намесва нас. Не знам кой за кого се притеснява, но определено не им пожелавам да изживеят това, през което минахме ние. Като гледам обаче, точно това се случва, а те упорито повтарят нашите грешки, вместо да се поучат от тях.
Ако не беше вашата ситуация и го нямаше страхът, че нещата могат да станат както при вас изобщо нямаше да ви намесвам.
Вие сте тези, на които във всеки втори пост присъстват "буферите".
ДАно да не стигнете нашето положение, защото като гледам как вървят нещата, тази вашата ку*ва е изкарала един бърз курс при нашия селски пе*е*аст!
И да ние се интересуваме от Вас защото сте в нашият град и колкото повече истински футбол се играе тук толкова по-добре, също така се интересуваме от Маричката и от Спартачето!
А това което съм го удебелил показва как вашата интернет пропаганда рботи! Пич да те питам - ти бил ли си някога на нашия стадион да гледаш мач на Ботев, без да играе Локото? Аз съм бил на много мачове на Локо и на всички тези мачове през цялото време слушам само за "жълтите"!! Играете с Ловеч - в устата Ви жълтите, играте с Вихрен - в устата Ви жълтите, с който и да играете - в устата Ви жълтите!! Това го има и на Колежа - с който и да играем НИЕ СИ ГОВОРИМ ЗА ЖЪЛТИТЕ, НЕ ЗА ВАС!