Приятели, локомотивци, понеделник е Денят!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

emokanar
Контакти:

Re: Приятели, локомотивци, понеделник е Денят!

Мнениеот emokanar » 28 мар 2015 17:06

Левскарчета, не пожелавайте само успех ами вземете да им платите на Локомотивците дължимите пари.А м/у другото и на нас дължите, така, че пожелания нещем, дайте си ни парите.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 28 мар 2015 17:40

damyanov1963 написа:Даа, отбори, като Локо Пд и Левски, които са събирали по 50 000 зрители на мач помежду им(с 20 000 повече от Ботев - Байерн) не могат да си отидат току-така!
п.п. Факт!

Ами вземете си направете един благотворителен мач на Националния: 50000 по 10 лв. - ето Ви половин милион.
Делите ги и решавате проблема.
Другия месец - пак. :lol:
п.п.И аз мисля, че понеделник е Денят. :idea:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 28 мар 2015 18:01

botevforever написа:
damyanov1963 написа:Даа, отбори, като Локо Пд и Левски, които са събирали по 50 000 зрители на мач помежду им(с 20 000 повече от Ботев - Байерн) не могат да си отидат току-така!
п.п. Факт!

Ами вземете си направете един благотворителен мач на Националния: 50000 по 10 лв. - ето Ви половин милион.
Делите ги и решавате проблема.
Другия месец - пак. :lol:
п.п.И аз мисля, че понеделник е Денят. :idea:

Представа си нямаш колко си прав!!!! :o
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 28 мар 2015 18:27

Идеята за понеделник е добра, но е малко, като качулка след дъжд!
По време на управление на клуба ни от феновете, подобни срещи са задължителни, поне веднъж на месец! Ако някой от сдружението, което управлява Локомотив в момента си мисли, че феновете постоянно ще се самоинициират за да събират средства, а те просто ще управляват, това няма как да стане!
В тези срещи е важно да се прави пълен отчет на всичко сторено до момента, както и намеренията на ръководството за в бъдеще!
Това трябва задължително да се случи в понеделник :!: Дано от ръководството, този път да са подготвени с дневен ред на срещата, за да може на нея да се ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ, а не тя да се превърне в говорилня и в място, където да се говори за това, кой е по-крив или по-прав!

Нека всеки един ЛОКОМОТИВЕЦ да се чувства поканен на тази среща, независимо дали му харесва статуквото в клуба ни в момента или не :idea:
Нека всеки да се чувства свободен, да изрази мнението си за бъдещето на любимия ни клуб, без да се притеснява ОТ НИЩО И ОТ НИКОЙ :!:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 29 мар 2015 06:50

п.п. Факт!

Са събирали.Значи не си присъствал,но аз бях там.Мача с Байерн се игра в сряда през работно време,а автентичният Локомотив никога не е събирал 50 000 зрители.Градският стадион беше с капацитет 37000 седящи, 45000 правостоящи.Не се препълваше с изключение на няколко срещи,но никога когато играеше Локомотив.С РАБА-ЕТО,с Цървена Звезда,ПАОК,Берое,Левски или ЦСКА.А сещаш ли се че когато играят срещу български отбор има фенове и на противника.Нашата история се предава от поколение на поколение.Други си я измислят или създават в Интернет.Лесно се манипулират само глупаците.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 29 мар 2015 12:07

Дааа...май понеделник е денят.

Потребителски аватар
Хамър
Контакти:

Мнениеот Хамър » 29 мар 2015 13:09

sudromanista73 написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
п.п. Факт!

Са събирали.Значи не си присъствал,но аз бях там.Мача с Байерн се игра в сряда през работно време,а автентичният Локомотив никога не е събирал 50 000 зрители.Градският стадион беше с капацитет 37000 седящи, 45000 правостоящи.Не се препълваше с изключение на няколко срещи,но никога когато играеше Локомотив.С РАБА-ЕТО,с Цървена Звезда,ПАОК,Берое,Левски или ЦСКА.А сещаш ли се че когато играят срещу български отбор има фенове и на противника.Нашата история се предава от поколение на поколение.Други си я измислят или създават в Интернет.Лесно се манипулират само глупаците.

..не нужно да падаме на тяхното ниво,не че не си прав за по горе написаното,но изглежда само тези които сме били на тези мачове могат да го оспорят...Все пак пожелавам на Локо и на всички негови ИСТИНСКИ привърженици успех!Другото е факти за едни и мечти за други. ;)

Дечица, винаги много се отваряте, ама точно вие пишете история в интернет.Аз също съм бил на тези мачове, така че не всички ще ви се хванат на въдицата.Даже и на мача с БарцИлоната съм бил, дето ви беше по-посетен от мача с Байерн, нещо да каЙш?
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 30 мар 2015 15:24

Себастиан Фетел написа:Локомотив е изправен до стената и единствените, които могат да го спасят, сме ние. Така, както е било винаги през годините. Клубът ни е единственият свободен, отборът ни е единственият народен!

:lol: :lol: :lol: :) :) :)

Първо трябваше да питаш Жоро Илиев дали и той е смятал, че клуба е Ваш.
Чичко Наско и дедо Зума няма да се почувстват щастливи от един такъв пореден обрат в настроенията :shock:

Върни се в “Локо Пловдив”