FT-3:0 "А" група; Славия (София) - Локомотив (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: FT-3:0 "А" група; Славия (София) - Локомотив (Пловдив)

Мнениеот drughi » 22 мар 2015 16:54

Абе кви са тия глупости? Аз още не съм чул и видял разпаднал се клуб в света? Някой би ли ми казал за разпаднал се клуб?
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 22 мар 2015 16:57

Това че някои играчи ще искат да се махнат, ако не се намери спонсор значи че клуба се разпада ли? Не ме разсмивай моля те :lol:

Правиш ли разлика между отбор и клуб??? Или и ти като Камбура говориш наизуст каквото чуеш от тук от там. Мислете малко с главите си бе хора. Това да не е пясъчна кула та да се разпадне?
Изображение

Потребителски аватар
Едуард Ераносян
Контакти:

Мнениеот Едуард Ераносян » 22 мар 2015 17:04

Локомотив Пловдив е един от петте отбора в България, който никога не е играл във В група (аматьорски футбол). Ако поради финансови проблеми отбора фалира и се направи нов клуб, който да почне от окръжните групи или В група, както направиха жълтите турци, ще си е равносилно на разпадане, защото те имаха зад гърба си банкера на ДПС, а ние нямаме никой и може да си останем там доста дълго време.

Потребителски аватар
Едуард Ераносян
Контакти:

Мнениеот Едуард Ераносян » 22 мар 2015 17:21

Еми трая от доста години... и още два месеца ще изтрая. Просто, щом капитана на отбора казва, че няма интерес от инвеститори ми е притеснено.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 22 мар 2015 17:32

Няма да се притесняваш. Капитана не знае много какво говори. Ние сме Локомотив Пловдив, доказано най-големите разбираш ли?
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 22 мар 2015 17:38

Много ми е интересно къде ще иде да играе Камбуров след края на сезона. Да видим как ще играе там, и какво ще говори за новия си клуб? Чакам с нетърпение :!:
Изображение

Потребителски аватар
Едуард Ераносян
Контакти:

Мнениеот Едуард Ераносян » 22 мар 2015 18:56

Камбуров ще остане до края на кариерата си в Локомотив Пловдив.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 22 мар 2015 19:35

Абе майни направете си билетите по 10лв съберете се 5000 с 2-3 мача сте направили 100-150 000 тези пари ще ви оправят поне имате огромна маса, това е като дарение от всеки Локомотивец за Локомотив за каузата иначе ще почнат и да не идват на тренировките а само за мачовете и то я дошъл я не дошъл. Вие сте хората на този етап, аз лично ако любимото море изпадне в такава немилост не виждам спасение... дано и вие и Ботев се оправите че то без отбори като вас Етър, Черноморец Спартак няма смисъл да се играе... е да местят Лудогорец в Румънското първенство и да си играят ШЛ
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
fitore
Контакти:

Мнениеот fitore » 22 мар 2015 20:16

drughi написа:Мартин не е човекът който ще каже дали Локомотив ще се разпадне или не. Като не му харесва ситуацията в клуба да се маха, и да ни тегли майните както го прави и в момента. Мерси от такова стоене в което само ще плюеш и ще демотивираш съотборници и публика. Ами ако не се разпадне клуба, както дой предвещава, после ще се извини ли за думите си с които ни праща в ада? Той е последния който трябва да говори за разпадане и закриване, защото е капитан на този отбор и докато е такъв, трябва да се държи като мъж, а не да хленчи като жена.

+1926

И всичко това на фона, че той е един от най-слабите на терена при последните ни загуби. С говорене няма да се оправят нещата, иска се действия и игра.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 22 мар 2015 23:51

Изказването на Мартин олицетворява настроението на отбора. Никой няма желание и настроение да играе, личи си и от играта. Мартин е прав за почти всичко което каза. Не си мислете, че разпадане означава изчезване, нас ще ни има, но както казаха по-горе, ако не се намери подходящ човек, може доста дълго да си ритаме по селата. Много демотивиращо изказване, наистина е така, но от истината боли. Хората няма да се върнат при условие, че самите футболисти не показват дори малко борбеност на терена. Човека си го каза, в началото може с мускули и мотивация, но то е до време. В общи линии гледаме да не изпаднем и се надяваме на купата и така до лятото.

Върни се в “Локо Пловдив”