FT-3:0 "А" група; Славия (София) - Локомотив (Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: FT-3:0 "А" група; Славия (София) - Локомотив (Пловдив)
Абе кви са тия глупости? Аз още не съм чул и видял разпаднал се клуб в света? Някой би ли ми казал за разпаднал се клуб?

Това че някои играчи ще искат да се махнат, ако не се намери спонсор значи че клуба се разпада ли? Не ме разсмивай моля те 
Правиш ли разлика между отбор и клуб??? Или и ти като Камбура говориш наизуст каквото чуеш от тук от там. Мислете малко с главите си бе хора. Това да не е пясъчна кула та да се разпадне?

Правиш ли разлика между отбор и клуб??? Или и ти като Камбура говориш наизуст каквото чуеш от тук от там. Мислете малко с главите си бе хора. Това да не е пясъчна кула та да се разпадне?

- Едуард Ераносян
- Контакти:
Локомотив Пловдив е един от петте отбора в България, който никога не е играл във В група (аматьорски футбол). Ако поради финансови проблеми отбора фалира и се направи нов клуб, който да почне от окръжните групи или В група, както направиха жълтите турци, ще си е равносилно на разпадане, защото те имаха зад гърба си банкера на ДПС, а ние нямаме никой и може да си останем там доста дълго време.
- Едуард Ераносян
- Контакти:
Еми трая от доста години... и още два месеца ще изтрая. Просто, щом капитана на отбора казва, че няма интерес от инвеститори ми е притеснено.
Няма да се притесняваш. Капитана не знае много какво говори. Ние сме Локомотив Пловдив, доказано най-големите разбираш ли?

Много ми е интересно къде ще иде да играе Камбуров след края на сезона. Да видим как ще играе там, и какво ще говори за новия си клуб? Чакам с нетърпение 

- Едуард Ераносян
- Контакти:
Камбуров ще остане до края на кариерата си в Локомотив Пловдив.
Абе майни направете си билетите по 10лв съберете се 5000 с 2-3 мача сте направили 100-150 000 тези пари ще ви оправят поне имате огромна маса, това е като дарение от всеки Локомотивец за Локомотив за каузата иначе ще почнат и да не идват на тренировките а само за мачовете и то я дошъл я не дошъл. Вие сте хората на този етап, аз лично ако любимото море изпадне в такава немилост не виждам спасение... дано и вие и Ботев се оправите че то без отбори като вас Етър, Черноморец Спартак няма смисъл да се играе... е да местят Лудогорец в Румънското първенство и да си играят ШЛ
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
drughi написа:Мартин не е човекът който ще каже дали Локомотив ще се разпадне или не. Като не му харесва ситуацията в клуба да се маха, и да ни тегли майните както го прави и в момента. Мерси от такова стоене в което само ще плюеш и ще демотивираш съотборници и публика. Ами ако не се разпадне клуба, както дой предвещава, после ще се извини ли за думите си с които ни праща в ада? Той е последния който трябва да говори за разпадане и закриване, защото е капитан на този отбор и докато е такъв, трябва да се държи като мъж, а не да хленчи като жена.
+1926
И всичко това на фона, че той е един от най-слабите на терена при последните ни загуби. С говорене няма да се оправят нещата, иска се действия и игра.
Изказването на Мартин олицетворява настроението на отбора. Никой няма желание и настроение да играе, личи си и от играта. Мартин е прав за почти всичко което каза. Не си мислете, че разпадане означава изчезване, нас ще ни има, но както казаха по-горе, ако не се намери подходящ човек, може доста дълго да си ритаме по селата. Много демотивиращо изказване, наистина е така, но от истината боли. Хората няма да се върнат при условие, че самите футболисти не показват дори малко борбеност на терена. Човека си го каза, в началото може с мускули и мотивация, но то е до време. В общи линии гледаме да не изпаднем и се надяваме на купата и така до лятото.