Обръщение на ръководството на Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Обръщение на ръководството на Локомотив Пловдив
Не мисля, че това ви е правилната стъпка.
[center]Levski & Lazio[/center]
drughi написа:Нашите момчета от ръководството не разбраха ли, че така не може да се привлече масовия фен, А ДАЖЕ НАПРОТИВ, ОТБЛЪСКВА СЕ. В тая мирезна и бедна страна има хора които си скътават по 2 лева на ден за ядене, ние правим билет 10 лв., вместо да ги намалим на 3 лева прИмерно, хората да се зарадват и да напълнят стадиона. А сега какво ще идем пак твърдото ядро 1500 човека и някой и друг ентусиаст. Българина най-мрази да му увеличват цените. То кой ли обича. Дано аз да бъркам и напълним стадиона все пак.
два, четири или осем кинта на месец, едва ли ще оправят киното на тези за които говориш, просто фенът предпочита удобството на телевизията пред тези, така наречени "стадиони"
- Пловдив1926
- Контакти:
Стига рева бе, Левски - Хасково 10лв билет, дербито на Пловдив 7лв. То чак е обидно. Хората дето нямат пари - деца, пенсионери, инвалиди влизат с 2лв. Няма пари в касата, а от всякъде гладни гърла - гледай днес и тия мастии от полицията и те се сетиха, че сандаксата свиня имала да им дава 20-30 хиляди лева. Не го прибраха за черно тото, ама за пари са първи на опашката.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Нали работата е да зарибим повече хора да идват, а не пак същите 3 000 човека.... няма кой страничен да дойде и 10 лева да даде, има безработни дето и 2 лева са им много и нямат възможност да дойдат. Аз разбирам да се очакват 10 000 и да пуснем по-високи билети, но при мач в който не можем да съберем и половината...колкото и да не ни се иска да си го признаем - интереса е малък!
Левски си били направили билетите с Хасково по 10 лева... да с Хасково! И колко бяха 1500 имало ли е на стадиона? Да не говорим, че в София заплатите са двойно по-големи.
Дерби е, вместо да се пуснат по-малки цени, стадиона да се пръска...
Левски си били направили билетите с Хасково по 10 лева... да с Хасково! И колко бяха 1500 имало ли е на стадиона? Да не говорим, че в София заплатите са двойно по-големи.
Дерби е, вместо да се пуснат по-малки цени, стадиона да се пръска...
Само да попитам хората от ръководството : с колко пари ще помогнат феновете с карти/ нищо лично срещу тях/ за събиране на парите за Аян Садъков ? Толкова ли беше трудно да се пуснат благотворителни билети на цена от 1 лев и всеки да си купи колкото има възможност и желание ....
- Пловдив1926
- Контакти:
Работата на ръководството е да издържа отбора, а не да зарибява никой. Ако не можеш да се зарибиш по този сърцат отбор, който играе уникален футбол с желание за победа всеки мач значи БЕЕЕЕГАААААЙ
Левски ако бяха пуснали 7лв билет с Хасково 10 000 ли щяха да бъдат?!
Който има карта ако иска да помогне да си купи и билет. За хората с н иски доходи има билети по 2 лева. Тия дето за 10 лева няма да идат, няма да идат и за 7 ако нямат пари. Ако пък им се свидят 3 кинта може с кеф да се ориват.
Време е малко да намалим приказките кой колко е велик и да почнем да ходим по мачове, да си купуваме билетчета и да си подкрепяме отбора. Не да мрънкаме и да се оплакваме от билети, стадион, време, ден, мача по телевизията и тн. Защото един човек като иска да свърши нещо намира 100 начина да го направи, а като не иска - 100 оправдания за да не го свърши.
Левски ако бяха пуснали 7лв билет с Хасково 10 000 ли щяха да бъдат?!
Който има карта ако иска да помогне да си купи и билет. За хората с н иски доходи има билети по 2 лева. Тия дето за 10 лева няма да идат, няма да идат и за 7 ако нямат пари. Ако пък им се свидят 3 кинта може с кеф да се ориват.
Време е малко да намалим приказките кой колко е велик и да почнем да ходим по мачове, да си купуваме билетчета и да си подкрепяме отбора. Не да мрънкаме и да се оплакваме от билети, стадион, време, ден, мача по телевизията и тн. Защото един човек като иска да свърши нещо намира 100 начина да го направи, а като не иска - 100 оправдания за да не го свърши.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Само подкрепа за момчетата от Бъдеще за Локомотив! Момчетата заслужават само уважение за делата, които правят! Спасиха клуба, закараха го на полуфинал за купата и сега заслужават и ние да им подадем ръка в този труден момент! Ежемесечно дават не малко лични пари за клуба и лишат семействата си, сега е наш ред да извади 3-5 лв повече и да заведем хората около нас на мача и да си напълним стадиона! Мечтата ми е в неделя да се превърне в един празник на черно-бялата общност!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- Irish stout
- Контакти:
kitcho написа:Само да попитам хората от ръководството : с колко пари ще помогнат феновете с карти/ нищо лично срещу тях/ за събиране на парите за Аян Садъков ? Толкова ли беше трудно да се пуснат благотворителни билети на цена от 1 лев и всеки да си купи колкото има възможност и желание ....
Феновете с карти ще си купим билети. Въпреки картите.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Трябваше да се пуснат евтини билети за хората без много парички и много скъпи билети за тези без финансови проблеми. Не 10-15 лева билета за всички, без ученици, пенсионери и инвалиди, естествено, а няколко вида билети - от 20 лева, от 50 лева и от 100 лева.
Хем не тормозим тези черно-бели сърца, които са го позакъсали, хем даваме възможност на тези, които могат и искат да си купят скъпи билети.
Пък нека си сяда в сектор В, или където му иска душата - не е задължително със скъп билет да се пъхаш на централната трибуна.
Преди години съм купувал по десет и повече билета на всеки мач, защото знаех, че го правя за отбора, въпреки, че винаги съм имал свободен достъп с карта, която ми се полагаше по право и без пари.
Запазвах за себе си единия билет и ми правеше густо, когато контролата го късаше, защото това бяха пари от мен за Локомотив Пловдив.
А останалите билети раздавах на приятели.
Стига човек да има възможност И ДА ИСКА - винаги ще намери начин да помогне, защото всички сме преходни на този свят, НО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е ИМАЛО ПРЕДИ НАС, ИМА ГО ДНЕС И ЩЕ ГО ИМА СЛЕД НАС, ТОВА Е ЗА НАС СЛАДКИЯ ФАКТ, А ЗА ТЕЗИ, КОИТО НИ МРАЗЯТ - ГОРЧИВАТА ИСТИНА.
НО КУЧЕ, КОЕТО НИ Е ЗАХАПВАЛО, ВИНАГИ Е УМИРАЛО ОТ БЯС - СТАРА И ВЯРНА ЛОКОМОТИВСКА ПОГОВОРКА.
Хем не тормозим тези черно-бели сърца, които са го позакъсали, хем даваме възможност на тези, които могат и искат да си купят скъпи билети.
Пък нека си сяда в сектор В, или където му иска душата - не е задължително със скъп билет да се пъхаш на централната трибуна.
Преди години съм купувал по десет и повече билета на всеки мач, защото знаех, че го правя за отбора, въпреки, че винаги съм имал свободен достъп с карта, която ми се полагаше по право и без пари.
Запазвах за себе си единия билет и ми правеше густо, когато контролата го късаше, защото това бяха пари от мен за Локомотив Пловдив.
А останалите билети раздавах на приятели.
Стига човек да има възможност И ДА ИСКА - винаги ще намери начин да помогне, защото всички сме преходни на този свят, НО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е ИМАЛО ПРЕДИ НАС, ИМА ГО ДНЕС И ЩЕ ГО ИМА СЛЕД НАС, ТОВА Е ЗА НАС СЛАДКИЯ ФАКТ, А ЗА ТЕЗИ, КОИТО НИ МРАЗЯТ - ГОРЧИВАТА ИСТИНА.
НО КУЧЕ, КОЕТО НИ Е ЗАХАПВАЛО, ВИНАГИ Е УМИРАЛО ОТ БЯС - СТАРА И ВЯРНА ЛОКОМОТИВСКА ПОГОВОРКА.
От доста време си мисля да напиша и аз няколко реда за нашия отбор и най-вече за привържениците. Умишлено не използвам етикета фен, фен култури и тем подобни дивотии.
Та сега за Локото…… Абе пичове,всички вие които се кефите когато бием и косите нерви като падаме…Не ви ли прави впечатление какво се случва на Лаута?
Как от нищото се появи това което всички сме мечтали. Отбор които играе със сърце и душа и то играе, та се къса. Естествено виновника за това е един – БАЩАТА !
От момчета събрани в последния момент, без огромни финансови претенции, болшинството свободни агенти, Бащата направи това, което може би само той е предполагал че е възможно. Направи ОТБОР, който се раздава до край и най-важното играе красив, комбинативен и атрактивен футбол. Няма ряпкане напред и каквото стане, а се играе с мисъл, с идея как да се получат нещата така че хем да е ефектно, хем и ефективно. Те всъщност и резултатите го показват. От както пое отбора Христо Колев го преобрази до неузнаваемост и понякога като ги гледам се чудя дали това сме ние и дали това са нашите играчи. Как така като с магическа пръчка ги подреди, нареди и ги накара да играят най-вече красив футбол. Е момчетата играят…
А ние, които трябва да ги подкрепяме – каква я вършим? Ами ще ви кажа – никаква. Един сърдит, че мачовете са на лампи, друг сърдит на Нежния или пък на другите от ръководството – по неясни и неразбираеми причини, ама сърдит. Трети още жали за Коко, Моко и Шмоко. Ама все сърдити и все разбирачи и големи локомотивци. Абе пичове, ми като сте локомотивци какво ми седите пред телевизорите и след това правите разбори по кафета и кръчми. Не знаете ли къде е Лаута или вече ще ходим там само ако има купа /по възможност шампионска/. Не знам… никой не искам да обиждам, всеки си знае за себе си, но наистина не ви разбирам. Едно обаче знам – че този отбор е НАШ, на мен, на теб и всички останали, за които черно-бялото райе е ценно. Не може и не бива да се правим на великани, когато съдбата на отбора зависи, в настоящия момент, и от нас. Аз и приятелите ми сме близо на петдесет, вече сме от семкаджийте или вестникарите или каквито ви дойде на ум/нашето време в агитката мина/. Ама сме там. И камъни да падат от небето пак ще сме там. Защото „Локо Пловдив але, с цялото си сърце аз обичам те“. Е как ще си пял тази песен и после някой или нещо ще ти пречи и няма да подкрепиш отбора си… Пък ако не друго, БАЩАТА и момчетата от сегашния отбор наистина, ама много наистина го заслужават….. Вие си решете…
Георги Гоцев
Та сега за Локото…… Абе пичове,всички вие които се кефите когато бием и косите нерви като падаме…Не ви ли прави впечатление какво се случва на Лаута?
Как от нищото се появи това което всички сме мечтали. Отбор които играе със сърце и душа и то играе, та се къса. Естествено виновника за това е един – БАЩАТА !
От момчета събрани в последния момент, без огромни финансови претенции, болшинството свободни агенти, Бащата направи това, което може би само той е предполагал че е възможно. Направи ОТБОР, който се раздава до край и най-важното играе красив, комбинативен и атрактивен футбол. Няма ряпкане напред и каквото стане, а се играе с мисъл, с идея как да се получат нещата така че хем да е ефектно, хем и ефективно. Те всъщност и резултатите го показват. От както пое отбора Христо Колев го преобрази до неузнаваемост и понякога като ги гледам се чудя дали това сме ние и дали това са нашите играчи. Как така като с магическа пръчка ги подреди, нареди и ги накара да играят най-вече красив футбол. Е момчетата играят…
А ние, които трябва да ги подкрепяме – каква я вършим? Ами ще ви кажа – никаква. Един сърдит, че мачовете са на лампи, друг сърдит на Нежния или пък на другите от ръководството – по неясни и неразбираеми причини, ама сърдит. Трети още жали за Коко, Моко и Шмоко. Ама все сърдити и все разбирачи и големи локомотивци. Абе пичове, ми като сте локомотивци какво ми седите пред телевизорите и след това правите разбори по кафета и кръчми. Не знаете ли къде е Лаута или вече ще ходим там само ако има купа /по възможност шампионска/. Не знам… никой не искам да обиждам, всеки си знае за себе си, но наистина не ви разбирам. Едно обаче знам – че този отбор е НАШ, на мен, на теб и всички останали, за които черно-бялото райе е ценно. Не може и не бива да се правим на великани, когато съдбата на отбора зависи, в настоящия момент, и от нас. Аз и приятелите ми сме близо на петдесет, вече сме от семкаджийте или вестникарите или каквито ви дойде на ум/нашето време в агитката мина/. Ама сме там. И камъни да падат от небето пак ще сме там. Защото „Локо Пловдив але, с цялото си сърце аз обичам те“. Е как ще си пял тази песен и после някой или нещо ще ти пречи и няма да подкрепиш отбора си… Пък ако не друго, БАЩАТА и момчетата от сегашния отбор наистина, ама много наистина го заслужават….. Вие си решете…
Георги Гоцев
Последна промяна от smurfcho на 05 мар 2015 20:58, променено общо 1 път.
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."