Скъпи локомотивци, приятели, пловдивчани,
След радостната победа срещу отбора на Локомотив София и класирането ни на полуфинал за Купата на България, за нас, а и за цялата спортна общественост в България, стана ясно, че когато клубът, феновете и играчите на Локомотив Пловдив са едно цяло, пред нас няма непреодолими препятствия!
С настоящото обръщение искаме да благодарим на всички фенове на отбора, застанали зад призива за повишаване цените на билетите. Ние разбираме, че икономическото състояние на държавата и града ни са далеч от европейските нива, на които всички ни се иска да бъдем, като това е и една от причините до сега да няма повишение на билетите за стадион „Локомотив“.
Въпреки че всички ние вярваме и сме убедени в светлото бъдеще на Локомотив, пътят, по който тръгнахме, е труден и изпълнен с препятствия. Затова и след уникалното по рода си разбиране и подкрепа, проявена от феновете на клуба ни, след много дискусии решихме да увеличим цената на билетите за следващото ни домакинство.
Цените на билетите за срещата в неделя (8 март) срещу Ботев (Пд) ще бъдат както следва:
Трибуна Спортклуб – 10 лева
Централна трибуна – 15 лева
Цената на пенсионерските билети, както и тези за хората в неравностойно положение, остава непроменена – 2 лева.
Няма как и да обърнем гръб на легендата на пловдивския и български футбол - Аян Садъков, който се бори с изключително коварна болест. За това и 10 процента от всички постъпления ще бъдат преведени в помощ на Аян!
Още веднъж, цялото ръководство и играчите на клуба, искаме да благодарим на феновете на клуба за проявеното единствено по рода си в България себеотрицание и любов към любимия отбор!
Само Локо – заедно можем всичко!
http://lokomotivpd.com/obrashtenie-na-r ... v-plovdiv/
Обръщение на ръководството на Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Едуард Ераносян
- Контакти:
Re: Обръщение на ръководството на Локомотив Пловдив
Ебати простотията, ние не можем да си напълним стадиона дори и с 7 лева билет, а сме ги вдигнали с 3 лева... за мен и за много други Локомотивци не е проблем, но много хора ще се откажат... в същото време им отпускаме 1500 билета на жълтите. Както го дават и да вали сигурно ще са повече от нас в неделя.
svobodni написа:Ебати простотията, ние не можем да си напълним стадиона дори и с 7 лева билет, а сме ги вдигнали с 3 лева... за мен и за много други Локомотивци не е проблем, но много хора ще се откажат... в същото време им отпускаме 1500 билета на жълтите. Както го дават и да вали сигурно ще са повече от нас в неделя.
Подкрепям напълно!

Еми ако са повече от нас значи заслужаваме да изчезнем като клуб. Не става вече само с изрезки от старите ленти и разкази от миналото. Ако ние не застанем зад клуба, защо той въобще да съществува? И 10лв. за работещ човек са нищо при положение, че сума хора идват на мач 2-3 пъти на сезон.
За мен даже тези билети трябва да са целогодишни с евентуално някакви кампанийни промоции.
За мен даже тези билети трябва да са целогодишни с евентуално някакви кампанийни промоции.
Последна промяна от OT18 на 05 мар 2015 13:21, променено общо 1 път.
Мнението ми... не съм съгласен, все пак който желае да дари средства, може да закупи два билета или да изпрати няколко SMSa. Какво излиза на практика, излиза, че едни локомотивци рекетират други, подобно на обичната ни полиция....ами не е редно, разочарован съм.
OT18 написа:Еми ако са повече от нас значи заслужаваме да изчезнем като клуб. Не става вече само с изрезки от старите ленти и разкази от миналото. Ако ние не застанем зад клуба, защо той въобще да съществува? И 10лв. за работещ човек са нищо при положение, че сума хора идват на мач 2-3 пъти на сезон.
Съгласен, но доколкото разбирам, не става дума за постоянна цена а за еднократно увеличение, което е различно.
Голяма грешка си е това от страна на ръководството от където и да го погледнеш. 2 дни преди мача да увеличиш билетите, а който не чете трибунапловдив отива на касата и като му кажат 10 лева най-евтиния билет без обяснение за какво отиват онези 3 лева? Недообмислена работа, ама както и да е...
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Мачовете с Левски, ЦСКА и папагалите трябва да са с по-високи цени на билетите, заради по високия интерес. Мачове с Марек, Хасково и други по-малки отбори с по-ниски. Мачове с Черно море, Берое, Литекс с нещо средно между двете.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Нашите момчета от ръководството не разбраха ли, че така не може да се привлече масовия фен, А ДАЖЕ НАПРОТИВ, ОТБЛЪСКВА СЕ. В тая мирезна и бедна страна има хора които си скътават по 2 лева на ден за ядене, ние правим билет 10 лв., вместо да ги намалим на 3 лева прИмерно, хората да се зарадват и да напълнят стадиона. А сега какво ще идем пак твърдото ядро 1500 човека и някой и друг ентусиаст. Българина най-мрази да му увеличват цените. То кой ли обича. Дано аз да бъркам и напълним стадиона все пак.