Камбуров: Ние имаме нужда от вас!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Камбуров: Ние имаме нужда от вас!

Мнениеот Заклет Левскар » 20 фев 2015 10:09

Пожелавам ви да напълните стадиона в неделя и да победите. И вие и ние сме на един и същи хал. Ако феновете не спасим отборите си няма кой друг.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 20 фев 2015 10:17

Заклет Левскар написа:Ако феновете не спасим отборите си няма кой друг.

!!!

Ситуацията е супер тежка и е много изтощително феновете, чиято работа е да си подкрепят отбора, да мислят всеки ден за оцеляването на клуба, как да вдигат хората, как да подпишат със спонсори, как да мотивират футболистите въпреки трудностите, как да им платят и какво ли още не. НО. Усещането на стадиона на който ме заведе баща ми ще бъде неповторимо, защото знам, че хората до мен вярват на момчетата въпреки всичката помия. Знам че те не се интересуват от резултата, срутения стадион и студения вятър. Който иска да идва, може и 10 човека да сме, но ще бъда доволен че съм с хора, които обичат моя отбор безусловно.
Последна промяна от SINOTE на 20 фев 2015 10:24, променено общо 1 път.
Изображение

deladog

Мнениеот deladog » 20 фев 2015 10:18

Есемески му е майката!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 фев 2015 10:22

Трябваше още в началото да направим кампанията с абонамент по два лева на месец и хората да цъкат по веднъж и готово не да се занимаваме с глупости.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 20 фев 2015 12:40

deladog написа:Есемески му е майката!

Няма ли да отваряш нова тема, комплексар смешен? Или викаш, от клуба още не са ти платили за предните?
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”