Камбуров: Ние имаме нужда от вас!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Заклет Левскар
Re: Камбуров: Ние имаме нужда от вас!
Пожелавам ви да напълните стадиона в неделя и да победите. И вие и ние сме на един и същи хал. Ако феновете не спасим отборите си няма кой друг.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Заклет Левскар написа:Ако феновете не спасим отборите си няма кой друг.
!!!
Ситуацията е супер тежка и е много изтощително феновете, чиято работа е да си подкрепят отбора, да мислят всеки ден за оцеляването на клуба, как да вдигат хората, как да подпишат със спонсори, как да мотивират футболистите въпреки трудностите, как да им платят и какво ли още не. НО. Усещането на стадиона на който ме заведе баща ми ще бъде неповторимо, защото знам, че хората до мен вярват на момчетата въпреки всичката помия. Знам че те не се интересуват от резултата, срутения стадион и студения вятър. Който иска да идва, може и 10 човека да сме, но ще бъда доволен че съм с хора, които обичат моя отбор безусловно.
Последна промяна от SINOTE на 20 фев 2015 10:24, променено общо 1 път.

Есемески му е майката!
- Пловдив1926
- Контакти:
Трябваше още в началото да направим кампанията с абонамент по два лева на месец и хората да цъкат по веднъж и готово не да се занимаваме с глупости.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
deladog написа:Есемески му е майката!
Няма ли да отваряш нова тема, комплексар смешен? Или викаш, от клуба още не са ти платили за предните?