Ежедневна тема
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Re: Ежедневна тема
Еми щом парите са предвидени за това да ги дадат директно на клуба тогава, какво ми купуват билети с тях? Хем входа няма да е безплатен, хем ще има едни 200к. за покриване на задължения. Така ще се съберат двойно повече пари.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
- Пловдив1926
- Контакти:
Входа няма да е безплатен не четеш ли?! Това е начин общината да помогне финансово. Тия билети я се ползват я не... А парите по-директно няма как да влезнат в клуба
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Естествено, че не е прав.
Само, че мразим да четем. Това, че общината е купила билети не значи, че входа ще е свободен за тебе и мене, ти луд ли си!? Като искат ще ги дадът тия билети на общински служители, на хора в неравностойно положение и тн.
Не чакайте да се построи нещо с тия пари. НЕ сме жълтите - плащаме си сметките и дълговете, няма как да си на минус и да строиш теренчета...
Прав е че кешът е по-добре да се даде за нещо друго , примерно терен. Ти си прав, че входът за мен и теб няма да е свободен.
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

- Себастиан Фетел
- Контакти:
Да купуват тогава 200 билета от по 1000лв. и това е.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
wannabe написа:Пловдив1926 написа:Естествено, че не е прав.
Само, че мразим да четем. Това, че общината е купила билети не значи, че входа ще е свободен за тебе и мене, ти луд ли си!? Като искат ще ги дадът тия билети на общински служители, на хора в неравностойно положение и тн.
Не чакайте да се построи нещо с тия пари. НЕ сме жълтите - плащаме си сметките и дълговете, няма как да си на минус и да строиш теренчета...
Прав е че кешът е по-добре да се даде за нещо друго , примерно терен. Ти си прав, че входът за мен и теб няма да е свободен.
Така нареченият беглец Грънчов ден- два преди да избяга, изяде едни шамари от Бащата, пред цяла България

Тези 100 000 ги дайте за кошарата, за игрище и с чиста съвест ще си отидат още много наши футболисти, тези които останат ще са демотивирани, следствието е слаби резултати и още по- слаба посещаемост. НЕ МОЖЕ ДА ОБИЖДАШ собствените си играчи и да очакваш позитивизъм от Тях.
Аз лично Грънчов няма да го освирквам в мачовете със Славия, няма да виня и никой от играчите ни, ако вместо на тях, се плаща за напълно неналежащи неща, т. е. за ГЛУПОСТИ.
И да не ме обвинят в интрига, една грешка, на фона на ОГРОМНИЯ успех на Бащата, не е болка за умиране, просто не разбирам как се искат тези пари за терен, което ще е непоправимо... КАКТО СЕ ОТНАСЯШ С ЧОВЕК така и той ти отвръща

Нека продължим с нещо позитивно от Народен лечебник- Гласът ви е спаднал
Какво да правим? „Лечебникът“ препоръчва: половин чаша семена от анасон се заливат с половин литър вода, оставят се да врат 15 минути. След това семената се изхвърлят, а в отварата се добавя четвърт чаша мед и се оставя да кипне отново. Сваля се от котлона и се прибавя една лъжица коняк или водка. Пие се по една супена лъжица на всеки половин час. До вечерта гласът ви ще се възстанови напълно.
НЕ СЪМ Я ПРОБВАЛ РЕЦЕПТАТА, НО В НЕДЕЛЯ МОЖЕ БИ ЩЕ МИ СЕ НАЛОЖИ
12-30 часа, пеене докато стигнем до нужда от Лечебника...
Какво да правим? „Лечебникът“ препоръчва: половин чаша семена от анасон се заливат с половин литър вода, оставят се да врат 15 минути. След това семената се изхвърлят, а в отварата се добавя четвърт чаша мед и се оставя да кипне отново. Сваля се от котлона и се прибавя една лъжица коняк или водка. Пие се по една супена лъжица на всеки половин час. До вечерта гласът ви ще се възстанови напълно.
НЕ СЪМ Я ПРОБВАЛ РЕЦЕПТАТА, НО В НЕДЕЛЯ МОЖЕ БИ ЩЕ МИ СЕ НАЛОЖИ

mark1926 написа:wannabe написа:Пловдив1926 написа:Естествено, че не е прав.
Така нареченият беглец Грънчов ден- два преди да избяга, изяде едни шамари от Бащата, пред цяла Българияи според мен с чиста съвест си тръгна от Лаута. На тази Земя, както се отнасят с теб, така и ти постъпваш- каквото сееш, това жънеш
И така ще е и занапред.
Тези 100 000 ги дайте за кошарата, за игрище и с чиста съвест ще си отидат още много наши футболисти, тези които останат ще са демотивирани, следствието е слаби резултати и още по- слаба посещаемост. НЕ МОЖЕ ДА ОБИЖДАШ собствените си играчи и да очакваш позитивизъм от Тях.
Аз лично Грънчов няма да го освирквам в мачовете със Славия, няма да виня и никой от играчите ни, ако вместо на тях, се плаща за напълно неналежащи неща, т. е. за ГЛУПОСТИ.
И да не ме обвинят в интрига, една грешка, на фона на ОГРОМНИЯ успех на Бащата, не е болка за умиране, просто не разбирам как се искат тези пари за терен, което ще е непоправимо... КАКТО СЕ ОТНАСЯШ С ЧОВЕК така и той ти отвръща
Грънчов получи шамар заради поведението си. Аз също няма да освирквам Грънчов за действията му!
Не разбирам какво искаш да ми кажеш?
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Не харесвам псуването на бивши футболисти. Грънчов е много стабилен защитник и винаги съм харесвал как играе!
Но по време на представлението му срещу Локо София заслужаваше много повече от шамар. Не знам дали е случайно, че отива при Бате Венци
Но по време на представлението му срещу Локо София заслужаваше много повече от шамар. Не знам дали е случайно, че отива при Бате Венци

Хора, пиша на български език, как да Ви го превеждам
...

Футболисти и фенове на Локомотив почетоха Апостола на свободата
http://lokomotivpd.com/futbolisti-fenov ... svobodata/
Футболисти и фенове на Локомотив Пловдив почетоха Апостола на свободата Васил Левски. Йордан Господинов, Венелин Филипов и Бранимир Костадинов поднесоха днес венец пред паметника на Левски на Бунарджика и сведоха глави пред делото на великия българин по повод 142-ата годишнина от обесването му.