Ежедневна тема

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: Ежедневна тема

Мнениеот Себастиан Фетел » 18 фев 2015 18:02

Еми щом парите са предвидени за това да ги дадат директно на клуба тогава, какво ми купуват билети с тях? Хем входа няма да е безплатен, хем ще има едни 200к. за покриване на задължения. Така ще се съберат двойно повече пари.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 фев 2015 18:48

Входа няма да е безплатен не четеш ли?! Това е начин общината да помогне финансово. Тия билети я се ползват я не... А парите по-директно няма как да влезнат в клуба
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 18 фев 2015 19:38

Пловдив1926 написа:Естествено, че не е прав.

Само, че мразим да четем. Това, че общината е купила билети не значи, че входа ще е свободен за тебе и мене, ти луд ли си!? Като искат ще ги дадът тия билети на общински служители, на хора в неравностойно положение и тн.

Не чакайте да се построи нещо с тия пари. НЕ сме жълтите - плащаме си сметките и дълговете, няма как да си на минус и да строиш теренчета...

Прав е че кешът е по-добре да се даде за нещо друго , примерно терен. Ти си прав, че входът за мен и теб няма да е свободен.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 18 фев 2015 20:05

Да купуват тогава 200 билета от по 1000лв. и това е.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 18 фев 2015 20:26

wannabe написа:

Само, че мразим да четем. Това, че общината е купила билети не значи, че входа ще е свободен за тебе и мене, ти луд ли си!? Като искат ще ги дадът тия билети на общински служители, на хора в неравностойно положение и тн.

Не чакайте да се построи нещо с тия пари. НЕ сме жълтите - плащаме си сметките и дълговете, няма как да си на минус и да строиш теренчета...

Прав е че кешът е по-добре да се даде за нещо друго , примерно терен. Ти си прав, че входът за мен и теб няма да е свободен.

Така нареченият беглец Грънчов ден- два преди да избяга, изяде едни шамари от Бащата, пред цяла България :idea: и според мен с чиста съвест си тръгна от Лаута. На тази Земя, както се отнасят с теб, така и ти постъпваш- каквото сееш, това жънеш :idea: И така ще е и занапред.

Тези 100 000 ги дайте за кошарата, за игрище и с чиста съвест ще си отидат още много наши футболисти, тези които останат ще са демотивирани, следствието е слаби резултати и още по- слаба посещаемост. НЕ МОЖЕ ДА ОБИЖДАШ собствените си играчи и да очакваш позитивизъм от Тях.

Аз лично Грънчов няма да го освирквам в мачовете със Славия, няма да виня и никой от играчите ни, ако вместо на тях, се плаща за напълно неналежащи неща, т. е. за ГЛУПОСТИ.

И да не ме обвинят в интрига, една грешка, на фона на ОГРОМНИЯ успех на Бащата, не е болка за умиране, просто не разбирам как се искат тези пари за терен, което ще е непоправимо... КАКТО СЕ ОТНАСЯШ С ЧОВЕК така и той ти отвръща :idea:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 18 фев 2015 21:33

Нека продължим с нещо позитивно от Народен лечебник- Гласът ви е спаднал

Какво да правим? „Лечебникът“ препоръчва: половин чаша семена от анасон се заливат с половин литър вода, оставят се да врат 15 минути. След това семената се изхвърлят, а в отварата се добавя четвърт чаша мед и се оставя да кипне отново. Сваля се от котлона и се прибавя една лъжица коняк или водка. Пие се по една супена лъжица на всеки половин час. До вечерта гласът ви ще се възстанови напълно.

НЕ СЪМ Я ПРОБВАЛ РЕЦЕПТАТА, НО В НЕДЕЛЯ МОЖЕ БИ ЩЕ МИ СЕ НАЛОЖИ ;) 12-30 часа, пеене докато стигнем до нужда от Лечебника...

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 18 фев 2015 23:32

mark1926 написа:
wannabe написа:

Така нареченият беглец Грънчов ден- два преди да избяга, изяде едни шамари от Бащата, пред цяла България :idea: и според мен с чиста съвест си тръгна от Лаута. На тази Земя, както се отнасят с теб, така и ти постъпваш- каквото сееш, това жънеш :idea: И така ще е и занапред.

Тези 100 000 ги дайте за кошарата, за игрище и с чиста съвест ще си отидат още много наши футболисти, тези които останат ще са демотивирани, следствието е слаби резултати и още по- слаба посещаемост. НЕ МОЖЕ ДА ОБИЖДАШ собствените си играчи и да очакваш позитивизъм от Тях.

Аз лично Грънчов няма да го освирквам в мачовете със Славия, няма да виня и никой от играчите ни, ако вместо на тях, се плаща за напълно неналежащи неща, т. е. за ГЛУПОСТИ.

И да не ме обвинят в интрига, една грешка, на фона на ОГРОМНИЯ успех на Бащата, не е болка за умиране, просто не разбирам как се искат тези пари за терен, което ще е непоправимо... КАКТО СЕ ОТНАСЯШ С ЧОВЕК така и той ти отвръща :idea:

Грънчов получи шамар заради поведението си. Аз също няма да освирквам Грънчов за действията му!
Не разбирам какво искаш да ми кажеш?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 19 фев 2015 13:25

Не харесвам псуването на бивши футболисти. Грънчов е много стабилен защитник и винаги съм харесвал как играе!

Но по време на представлението му срещу Локо София заслужаваше много повече от шамар. Не знам дали е случайно, че отива при Бате Венци :!:
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 19 фев 2015 17:38

Хора, пиша на български език, как да Ви го превеждам :?: ...

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 19 фев 2015 19:28

Футболисти и фенове на Локомотив почетоха Апостола на свободата

Футболисти и фенове на Локомотив Пловдив почетоха Апостола на свободата Васил Левски. Йордан Господинов, Венелин Филипов и Бранимир Костадинов поднесоха днес венец пред паметника на Левски на Бунарджика и сведоха глави пред делото на великия българин по повод 142-ата годишнина от обесването му.

:arrow: http://lokomotivpd.com/futbolisti-fenov ... svobodata/
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”