ЗМЕЙ написа:Момчета, тук влизат хора, които имат инфо какво става с преговорите и има ли изобщо такива - не се крийте, с криене няма да се оправят работите. Кажете направо преговаря ли се изобщо с някой и какво ще е бъдещето на отбора. Прочетох много внимателно думите на Велин Терзиев, но той не каза нищо ново - това, за което той говори стана ясно още след великата победа срещу Ботяф, не от думите на Бирсент, разбира се, а от Мартин Камбуров, който ясно заяви, че имали още 2 мача, сетне всеки щял да си решава дали да бяга или да остане в Локомотив. Няма да питам защо играчите ще бягат - не искам да се заяждат, сигурно е за неизплатени заплати. Това не е важно. Май моментът вече е толкова назрял, че ежбите и търканията трябва да се забравят не на 100 процента, а ако може на 1001 процента. Трябва да забравим и за скандалите помежду ни, коковисти, моковисти и всякакви, защото в крайна сметка сме локомотивци и ни интересува бъдещето на Локомотив Пловдив. Затова моля някой поне с една дума да ми отговори - има ли преговори с някой, да не казва с кого, разбира се, има ли някаква надежда за нов собственик. Нека мнението ми да не увисва тука като прани гащи, моля искрено някой да даде смислен отговор - дори да е само с 2-3 думи!
Аз нямам информация, но след събитията от тази седмица ми се струва, че дори и да е имало преговори едва ли ще бъдат продължени до изясняването на разследването, което води МВР.