Отново ли бяхме излъгани?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Отново ли бяхме излъгани?

Мнениеот Canaries front » 02 дек 2009 17:15

За съжаление май и вас Г.Т. ви почна. Разиграва същите номера като Митьо. Първо бяха 10 дена,сега пък след Нова Година. Повтаря се старта на наща продажба ,която почна преди една година, по същото време със същите срокове. Вече си мисля ,че тея се надпреварват кой от двамата лъже по-добре. И двата отбора затъваме със страшна сила.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 02 дек 2009 18:33

Canaries front написа:За съжаление май и вас Г.Т. ви почна. Разиграва същите номера като Митьо. Първо бяха 10 дена,сега пък след Нова Година. Повтаря се старта на наща продажба ,която почна преди една година, по същото време със същите срокове. Вече си мисля ,че тея се надпреварват кой от двамата лъже по-добре. И двата отбора затъваме със страшна сила.

Галя няма нищо общо със Вилиджмен-ът. Освен това ние имаме много по-добри изходни позиции от вас.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 дек 2009 18:40

demy27 написа:
Canaries front написа:За съжаление май и вас Г.Т. ви почна. Разиграва същите номера като Митьо. Първо бяха 10 дена,сега пък след Нова Година. Повтаря се старта на наща продажба ,която почна преди една година, по същото време със същите срокове. Вече си мисля ,че тея се надпреварват кой от двамата лъже по-добре. И двата отбора затъваме със страшна сила.

Галя няма нищо общо със Вилиджмен-ът. Освен това ние имаме много по-добри изходни позиции от вас.

Кое те кара да мислиш така ? :roll: Според мен канарчето е право.Същата схема се почва при нас.Поне наченките са същите,ама 1 към 1.Част първа - няма заплати.Част втора - продажба на най-добрите ни играчи...да продължавам ли...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

bambam

Мнениеот bambam » 02 дек 2009 18:47

аз лично съм песимист за тая сделка
Кандидат купувача не искал името му да се споменава до завършване на сделката ... е т'ва не ми е ясно,защо!?
Днес излезна инфо,че Петлешов и Генов ще правят новата селекция през зимата!
Също и ,че сделката щяла да стане не по-рано от нова година!
Смях!
Остава да чакаме!
Следва продължение.......

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 02 дек 2009 21:02

Модератор ЛокоПД написа:
demy27 написа:

Кое те кара да мислиш така ? :roll: Според мен канарчето е право.Същата схема се почва при нас.Поне наченките са същите,ама 1 към 1.Част първа - няма заплати.Част втора - продажба на най-добрите ни играчи...да продължавам ли...

Мисълта ми е, че не бива да се подвеждаме по жълтата подводница. Там нещата са значително по-тежки. За мен повод за оптимизъм е концесията, което би трябвало да превърне отбора в апетитна хапка. За съжаление нещата в държавата са такива, че вместо някой да издържа отбора, защото е пловдивчанин или защото обича футбола, или защото има данъчни облекчения, той трябва да ги издържа ако иска да построи хотел и мол.
И второ не вярвам, да има втори такъв уникат като лицето Христолов, който така да затъне. Аз виждам как ние можем да се оправим много лесно, докато за тях няма надежда никаква, само безкрайна агония.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 02 дек 2009 22:42

аз пък си мисля ,че точно концесията ви е причина досега Галка да не ви отърве от нея. Иска прекалено голяма сума заради тая концесия,а като се има предвид ,че после и трябва да се изпълняват и влагат пари за стадиона става още по-голям батак . Иначе за наща агония си прав.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 07 дек 2009 13:56

http://gong.bg/view_article.php?article_id=106759 Сделка скъпи ми смехурковци няма и няма и да има! Опелото ще се състои на 21 .12. 2009! От опечелениете!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 08 дек 2009 00:14

Модератор ЛокоПД написа:
demy27 написа:

Е ти не знаеш ли, че вие сте институция, а Ботев - не. И че Ботев трябва да страдат, защото им е било давано на тепсия всичките титли през години, а Локото е било мачкано от комунистите, и само от Локото са крадяли играчи. Не ги ли знаеш тия неща или ти предпочиташ да гледаш реално, без да търсиш оправдания за каквото и да е било и да се криеш зад анекдоти, митове и легенди? Вас ви предпочитат пред нас, защото сте мноооого над нас, като публика и като традиции и всичко. Ние сме си просто умряло отборче, което си е дошло на мястото.

ПП: Моето лично мнение е, че и двата отбора са с еднакви изходни позиции и сме еднакво прееб@ни. При нас със сигурност има раздвижване и движението е леко нагоре, а при вас е леко надолу. Това е като се гледа реално.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 09 дек 2009 10:11

Flash1912 написа: ПП: Моето лично мнение е, че и двата отбора са с еднакви изходни позиции и сме еднакво прееб@ни. При нас със сигурност има раздвижване и движението е леко нагоре, а при вас е леко надолу. Това е като се гледа реално.

При нас нещата са във застой, като на 21 ще стане ясно има ли сделка или няма. При вас движението на горе в какво се изразява - че треньорът ви е със забрана да напуска страната, че играчите плащат за хотелите преди мачовете, че от три месеца ви казват, че сделка ще има в сряда, че селския момък ще иска поне 800 000 лева които има да дава на Ирена Кръстева а новия собственик ще стартита с минус 2 800 000 лева, които са задължението на селския и задълженията към НАП. Да, наистина се движите нагоре.
L'Europa non è lontana

Върни се в “Локо Пловдив”