Вратарят на Локо трябва да бъде обявен за играч на мача.
Много жалко за Дани Абало. Ако е вярна новината значи ще е аут за около 1 месец.
"А" Група, 15 кръг: Лудогорец(Разград) - Локомотив(Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: "А" Група, 15 кръг: Лудогорец(Разград) - Локомотив(Пловдив)
Кучетата си лаят, орлите си летят.
Имахме своите малки шансове в лицето на Мартин и Благой
Стояхме що-годе добре ....
Мисля , че Данчо не беше за директен червен картон , но така е преценил съдията . Не се плаша , че няма да пази срещу Марек , Витанов според мен 40 минути се справи добре на вратата

Мисля , че Данчо не беше за директен червен картон , но така е преценил съдията . Не се плаша , че няма да пази срещу Марек , Витанов според мен 40 минути се справи добре на вратата

- Пловдив1926
- Контакти:
Благой почва да ми идва малко в повече, оформя се като новия Митко Илиев-Гъза - вечно държащ се за главата след поредния пропуск, което грам не ме кефи.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Добре си изиграхме мача. Сами не си повярвахме, че може да измъкнем поне точка. Мисля, че Дани Кики трябва да седне на пейката, от сума ти време е доста неадекватен. Витанов пази чудесно в малкото време в което беше под рамката. Сега срещу Марек ще му се отвори шанс да поиграе и да впечатли треньора.
soccerav написа:Добре си изиграхме мача. Сами не си повярвахме, че може да измъкнем поне точка. Мисля, че Дани Кики трябва да седне на пейката, от сума ти време е доста неадекватен. Витанов пази чудесно в малкото време в което беше под рамката. Сега срещу Марек ще му се отвори шанс да поиграе и да впечатли треньора.
Изключително съм доволен от мача! Показахме много добра игра. В началото изобщо не разбрах кой е шампионът!!! Просто трябваше да вкараме гол първите 15 минути, когато тия не знаеха къде се намират! Загубата дойде в подходящ момент! В много подходящ момент. Освен Берое, не си спомням друг отбор да е бил толкова равностоен и смел с/у Лц в Разград тази година. Ако бяхме с Коко... Отивахме на петица....
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
s.th.1926 написа:soccerav написа:Добре си изиграхме мача. Сами не си повярвахме, че може да измъкнем поне точка. Мисля, че Дани Кики трябва да седне на пейката, от сума ти време е доста неадекватен. Витанов пази чудесно в малкото време в което беше под рамката. Сега срещу Марек ще му се отвори шанс да поиграе и да впечатли треньора.
Изключително съм доволен от мача! Показахме много добра игра. В началото изобщо не разбрах кой е шампионът!!! Просто трябваше да вкараме гол първите 15 минути, когато тия не знаеха къде се намират! Загубата дойде в подходящ момент! В много подходящ момент. Освен Берое, не си спомням друг отбор да е бил толкова равностоен и смел с/у Лц в Разград тази година. Ако бяхме с Коко... Отивахме на петица....
Напълно съм съгласен! Групата от Лаута направо скри топката на лудите, а ако не беше очевадния натиск на Домуса върху съдиите през почивката, мачът си отиваше на твърда двойка (може би дори с разлика). Аз поне не помня домакините някога да са били мачкани така, както на вчерашната среща.
[offtopic]Много предвидливо във форума на "Лудогорец" изобщо не пуснаха тема за мача - предвиждали са какъв резил ще берат.[/offtopic]
deladog написа:s.th.1926 написа:soccerav написа:Добре си изиграхме мача. Сами не си повярвахме, че може да измъкнем поне точка. Мисля, че Дани Кики трябва да седне на пейката, от сума ти време е доста неадекватен. Витанов пази чудесно в малкото време в което беше под рамката. Сега срещу Марек ще му се отвори шанс да поиграе и да впечатли треньора.
Напълно съм съгласен! Групата от Лаута направо скри топката на лудите, а ако не беше очевадния натиск на Домуса върху съдиите през почивката, мачът си отиваше на твърда двойка (може би дори с разлика). Аз поне не помня домакините някога да са били мачкани така, както на вчерашната среща.
[offtopic]Много предвидливо във форума на "Лудогорец" изобщо не пуснаха тема за мача - предвиждали са какъв резил ще берат.[/offtopic]
Това словоизлияние да идва от защитник на предходното правителство и цецо... ъъъ някак си... наздраве канарйе!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Но само да кажа, че това че всички жълти ни гледат мачовете е нещо нормално! Все пак втория винаги ще гледа първият!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

- Пловдив1926
- Контакти:
Ми като се има предвид, че само 100 феса отидоха в Ловеч останалите какво мислиш са правили, викали са за каузата
или за ливърпул, абе майната му 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Момчетата излязоха с мисълта за победа. Аз съм доволен от показаното. Браво и гледаме напред.