Мартин Камбуров след мача с Локо Пд: Ще поздравявам когото с

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Мартин Камбуров след мача с Локо Пд: Ще поздравявам когото с

Мнениеот blue magic » 06 дек 2009 00:04

demy27 написа:
blue magic написа:Тази нелепа постъпка не е чак такъв проблем, колкото просташкото изказване на Камбуров пред медиите. Всеки може да има своите пристрастия, но ти си футболист на Локо Сф и си длъжен да се държиш именно като такъв. Когато Мъри го канеше в ЛЕВСКИ Камбуров се уплаши от това и реши да търси по посредствени отбори, където напрежението е доста по малко. Очевидно провинциалният му манталитет няма да го напусне никога.
Представям си как се чувстват феновете на Локо Сф от тази обида.

Провинциален манталитет е да смяташ, че всеки, който е поканен в Левски е длъжен да отива да играе там. Това, че ви отказа, само показва колко голям човек е, а малкия човек е Мъри, който заради това не го взима в национала и затова се излагаме като кифладжии.
Относно феновете на Локо София - няма никакъв повод за обида. Трябва да уважават този достоен футболист и да се радват, че играе в тяхния отбор и бележи толкова голове. Не съм гледал интервюто но съм сигурен, че въпроса е бил зададен много заядливо и е нормално той да се озъби. Вместо да му търсят сметка кой поздравява, да питат защо голмайстора на България не играе в националния отбор.

Липсата на амбицията да се преодоляваш нови върхове не може да се квалифицира по друг начин. На Бербатов щеше да му е 100 пъти по уютно да си стои на пиедестала н Тотнъм, вместо да отива в Юнайтед, където всеки пас му се следи под лупа. Но това отличава големите играчи от тези, чиято амбиция е единствено и само банковата сметка. А Камбуров що не играе в Пловдив, като е толкова "черно бял", та чак се зъби на своите фенове. Нали любовта означава безкористност? Ами да играе на Лаута, като толкова му липсва тази публика. Ама май "кинтите на Гигов" са по сладки.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
denis888
Контакти:

Мнениеот denis888 » 06 дек 2009 00:05

Какво се държите като ревниви булки , може да е поздравил другите фенове но преди това им вкара гол . Ако не е той сте на равнището на другите отбори , той е човекът който прави разликата Ви с отборите след вас ;)
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ

bambam

Мнениеот bambam » 06 дек 2009 00:15

Ще си позволя да пусна едно мнение от ЛПОРТАЛА.нямах възможност да присъствам на мача, а който е бил най-добре е усетил атмосферата на стадиона :arrow:
Днес бях на мача и какво ми направи впечатление...ние паднахме с 3:0,ама няма да говоря за това ,че са с по-добри футболисти и заслужено ни биха.Да ама не! Ние излезнахме с горди глави, защото нашите момчета , които и в добро и лошо сме подкрепяли показаха на дървените глави, къде са сърцата им! Когато Мартин се поклони и извини на стотината момчета дошли да подкрепят в лоши времена своите момчета, очите ми се напълниха със сълзи. При гола на Ицо Златински, нашата агитка плахо му извика името, а той им ръкопляска. Стадиона онемя!!!...за около минута шопите разбраха , че дори не могат и да се зарадват на победата си. И в това е поуката за мен - няма такава публика, която толкова да обича отбора си ! Затова и искам да кажа на всички , които са забравили ВИНАГИ С ВАС, че един ден всичко се връща! Днес ние победихме Локо Сф!!!!
Искам да благодаря от все сърце на Марто, Ицо,Румен и Зоран...на Прасковата!Никога няма да забравя тяхната смела постъпка, защото малко футболисти биха се осмелили да го направят пред публиката им. Това нарежда тези момчета в пантеона на великите играчи на Локомотив Пловдив!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 06 дек 2009 00:20

demy27 написа:Мартин не е нито първият, нито последният който да признае коя в най-великата публика.

Когато премина от Ботев в Спартак Плевен преди време заради селяка,в едно интервю каза,че феновете на Ботев са най-великите...Тоя е лицемер,не го слушайте. :mrgreen:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 06 дек 2009 00:34

Alternative написа:
demy27 написа:Мартин не е нито първият, нито последният който да признае коя в най-великата публика.

Когато премина от Ботев в Спартак Плевен преди време заради селяка,в едно интервю каза,че феновете на Ботев са най-великите...Тоя е лицемер,не го слушайте. :mrgreen:

Лилчо Арсов и Чико като са казвали, че ние сме най-великите и те ли са лицемери?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
georgikg

Мнениеот georgikg » 06 дек 2009 00:49

Когато вкараш гол на противника и отидеш с поклон пред тях, ти им казваш: ПОСТЕТЕ, това се иска от мен, за това ми плащат. Мъжкар!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 дек 2009 00:54

Това се нарича уважение и за подобни действия RESPECT, само футболист с голямо сърце може да направи това.
Стилян Петров вкара третия гол за Астън Вила срещу Литекс в Ловеч и не изирази никаква радост, за което получи аплодисментите на публиката.
Янев преди няколко кръга вкара гол на ЦСКА в Ловеч, също получи свойте овации за същото

Футбола е една игра и преди всички в нея е важно уважението, а лумпенските истории не желая да ги коментирам
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 06 дек 2009 01:09

demy27 написа:
Alternative написа:

Лилчо Арсов и Чико като са казвали, че ние сме най-великите и те ли са лицемери?

А бе за вас-вие сте си най-великите,за нас-ние...както и за другите отбори!Ами да Чико и Арсов също са лицемери колкото и да не ми се иска да го пиша!Чико е легенда на Ботев.Да не говорим Бонев колко пъти ви е унижавал с някои свои мнения...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Мнениеот зелена_ракия » 06 дек 2009 01:45

1. На мача с Берое, Шпишич и Дзафата се обясниха в любов на Зарата, като и двамата казаха, че пред такава ПУБЛИКА се играе футбол и биха искали да се върнат един ден в СЗ.
2. Съвсем нормално и Марто Камбуров да обича един истински отбор с публика в който на всичкото отгоре е играл и печелил титли.
3. За първи път думите "Локо Сф", "фенове", "зрители" се ползват в едно изречение.
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 06 дек 2009 01:57

Нищо нередно не е направил Камбуров. Дори и гол мисля че вкара днес на Локо пд, ако не се лъжа (понеже не съм гледал мача). Човека на терена си е професионалист и си върши работата, а извън него си е само негова работа какво прави.

Върни се в “Локо Пловдив”