Локомотив Пловдив победи Ботев с 2:0

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив победи Ботев с 2:0

Мнениеот staria » 13 окт 2014 20:34

Пичове какво ги пускате тия теми като папагалите. Те са толкова комплексирани завалиййките. Утре очаквам тема, двама фена на Ботев биха двама на Локомотив пред блока на джитбол. И после Тощковци и Ангелчовци се изреждат с по 5 акаунта с мнения от рода на "да свикват" и други малоумия. Дръжте си нивото, все пак не сме орки като ония...

s.th.1926

Re: Локомотив Пловдив победи Ботев с 2:0

Мнениеот s.th.1926 » 16 окт 2014 14:16

staria написа:Пичове какво ги пускате тия теми като папагалите. Те са толкова комплексирани завалиййките. Утре очаквам тема, двама фена на Ботев биха двама на Локомотив пред блока на джитбол. И после Тощковци и Ангелчовци се изреждат с по 5 акаунта с мнения от рода на "да свикват" и други малоумия. Дръжте си нивото, все пак не сме орки като ония...

Недей да не ядосаш ТуберКирилов, че ще те "намери за 24 часа"... Аз така чакам да ме намери... ама той искал първо на лични да си правим дъра-бъра...

Серизозно, нещата в школата още не вървят, а тя е също толкова важна, колкото и Първия отбор. Но имам уверенията на човек, който не ме е излъгал досега, че пак ще се оправим! Засега приоритетът е обаче, мъжкия отбор! Има още 21 мача, ако смятам правилно, от тях 9 са определящи за класирането ни.
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Върни се в “Локо Пловдив”