fire написа:plovdivram написа:Добре де.... аз едно не мога да разбера като чета тук разни мнения относно "СИЛАТА" на нашия отбор?! Какво сте очаквали?! Да не би да сте очаквали нещо друго при обстоятелствата, които ни съпътстват сега? Ами, че колко от хората са наясно, че в момента бюджета ни е над 100 000 лв. месечно и всичко, това "ТЕЖИ" на плещите на тези, които са се хванали с тази не лека задача и се финансира изцяло с ОРГАНИЗАЦИЯ създадена от ФЕНОВЕТЕ на КЛУБА НИ?! Някой задавали си тези въпроси?! Как се оправят тези хора в тази обстановка?! 'щото при предишното ръководство беше по-"лесно" - ОБЕЩАВАШ, а после ЧАКАШ ДА ВЗЕМЕШ, ако изобщо ВЗЕМЕШ... то и затова беше такова ТЕКУЧЕСТВОТО в клуба ни!!! Нали се сещате, че с тези "АМАТьОРИ" в ръководството ни, ако НЕ СИ ПЛАЩАТ ТОВА, КОЕТО СА ОБЕЩАЛИ - "НА МИНУТАТА", то в момента в "Локомотив" Пловдив нямаше да остане НИТО ЕДИН ФУТБОЛИСТ или ТРЕНьОР!!! Някой задавали си тези ВЪПРОСИ?! От друга страна - някой задавали си въпроси като този, ЗАЩО ИМА ПОДРЕДЕНИ В РЕДИЦА ИГРАЧИ и ТРЕНьОРИ играли и работили за Локомотив при предното ръководство и сега си ТЪРСЯТ ПАРИТЕ от СЕГАШНОТО?! Ако всичко е било изрядно ТОГАВА, защото ЧАКАТ от сегашното?! НЯКОЙ ЗАДАВАЛИ СИ ТЕЗИ ВЪПРОСИ?!!!
Пак ще попитам - АКО ИМАШЕ НЕПЛАТЕНИ ОТ ТОВА РЪКОВОДСТВО СМЕТКИ, дали това вече НЯМАШЕ ДА ГЪРМИ от всичките им ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ?! Ама явно тези хора си ПЛАЩАТ - колкото, толкова!!! ОТБОР, СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ ЕКИП, ДЮШ... КЪМ МОМЕНТА ЯВНО ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА!!!
НИКОЙ не си задава тези въпроси... нали?! Никой не гледа на тези неща... ВСЕКИ ОБАЧЕ ГЛЕДА РЕЗУЛТАТИТЕ, които на всички ни беше ясно какви ще са още в самото начало на пътя, който бе поет след напускането на старото ръководство!
ЖАЛКО Е НАИСТИНА!!! Жалко е, когато се правим на толкова КРИТИЧНИ, а всъщност не се интересуваме КАКВО КОСТВА всичко това - единият бил "заболекар"... другия "кебапчия"... третия - "не знам си какъв"... А НИЕ КАКВИ СМЕ?!
Ако се замислите над всички тези неща, ще видите, че единственото, за което може да ги "обвиняваме" тези хора до момента е, че някак си не успяха да задържат онзи ЕНТУСИАЗЪМ у ИГРАЧИТЕ, с който те започнаха този сезон... Ентусиазъм, който се загуби някъде в мача с Лудогорец!!!
Аз лично за нищо друго не мога да им търся "сметка".... Мога само да се опитвам ако мога с нещо да ПОМАГАМ!!!
Няма спор, че мнението ти е АБСОЛЮТНО ТОЧНО и адски аргументирано! Винаги съм чел с удоволствие подобни постове на аргументирани хора, независимо дали тези мнения са били в полза или не на любимия ми отбор.............
Иначе по темата: За мен отстраняването на Матушев в момента е без никакъв ефект! Това трябваше да се случи още преди 2 кръга независимо, че най-вероятно пак щяхме да загубим срещите след Локо Сф! Но, тогава аз лично щях да се уверя за пореден път, че неопитното ни ръководство, поне прави опити за да вдигне отбора или поне ентосиазма на онези 2-3 хиляди, които биха ходили на мачовете ни, въпреки загубите! Сега вече е просто "след дъжд, качулка"!
Неделчо заслужава уважение за това, че пое отбора в този тежък момент, но определено не успя да запази ентусиазма на футболистите след успешните първи няколко мача, в които малцина очакваха, че ще вземем точки! Не направи колектив в отбора, а точно това е най-важното в който и да е ФК за да може той да се представя на предела на възможностите си! Ужасно закъснял ход и респективно без никакъв смисъл и ефект в този момент! Даже сега ще се забатачим още повече!
Гадно ми е, че сега ни остана да се надяваме на времената след изборите! Гнус ме е от това! Ясно е, че и нашите "жълти приятелки" се надяват на тези времена, както и повечето клубове у нас, но Локомотив Пловдив никога не е бил зависим от политически сили, субекти и тем подобни. Но в тази държава просто е неизбежно да не се оцапаш от тази гнусна зависимост!
Като споменах "жълтите приятелки"........, там пък нещата от ден на ден заприличват още повече на комунална яма! Идиотски плакати в подкрепа на габровския престъпник, жалко поведене на приливи и отливи към онова нищожество Бареков! Уж го мразеха, а сега начело с алкохолика "Чико" пак се надяват на обещанията на това политическо недоразумение, "белким от някъде излезе оня дето да довърши строежа"......! Абе гнусна работа!
Днес чета и някакъв списък, където освен жълтите клакьори са се наредили и наши такива, начело с една от най-големите злини за Локото, А. Узунов, който в същност е причината за въвличането ни в мръсотията наречена политика!
Това го казвам не с обвинение, а от съжаление от болезнената реалност! САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! ОНЗИ, КОЙТО ОБИКНАХ ОТ ВРЕМЕНАТА НА ДЯДО МИ И НА БАЩА МИ
Ах тези "жълти", те са виновни за всички ваши нещастия. Народът е казал" Кой каквото си направи, никой не може да му го направи". Така че оставете" жълтите" и се оправяйте. Не ставайте още по жалки от това което сте сега. Тези писаници срещу Ботев, с нищо няма да ви помогнат. Намерете пари защото отивате в небитието, а от там връщане няма. А онзи Локомотив който е бил на дядо ти и баща ти отдавна го няма. Гледайте този "хибридния" да спасите.