Пак отзад напред!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Пак отзад напред!

Мнениеот demy27 » 02 дек 2009 18:03

Нека да не изжълтяваме :) В статията за Стоян Колев пише, че Даксон за сега оставал в отбора. Аз лично смятам да видя какво ще се случи на 21. Иначе писания има всякакви. Ако все пак Даксон замине, това ще е лошо, не толкова защото ще загубим много добър играч, колкото това ще означава, че Галя остава :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 02 дек 2009 18:09

Abbiati написа:за да е приказката още по-позната, като че ли няма да се продава нищо друго, освен играчи...сори, че ви пиша във форума, съвсем информативно исках да споделя с вас...

До кога трябва да ви се обяснява, че вашата приказка няма нищо общо с нашата.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 02 дек 2009 18:22

Moже би продажбата на Даксон ще се отрази добре на отбора.До сега се разчиташе само на него,а след напускането му вече може да заиграете,като отбор.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 дек 2009 18:24

Masaba написа:Moже би продажбата на Даксон ще се отрази добре на отбора.До сега се разчиташе само на него,а след напускането му вече може да заиграете,като отбор.

Не вярвам! Старата мъдрост гласи : -" Гладна мечка хоро не играе" ! Нито пък футбол!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 02 дек 2009 19:45

MoNteSo написа:Няма да решиш проблемите на клуба и футбола във форума... разбери го най-сетне :shock:

+ 1 Абсолютно си прав тук. Това стана ясно и в Симитли :)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 дек 2009 20:06

И през ум не ми минава че мога да оправя Локомотив през компютъра ! Аз за мое съжаление в последните години бях дале4 от Пловдив и само пост фактом участвах във действията на Локо феновете ! Сега съм по активен но отново от далеч поради физическото ми състояние което не позволява стрес в големи размери! Мога да помагам като не си мълча!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Локо Пловдив”