30 години от бенефиса на Христо Бонев!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: 30 години от бенефиса на Христо Бонев!

Мнениеот fire » 17 сеп 2014 16:08

Мнозина твърдят, че Зума е най-добрия футболист на България, не само по онова време, а и до днешни дни! Жалко, че тогава не е можело да се играе зад граница иначе Бонев и много други от неговото време , днес щяха да са имали кариери и златни отличия в едни от най-силните футболни клубове в света :!:
Събитие, като бенефиса на Христо Бонев НИКОГА не е имало и едва ли ще има някога в България, не само заради претъпкания стадион "Пловдив" (тогава 9-ти Септември, над 35 000 души), а заради факта, че великия Бонев беше уважен от цяла плеада футболни величия, които и до днес са недостижими ....!
Щастлив съм, че бях на този юбилей и никога не бих забравил невероятната атмосфера на стадиона :idea:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 сеп 2014 16:16

plovdivram написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Вижда ми се малко странно чак и годишнини от бенефисите да се отбелязват ама как да е.
А Христо Бонев е бил голям футболист, извънредно голям и поредното доказателство, че по онова време въпреки доминацията и поддръжката на ЦСКА и Левски добър футбол от добри футболисти се е играел и извън София

Не просто добър... ВЕЛИК ФУТБОЛИСТ!!! Футболист, който с фланелката на Локо Пловдив е бил поне няколко пъти в 15-те на "Златната топката" (11-то място е най-високото)... направо НЕВЕРОЯТНО постижение!!! Сигурен съм, че ако беше с фланелката на ЦСКА или Левски щеше да е в десетката, а да не говорим вече - ако беше в някой от еврограндовете! Така че.... ГОДИШНИНАТА от бенефиса му е най-малкото, което ние, днес можем да направим.... този човек трябва ВСЯКА ГОДИНА да го честваме и ВСЕКИ ДЕН да го споменаваме!!!

Ами чествайте си, отбелязвайте си. Ваша легенда си е хх Просто ми направи впечатление.
Колкото до думите "велик","добър", има случаи, в които ги употребявам една вместо друга просто.
Пък и дали думата е чак толкоз важна хх
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 сеп 2014 21:57

Снимката с Лев Яшин е уникална. След няколко дена светът научи, че на великия вратар са му ампутирали крака заради гангрена. Представете си какво уважение е засвидетелствал Яшин, за да дойде "на крака" на бенефиса на Бонев.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 21 сеп 2014 22:01

Бонев е голям като футболист, но малък като човек. Спомням си бенефиса, защото бях на стадиона, където имаше фенове на всички пловдивски отбори. Събитието ще остане завинаги в съзнанието ми, тъй като рядко се виждат на едно място толкова много световно известни звезди на футбола.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 сеп 2014 09:59

T&T написа:Бонев е голям като футболист, но малък като човек. Спомням си бенефиса, защото бях на стадиона, където имаше фенове на всички пловдивски отбори. Събитието ще остане завинаги в съзнанието ми, тъй като рядко се виждат на едно място толкова много световно известни звезди на футбола.

Е той и Стоичков като човек.. бе селяк в кривия смисъл на думата, простак и непукист, просто не мога да ти опиша какъв даже, поне от лични наблюдения (не че сме яли и пили заедно де), които като гледам се припокриват с това, което прави пред широката публика.

Ама като футболист - велик. И то велик в очите на цял свят, не само на малка България.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 22 сеп 2014 11:18

T&T написа:Бонев е голям като футболист, но малък като човек. Спомням си бенефиса, защото бях на стадиона, където имаше фенове на всички пловдивски отбори. Събитието ще остане завинаги в съзнанието ми, тъй като рядко се виждат на едно място толкова много световно известни звезди на футбола.

Точно пък някой, като теб да коментира човешките качества на Бонев.... Пфу, повръща ми се!!!

http://news.plovdiv24.bg/179203.html

В нормална държава, щеше да гниеш в ГУЛАГ!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 22 сеп 2014 11:21

А като ти гледам родата, не знам какво да кажа... Помаци, комунета...

Помниш ли и първата мутра в БГ футбола, Паоло Денучи... Ваш съсобственик???

http://www.bulblog.com/?p=538
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Върни се в “Локо Пловдив”