Еду пред завръщане на Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dzhambov

Re: Еду пред завръщане на Лаута

Мнениеот dzhambov » 03 сеп 2014 22:13

DarkPsy написа:
OT18 написа:Ей добре,че са жълтурите да ни държат в течение за процесите в клуба. ;)
Дарк Пуси ходи да отводняваш строежа.

Отводнявам пусито на.......сещай се :)

Верно по-добре ходи отводнявай строежа,че съвсем ръждяса арматурата. :mrgreen:
Последна промяна от dzhambov на 03 сеп 2014 22:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 03 сеп 2014 22:32

Може би 90% от нас са убедени, че Ераносян е най-добрият вариант за наставник на Локомотив.
Спор няма, че на Еду футболът му е ясен и го познава в дълбочина, освен това е много добър психолог и мотиватор...притежява и необходимата харизма да заразява всички около себе си със своите позитивни виждания.
Аз също много искам да го видя начело на Локомотив, но съм със смесени чувства относно Ераносян, като личност.
Не мога да забравя, как Ераносян беше сред първите, които напуснаха клуба, след като загубихме Жоро :!:
Когато корабът започне да потъва нали знаете, кои първи го напускат?Що не остана в най-трудния момент за нас?
С пари всеки може да постига успехи и да гони върховете.Оттогава арменеца ми падна в очите щото остави много голяма обида и горчивина в мен с постъпката си...затова ви казвам сега, че съм със смесени чувства към Еду.
Не ме разбирайте погрешно - аз не оспорвам локомотивското в Ераносян :!: Дайте да гледаме обективно - Ераносян даде много на клуба, отбора и нас, но и клубът заедно с публиката даде много и на Ераносян.Има ли смисъл да говорим за лоялност към Локомотив, когато става въпрос за Еду?!Дайте да не си кривим душите, щото всички знаем причината Ераносян да не се върне на "Лаута".Човек, като Неделчо Матушев, който е чужд на "Лаута" т.е. не е локомотивец и нищо не го свързва с Клуба дойде от майната си на "Лаута" да вади кестените от огъня за разлика от големия локомотивец :!:
По-добре да спра дотук, щото ако продължа ще кажа неща, които на никой няма да се харесат.
Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 03 сеп 2014 22:44

dzhambov написа:
DarkPsy написа:
OT18 написа:Ей добре,че са жълтурите да ни държат в течение за процесите в клуба. ;)

По-добре ходи отводнявай строежа,че съвсем ръждяса арматурата. :mrgreen:

При нас поне има какво да ръждясва :mrgreen:

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 03 сеп 2014 22:45

DarkPsy написа:
dzhambov написа:
DarkPsy написа:

По-добре ходи отводнявай строежа,че съвсем ръждяса арматурата. :mrgreen:

При нас поне има какво да ръждясва :mrgreen:

Хаха голяма утеха :mrgreen:

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 03 сеп 2014 22:48

Ванко_Ултраса написа:Може би 90% от нас са убедени, че Ераносян е най-добрият вариант за наставник на Локомотив.
Спор няма, че на Еду футболът му е ясен и го познава в дълбочина, освен това е много добър психолог и мотиватор...притежява и необходимата харизма да заразява всички около себе си със своите позитивни виждания.
Аз също много искам да го видя начело на Локомотив, но съм със смесени чувства относно Ераносян, като личност.
Не мога да забравя, как Ераносян беше сред първите, които напуснаха клуба, след като загубихме Жоро :!:
Когато корабът започне да потъва нали знаете, кои първи го напускат?Що не остана в най-трудния момент за нас?
С пари всеки може да постига успехи и да гони върховете.Оттогава арменеца ми падна в очите щото остави много голяма обида и горчивина в мен с постъпката си...затова ви казвам сега, че съм със смесени чувства към Еду.
Не ме разбирайте погрешно - аз не оспорвам локомотивското в Ераносян :!: Дайте да гледаме обективно - Ераносян даде много на клуба, отбора и нас, но и клубът заедно с публиката даде много и на Ераносян.Има ли смисъл да говорим за лоялност към Локомотив, когато става въпрос за Еду?!Дайте да не си кривим душите, щото всички знаем причината Ераносян да не се върне на "Лаута".Човек, като Неделчо Матушев, който е чужд на "Лаута" т.е. не е локомотивец и нищо не го свързва с Клуба дойде от майната си на "Лаута" да вади кестените от огъня за разлика от големия локомотивец :!:
По-добре да спра дотук, щото ако продължа ще кажа неща, които на никой няма да се харесат.

Стига си плещил глупости,Неделчо бил извадил кестените от огъня на Матушев да не би да не му се плаща?Вместо бръщолевене по форуми дайте да се стягаме да се ходи по мачовете,че с 1933 смс-а на месец и 3000 на мач няма да стане.Много е удобно да се хвалим,че си издържаме отбора,кестените ги вадят пак шепа хора.Респект и уважение за тях!На Едо изобщо не му е предлагано.
Последна промяна от dzhambov на 04 сеп 2014 09:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 сеп 2014 23:19

Ванко пусна ли CV за изпълнителен директор, че не те виждам между кандидатите :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”