DarkPsy написа:OT18 написа:Ей добре,че са жълтурите да ни държат в течение за процесите в клуба.![]()
Дарк Пуси ходи да отводняваш строежа.
Отводнявам пусито на.......сещай се
Верно по-добре ходи отводнявай строежа,че съвсем ръждяса арматурата.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
DarkPsy написа:OT18 написа:Ей добре,че са жълтурите да ни държат в течение за процесите в клуба.![]()
dzhambov написа:DarkPsy написа:OT18 написа:Ей добре,че са жълтурите да ни държат в течение за процесите в клуба.![]()
По-добре ходи отводнявай строежа,че съвсем ръждяса арматурата.
DarkPsy написа:dzhambov написа:DarkPsy написа:OT18 написа:Ей добре,че са жълтурите да ни държат в течение за процесите в клуба.![]()
По-добре ходи отводнявай строежа,че съвсем ръждяса арматурата.
При нас поне има какво да ръждясва
Ванко_Ултраса написа:Може би 90% от нас са убедени, че Ераносян е най-добрият вариант за наставник на Локомотив.
Спор няма, че на Еду футболът му е ясен и го познава в дълбочина, освен това е много добър психолог и мотиватор...притежява и необходимата харизма да заразява всички около себе си със своите позитивни виждания.
Аз също много искам да го видя начело на Локомотив, но съм със смесени чувства относно Ераносян, като личност.
Не мога да забравя, как Ераносян беше сред първите, които напуснаха клуба, след като загубихме Жоро![]()
Когато корабът започне да потъва нали знаете, кои първи го напускат?Що не остана в най-трудния момент за нас?
С пари всеки може да постига успехи и да гони върховете.Оттогава арменеца ми падна в очите щото остави много голяма обида и горчивина в мен с постъпката си...затова ви казвам сега, че съм със смесени чувства към Еду.
Не ме разбирайте погрешно - аз не оспорвам локомотивското в ЕраносянДайте да гледаме обективно - Ераносян даде много на клуба, отбора и нас, но и клубът заедно с публиката даде много и на Ераносян.Има ли смисъл да говорим за лоялност към Локомотив, когато става въпрос за Еду?!Дайте да не си кривим душите, щото всички знаем причината Ераносян да не се върне на "Лаута".Човек, като Неделчо Матушев, който е чужд на "Лаута" т.е. не е локомотивец и нищо не го свързва с Клуба дойде от майната си на "Лаута" да вади кестените от огъня за разлика от големия локомотивец
![]()
По-добре да спра дотук, щото ако продължа ще кажа неща, които на никой няма да се харесат.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта