Споменавам го, защото гледам, че още е споменаван от някои хора!?
Днес вече сме без него(слава богу) , но реалността не е никак лека, както и перспективата пред отбора! На мен като фен никак не ми харесва тази безперспективност, като и нивото на което се намира отбора ми! Убеден съм, че можем много повече, дори с тези финасови възможности, но съм и убеден, че има доста неща, които куцат в управлението на Локото! ..........Определено имаме нужда от по-голямо спортно-техническо ръководство и много по-гъвкаво такова! Не може да очакваме нормално функциониране и просперитет на представителния отбор и школата, когато и за двете отговарят почти едни и същи хора! Факт е, че без Петър Пашев и контрола му, втория отбор е "муха без глава"! Факт е, че Васко Камбуров тренира не само вратарите на мъжете! Ясно е, че за повече хора трябват повече пари, но е ясно и че така няма как да вървим нагоре, а точно обратното! За да се създаде нещо ново и дълголетно, то трябва да се осигурят първите му стъпки на всяка цена и така следващите .......и следващите! Но както трябва! Сега заради липсата на средства не се получава именно това !
Ако ще я караме така, защо ни беше тази А група

За мача какво да кажа? Абсолютно очаквана загуба, както и за огромно мое съжаление за втори път се разочаровах от Неделчо Матушев и по-конкретно в титулярния състав, с който излиза! Първия път беше с Лудогорец, когато излезе с току що привлечения Здравко Илиев, който винаги е играл защитник и по-точно ляв бек, а тогава, като и до днес вече играе крило или офанзивен халф, вместо да пусне доста надеждния Карагерен, който по-късно в мача показа класа и даже отбеляза почетното попадение! Вчера пък Благой Наков, който за мен е най-успешния ни играч заедно с Марто Камбуров от началото на сезона, не е сред титулярите и влиза при 0-3 като резерва

Силно съм притеснен за бъдещото ни представяне в шампионата и с това поведение на отбора и треньора ни не ми се мисли за резултатите в предстоящите мачове на Локото, особено в някои, които са жизнено важни за отбора и клуба като цяло! Естествено и за оставането ни в елита! Определено не съм оптимист! Въпреки всичко ще съм винаги на стадиона, когато мога и винаги ще подкрепям отбора на живота ми! Дано обаче тези, които са се заели с управлението на клуба са наясно, какво е нужно и какво трябва да се направи за да има радикална промяна и отбора да заиграе така, като всички искаме, а именно раздаване до край, независимо от резултата

След като наскоро от ръководството беше обявено, че няма "таван" на заплатите, защо не се прави нищо по селекцията? Имаме крещяща нужда от вратар, а Илко Пиргов например все още е свободен въпреки , че и него вече го пратиха при жълтите, !? Да не говорим за Акалски и Кунчев, които за мен биха свършили перфектна работа! Треньори като Илиан Илиев още са без работа, а ако той не е по силите ни има много такива, които биха помогнали сериозно на отбора за да тръгне нагоре! В това число влизат и специалисти, които не са само за поста "старши", а помощници, кондиционни и треньори на вратарите! Ако обаче парите са проблема, то накъде сме се запътили тогава