от което съм гледал (от 1980 насам) и което съм слушал от бащи и дядовци:
1. Зума
2. Садъка (макар че игра за Ботев, не знам това как натежава)
3. Бащата - велик талант, жалко че не се разви докрая, но пък това беше хубаво за Локото, игра за вас повече от други, които заминаха за София и запада (не гърция).
Едо и Гочо Василев май са в 5цата.
ПС имам силни спомени от играчи като Курбана, Драганов ( но и той бая поигра за Ботев) и най-вече Сотиров.
АНКЕТА - ТОП 3 НА ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА !!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- supershampion2004
Re: АНКЕТА - ТОП 3 НА ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА !!!
Големи имена, големи играчи.Който и да сложи човек в тази тройка всеки ще го е заслужил.Даже в топ 10 не могат да се съберат играчите дали толкова много на Локомотив.Радвам се много, че сме имали и имаме такива грачи.Само при прочитането на имената и настръхвам.ВЕЛИКАНИ.
Топ 3 - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ !!!!!
пс. Мерси на феновете на Ботев за добрия тон.
Топ 3 - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ !!!!!

пс. Мерси на феновете на Ботев за добрия тон.
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

Христо Бонев
Мартин Камбуров
Христо Клев(Бащата)
И немога да се огранича само с тези бих добавил и:
Васил Камбуров
Едуард Ераносян
Методи Стойнев
Мартин Камбуров
Христо Клев(Бащата)
Васил Камбуров
Едуард Ераносян
Методи Стойнев
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
- Alternative
- Контакти:
koki950 написа:Христо Бонев
Мартин Камбуров
Христо Клев(Бащата)
Васил Камбуров
Едуард Ераносян
Методи Стойнев
Методи Стойнев и Васил Камбуров според мен са много по назад от играчи като Сотиров,Беделев и Курбанов.

1.Зума
2.Аян Садъков
3.Сотиров
2.Аян Садъков
3.Сотиров
Hacko1912 написа:от което съм гледал (от 1980 насам) и което съм слушал от бащи и дядовци:
1. Зума
2. Садъка (макар че игра за Ботев, не знам това как натежава)
3. Бащата - велик талант, жалко че не се разви докрая, но пък това беше хубаво за Локото, игра за вас повече от други, които заминаха за София и запада (не гърция).
Едо и Гочо Василев май са в 5цата.
ПС имам силни спомени от играчи като Курбана, Драганов ( но и той бая поигра за Ботев) и най-вече Сотиров.
+1
много точно
Нещастието сплотява хората
не забравяите бай Кънчо тои е един от наи добрите ваши футболисти
supershampion2004 написа:пс. Мерси на феновете на Ботев за добрия тон.
Моля и да НИ се връща

Аз като пише за ограчи като Курбана, Сотиров, Беделев и най-вече великия Христо Колев, няма как по друг начин да се отнасям, освен с уважение. Навиквахме ги на терена при Дербитата, но бяха големи - и наш'те и ваш'те. И феновете бяха големи някога, нямаше ги тези безумни дивотии, тази омраза чак толкова много .. НО да не объркваме темата сега. не за тов аиде реч.
Зума е най-добрия пример. Той явно мрази Ботев в червата си и ако всички слухове са верни, много долни и гадни номера ни е извртял извън терена.
НО, Зума като играч си е Н1 ... баща ми е спартаклия от 60те, но все за Диев-Душков говори; после за Тумбито и Чико и най-вече за ГУНДИ, ходил специално на мачовете на Ботев да гледа ГУНДИ, и за Зума и Гочо говори. Други времена ... други ...
със здраве съграждани
Hacko1912 написа:supershampion2004 написа:пс. Мерси на феновете на Ботев за добрия тон.
Моля и да НИ се връща![]()
Аз като пише за ограчи като Курбана, Сотиров, Беделев и най-вече великия Христо Колев, няма как по друг начин да се отнасям, освен с уважение. Навиквахме ги на терена при Дербитата, но бяха големи - и наш'те и ваш'те. И феновете бяха големи някога, нямаше ги тези безумни дивотии, тази омраза чак толкова много .. НО да не объркваме темата сега. не за тов аиде реч.
Зума е най-добрия пример. Той явно мрази Ботев в червата си и ако всички слухове са верни, много долни и гадни номера ни е извртял извън терена.
НО, Зума като играч си е Н1 ... баща ми е спартаклия от 60те, но все за Диев-Душков говори; после за Тумбито и Чико и най-вече за ГУНДИ, ходил специално на мачовете на Ботев да гледа ГУНДИ, и за Зума и Гочо говори. Други времена ... други ...
със здраве съграждани
+1
Нещастието сплотява хората
- child in time
- Контакти:
Ето я моята тройка:
Георги Василев
Христо Бонев
Васил Камбуров!
Субективно е но това са моите трима! Само Локо ОЛЕЕЕЕ! Галя вън бързооооо!
Георги Василев
Христо Бонев
Васил Камбуров!
Субективно е но това са моите трима! Само Локо ОЛЕЕЕЕ! Галя вън бързооооо!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!