Не съм от Славия
Но локото са много слаби и Славия ще победи с 3-4 :0
ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - СЛАВИЯ прогнози и мнения
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- blue magic
- Контакти:
Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - СЛАВИЯ прогнози и мнения
Ще се радвам Локото ако бие. Не знам защо ги отписвате съвсем. Вярно е че в момента са в дупка, но пък и Славия не са кой знае какво.
Може и да са зле, но Локо Пд не влизат в разни уговорки, докато почти всеки втори мач на Славия е съмнителен. Но какво се учудваме при условие, че шеф им е Венци Бензинаджията.
Може и да са зле, но Локо Пд не влизат в разни уговорки, докато почти всеки втори мач на Славия е съмнителен. Но какво се учудваме при условие, че шеф им е Венци Бензинаджията.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Аз пък си мисля, че ще е 1:0 за Локо.
Офтопик само до black&white и puffer. Предвид, че нещо не става с ЛС-та.
[offtopic]Казвайки, че Доко Пд няма нищо общо с БДЖ в темата Локомотив и БДЖ, имах предвид, че Пловдивски Спортклуб не е отбор на ЖП-то, каквито са другите Локомотиви. Това обяснява защо сте единствените от "пуф-паф" групата с пълни трибуни.
За "Доко"-то ... извинете ако съм ви засегнал.[/offtopic]
Офтопик само до black&white и puffer. Предвид, че нещо не става с ЛС-та.
[offtopic]Казвайки, че Доко Пд няма нищо общо с БДЖ в темата Локомотив и БДЖ, имах предвид, че Пловдивски Спортклуб не е отбор на ЖП-то, каквито са другите Локомотиви. Това обяснява защо сте единствените от "пуф-паф" групата с пълни трибуни.
За "Доко"-то ... извинете ако съм ви засегнал.[/offtopic]
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Локо Пловдив този мач няма да го загуби.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.
- Един град-един отбор
- Контакти:
demy26 написа:Локо Пловдив този мач няма да го загуби.

... с по-малко от 2 гола разлика

Това, в което съм сигурен е, че символичните домакини няма да вкарат гол ... с това рехаво нападение, ако може да се използва думата НАПАДЕНИЕ и вратарчето на Славия, което според мен е най-добрия за този полусезон просто много трудно ... единствения начин, по който можете да вземете точки е дузпа, както стана с Черно море и после 60 минути наредени 11 човека отзад

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Alternative
- Контакти:
Мача е 4:0 за Славия.По-слаби сте и от нас тази година,нищо,че имате малко повече точки 

Alternative написа:Мача е 4:0 за Славия.По-слаби сте и от нас тази година,нищо,че имате малко повече точки
То на вас само това ви остана, да кажете че сме по-слаби от вас. Което между другото е голяма простотия, жако, че не осъзнавате, колко смешно звучи. Класирането показва кой е най-слабия отбор. И всички пилешки мозъци мислеха, че след победа над Локомотив всичко ще се оправи. Е, какво се оправи?
- Alternative
- Контакти:
demy26 написа:Alternative написа:Мача е 4:0 за Славия.По-слаби сте и от нас тази година,нищо,че имате малко повече точки
То на вас само това ви остана, да кажете че сме по-слаби от вас. Което между другото е голяма простотия, жако, че не осъзнавате, колко смешно звучи. Класирането показва кой е най-слабия отбор. И всички пилешки мозъци мислеха, че след победа над Локомотив всичко ще се оправи. Е, какво се оправи?
Всеки мисли за по-добрите дни на отборът си.Ако не бяха толкова буйни играчите ви по веме на дербито...Двата отбора можеше да вземем по някоя точка пред собствена публика!Само,че вашите играчи не мислят и избиват комплекси.Друго щеше да е на Лаута нали,или ние ако бяхме със Своге на стадион Ботев?!Вашите прецакаха всичко...Затова в София ще ви вкарат толкова,поне 4 гола.

1-3 или 1-2,по-вероятно е първото
Докато продължава тази неяснота около Локо ПД. кризата ще се задълбочава и не ви чака нищо добро 

Alternative написа:demy26 написа:Alternative написа:Мача е 4:0 за Славия.По-слаби сте и от нас тази година,нищо,че имате малко повече точки
Всеки мисли за по-добрите дни на отборът си.Ако не бяха толкова буйни играчите ви по веме на дербито...Двата отбора можеше да вземем по някоя точка пред собствена публика!Само,че вашите играчи не мислят и избиват комплекси.Друго щеше да е на Лаута нали,или ние ако бяхме със Своге на стадион Ботев?!Вашите прецакаха всичко...Затова в София ще ви вкарат толкова,поне 4 гола.
За пореден път показваш, как вие говорите само това, което ви е удобно. Сега ние сме ви виновни, че сте такива нещастници и не можете да биете Своге.