Локо удари Монтана с 2:3 в зрелищен мач!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: Локо удари Монтана с 2:3 в зрелищен мач!!!

Мнениеот birabecks » 18 окт 2009 01:20

bambam написа:Комленович,май имал някво разтежение,някой знае ли дали е сериозно!?

Няма "инфо".Ский сега,ако Комленович играеше в "Левски",щяхме всички да сме информирани как се е разтегнал,къде се е разтегнал,под какъв точно ъгъл е станало разтягането, кой го е разтегнал, колко време ще е разтегнат...Да,ама не.Ще разберем на място идната събота. ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 18 окт 2009 14:23

birabecks написа:
bambam написа:Комленович,май имал някво разтежение,някой знае ли дали е сериозно!?

Няма "инфо".Ский сега,ако Комленович играеше в "Левски",щяхме всички да сме информирани как се е разтегнал,къде се е разтегнал,под какъв точно ъгъл е станало разтягането, кой го е разтегнал, колко време ще е разтегнат...Да,ама не.Ще разберем на място идната събота. ;)

Споко бира, едно разтежение минава за 3-4 дена. Въпрос на решение на Чушката дали ще го пусне. Мен повече ме притеснява контузията на Том. Честита победа и от мен, но тя ще си струва само, ако бием сливенските перли. Така ще излезнем по-спокойни срещу аграрите. А за мен още по-важно би било да бием и Миньор. При победи в тези 2 домакинства(Сливен и Миньор) съм сигурен, че няма да изпаднем.

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 18 окт 2009 14:57

скъсал е седалищен мускул

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 18 окт 2009 15:14

staria написа:
birabecks написа:

Споко бира, едно разтежение минава за 3-4 дена. Въпрос на решение на Чушката дали ще го пусне. Мен повече ме притеснява контузията на Том. Честита победа и от мен, но тя ще си струва само, ако бием сливенските перли. Така ще излезнем по-спокойни срещу аграрите. А за мен още по-важно би било да бием и Миньор. При победи в тези 2 домакинства(Сливен и Миньор) съм сигурен, че няма да изпаднем.

Скъсал е мускул,значи контузията е сериозна.Пиши го аут за 10-15 дена,което означава ,че и за Дербито е под въпрос.. :roll: За чичо Том и аз повече се притеснявам.А "перлите" мисля,че ще ги намачкаме,още повече че мача е в събота и стадиона ще се понапълни.Пък и откакто си продадоха играчите на ЦСКА,Сливен не са нещо кой знае какво.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 19 окт 2009 14:27

birabecks написа:
staria написа:Споко бира, едно разтежение минава за 3-4 дена. Въпрос на решение на Чушката дали ще го пусне. Мен повече ме притеснява контузията на Том. Честита победа и от мен, но тя ще си струва само, ако бием сливенските перли. Така ще излезнем по-спокойни срещу аграрите. А за мен още по-важно би било да бием и Миньор. При победи в тези 2 домакинства(Сливен и Миньор) съм сигурен, че няма да изпаднем.

Скъсал е мускул,значи контузията е сериозна.Пиши го аут за 10-15 дена,което означава ,че и за Дербито е под въпрос.. :roll: За чичо Том и аз повече се притеснявам.А "перлите" мисля,че ще ги намачкаме,още повече че мача е в събота и стадиона ще се понапълни.Пък и откакто си продадоха играчите на ЦСКА,Сливен не са нещо кой знае какво.

Не знаех че е скъсан мускул, мислех че е разтежение. Лошо. Харесвам борбени играчи от неговия тип. Само Лече да не дойде с някакви "свои" съдии. Нали мача няма да го дават по тв! То като го дават като че ли им пречи де, ама все пак...

Потребителски аватар
CSKA_MONTANA
Контакти:

Мнениеот CSKA_MONTANA » 26 ное 2009 12:47

Ако мача беше сега как сте смешни меко казано щеше да има пак 5 гола в мача,ама в едната врата !!! То не че тогава нямахме положения за 4-5 гола де :twisted:

Върни се в “Локо Пловдив”