Камбуров се връща в Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Камбуров се връща в Локомотив Пловдив
Достойно решение. Камъкът си тежи на мястото.
Армейци, Мартин Камбуров разтрогна договора си с ЦСКА София по взаимно съгласие. Централният нападател няма финансови претенции към Клуба. Всички в ЦСКА му благодарим за престоя в отбора и му желаем много здраве, лични и професионални успехи.
Успех на Камбуров!
Разтрогналият днес договора си с ЦСКА Мартин Камбуров призна, че треньорът Стойчо Младенов не го е изгонил от тима. Нападателят заяви, че това е станало по негово желение и е благодарен на хората в тима, че са го пуснали бързо.
„Това, че Стойчо Младенов ме е изгонил, са пълни глупости и не отговарят на истината, заяви Камбуров пред topsport.bg. – Благодаря му, най-вече за това, че е голям човек. Поисках да говоря с него, разбрахме се за 5 минути. Казах му, че за мен Локо (Пд) е това, което за него ЦСКА – голяма любов."
„Нямаше как през лятото да изчакам да видя какво ще се случи в Локо, каза още Камбуров. – Не исках да оставам и минута при предишното ръководство. Заради това се стигна до трансфера ми в ЦСКА. Старите управници в Локомотив си тръгнаха късно, много по-рано трябваше да са се махнали. Сега, с новите хора, нещата ще потръгнат. Ще се търси и спонсор. Докато го намерим, ясно е, че ще бъде изключително трудно, ще се борим за своето оцеляване в „А" група. Но всички вярваме в доброто бъдеще на Локо."
„Това, че Стойчо Младенов ме е изгонил, са пълни глупости и не отговарят на истината, заяви Камбуров пред topsport.bg. – Благодаря му, най-вече за това, че е голям човек. Поисках да говоря с него, разбрахме се за 5 минути. Казах му, че за мен Локо (Пд) е това, което за него ЦСКА – голяма любов."
„Нямаше как през лятото да изчакам да видя какво ще се случи в Локо, каза още Камбуров. – Не исках да оставам и минута при предишното ръководство. Заради това се стигна до трансфера ми в ЦСКА. Старите управници в Локомотив си тръгнаха късно, много по-рано трябваше да са се махнали. Сега, с новите хора, нещата ще потръгнат. Ще се търси и спонсор. Докато го намерим, ясно е, че ще бъде изключително трудно, ще се борим за своето оцеляване в „А" група. Но всички вярваме в доброто бъдеще на Локо."

И както се разбира от даденото от Мартин кратко интервю днес - той НЯМА да играе срещу ЦСКА. Дали в предстоящите 2 или дай Боже 4 мача в настоящето първенство!!!
Достойно и справедливо!!!

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
локо пд написа:И както се разбира от даденото от Мартин кратко интервю днес - той НЯМА да играе срещу ЦСКА. Дали в предстоящите 2 или дай Боже 4 мача в настоящето първенство!!!
.
Само респект и уважение заслужава Мартин!Това се казва да си предан на даден клуб,ако беше за друго щеше да си стои в ЦСКА и да си лапка 15хилки на месец и да дава интервюта как Локо е затънал защото еди кой си е виновен,а той в труден момент се връща при тях!Нещо като Тошко Янчев миналата година!Лошото е че други такива футболисти, ги няма вече по терените!
Има разни Миневци бадеми и т.н. дето като им кажеш 100лева нагоре и почва да им става да не кажа кое!

warhead написа:локо пд написа:И както се разбира от даденото от Мартин кратко интервю днес - той НЯМА да играе срещу ЦСКА. Дали в предстоящите 2 или дай Боже 4 мача в настоящето първенство!!!
.
Само респект и уважение заслужава Мартин!Това се казва да си предан на даден клуб,ако беше за друго щеше да си стои в ЦСКА и да си лапка 15хилки на месец и да дава интервюта как Локо е затънал защото еди кой си е виновен,а той в труден момент се връща при тях!Нещо като Тошко Янчев миналата година!Лошото е че други такива футболисти, ги няма вече по терените!
Има разни Миневци бадеми и т.н. дето като им кажеш 100лева нагоре и почва да им става да не кажа кое!
Да, наистина изчезнаха мъжкарите. Това мисля, че е един от най-големите проблеми на футбола ни. 90% от младите български футболисти са мишоци и нямат сърца, за да играят голям футбол. Само на приказки са големи, а ги видяхме скоро на европейското как се върнаха насрани.
- damyanov1963
boabbb написа:damyanov1963 написа:Като чета коментарите добивам впечатлевие, че в ЦСКА са събрани някакви мега звезди. Какви ли са били тогава тези от Зимбру
Ще видиш какви са като отидете на "Лаута" - направо на разлика отивате, знаете, че сте му любимци на Марто![]()
По твоята логика излиза, че вие трябваше да ни биете с много голяма разлика. Много добре ми е известно какво е положението на Левски в момента. Ако не беше такова, вие никога нямаше да го биете. Историята го показва. Въпросът ми беше какви ли са звездите на Зимбру, щом са отстранили тези на ЦСКА, но вие пак до Левски опряхте. Въпрос на манталитет, кво да се прави?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Супер,сега остава да настрои картечницата и да ги почва.Любовта ръжда не хваща.
- Пловдив1926
- Контакти:
Че му трябват още 20тина гола да изпревари Гонзо
Да не се сърдят от стаистиката 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Че му трябват още 20тина гола да изпревари ГонзоДа не се сърдят от стаистиката
Дай боже, на тая работа няма сърдене!