Мнениеот drughi » 27 юли 2014 10:32
Много ме е яд, че не можахме да победим, а една победа щеше напълно да ни приляга. Изиграхме мача супер-тактически правилно, и не дадохме почти никакви шансове на Славия освен 2-3 удара с глава на М.Платини, след единия от който падна и техния гол. Ние привидно играхме защитно, но използвахме всяка възможност за атака... при доста от случаите се получаваха много добри и скоростни атаки, които вдигаха публиката. Гола на Дани Кики беше уникален, а удара на Наков през второто полувреме, ако беше влезъл щеше да е гол на сезона до момента. Към края на мача отпаднахме физически, но като се има в предвид, че отбора в този си вид води подготовка 3-4 дни преди първия мач, това е нормално. Доволен съм много от момчетата - пълно себераздаване, доволен съм много от Неделчо Матушев - невероятно точно подрежда и води отбора по време на двата мача с Левски и Славия, благодарение на което стояхме отлично на терена срещу отбори с големи възможности и опит. Дано продължим в същия дух, и отбор и публика вървим напред.