Дубълът на Локомотив не прости на Левски

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Дубълът на Локомотив не прости на Левски

Мнениеот memnto » 21 юли 2014 22:58

BadBoy написа:Като толкова ви се коментира мача на мъжете защо дискутирате в тази тема, пълни абдали сте.

Ти се имаш за някакъв коректив ли? :? :roll:

Иначе за мача - напълно нормално за отборчето от Подуяне да падне. 8-)

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 21 юли 2014 23:00

memnto написа:
BadBoy написа:Като толкова ви се коментира мача на мъжете защо дискутирате в тази тема, пълни абдали сте.

Ти се имаш за някакъв коректив ли? :? :roll:

Иначе за мача - напълно нормално за отборчето от Подуяне да падне. 8-)

Това отборче от Подуене ви шиба на сухо в гъза при всички видове възрасти при юношите, олигофрен изпаднал?
Последна промяна от Син до гроб_ на 21 юли 2014 23:08, променено общо 1 път.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 21 юли 2014 23:01

sostenere написа:
zlato1234 написа:От цялата статия не ми стана ясно само кога Локо Пд са ни изпуснали на Герена? Не беше ли обратното или аз друг мач съм гледал... :roll: 8-)

И кво си гледал ти бе, аман от олигофрени. Затова на Герена сме 4 хиляди човека за първи мач, защото дебилите в сектор В им плескат, те направили равен на отбор, който не се знаеше дали ще ги има изобщо, без тренировки, без треньор до преди седмица, а тея се радват. А оня шушляк треньора ни вика, че се радва че е видял желание за победа... е това не е ли смешно. Трябва да сме благодарни и да се радваме, че виждаш ли тези са играли за победа... Те такава е целата ни смешна държава...

Я се стегни бе, въшкар. Тия хора в сектор В ходят на мачове, когато ти си бил в топките на баща ти. Къв си ти да даваш квалификации на 50-60-70 годишни левскари, посещаващи мачове от 30-40 години бе, ултрасче? Аман от повярвали си дебили, дет си мислят, че като си купят нинджа и се обръснат стават най - големите ултраси на Левски. Аре у лево.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 21 юли 2014 23:02

Чичка, не се нерви така. Ходи да правиш агитация за Пеевски. :lol: Или пък Цветанов? :?
Питай Батков, той никога не лъже. :lol: 8-)

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 21 юли 2014 23:08

sostenere написа:
zlato1234 написа:От цялата статия не ми стана ясно само кога Локо Пд са ни изпуснали на Герена? Не беше ли обратното или аз друг мач съм гледал... :roll: 8-)

И кво си гледал ти бе, аман от олигофрени. Затова на Герена сме 4 хиляди човека за първи мач, защото дебилите в сектор В им плескат, те направили равен на отбор, който не се знаеше дали ще ги има изобщо, без тренировки, без треньор до преди седмица, а тея се радват. А оня шушляк треньора ни вика, че се радва че е видял желание за победа... е това не е ли смешно. Трябва да сме благодарни и да се радваме, че виждаш ли тези са играли за победа... Те такава е целата ни смешна държава...

Мисля, че голяма част от феновете не ходят и заради такива като теб. Които не ходят за да гледат мач, а за съвсем други неща. Бил съм във всички сектори и к'во? Мислиш си, че само ако ходиш във Сектор Б си истински левскар ли? Кой е казал, че съм благодарен и се радвам на тази игра. Да може да съм недоволен, но това не значи, че трябва да ходя да се бия с футболистите, да ги обиждам или да ги събличам щото не са играли добре. В тази тема, аз защитавах това, че Локо Пд не са ни изпуснали и надиграли, а не играта на отбора. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 21 юли 2014 23:09

mtaraduda написа:
sostenere написа:

Я се стегни бе, въшкар. Тия хора в сектор В ходят на мачове, когато ти си бил в топките на баща ти. Къв си ти да даваш квалификации на 50-60-70 годишни левскари, посещаващи мачове от 30-40 години бе, ултрасче? Аман от повярвали си дебили, дет си мислят, че като си купят нинджа и се обръснат стават най - големите ултраси на Левски. Аре у лево.

Спокойно чича ми. 90 % от хората, които подкрепят Левски от години ги няма заради комунистическия каскет начело на Левски. Във В сектор в момента има много малка част от тези, за които говориш, другите просто са отишли да псуват. След като псуваха и Мъри Стоилов на мачовете с жълтите по най-грозен начин. Абе кво се обяснявам на някъв, където не се знае дали ходи и на мачове. И аз съм на 27 години, но имам мозък и не търпя да ми се подиграват някакви като Гаджев, Минев и т.н.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 21 юли 2014 23:13

zlato1234 написа:Мисля, че голяма част от феновете не ходят и заради такива като теб. Които не ходят за да гледат мач, а за съвсем други неща. Бил съм във всички сектори и к'во? Мислиш си, че само ако ходиш във Сектор Б си истински левскар ли? Кой е казал, че съм благодарен и се радвам на тази игра. Да може да съм недоволен, но това не значи, че трябва да ходя да се бия с футболистите, да ги обиждам или да ги събличам щото не са играли добре. В тази тема, аз защитавах това, че Локо Пд не са ни изпуснали и надиграли, а не играта на отбора. ;)

Е те се ебават с теб вече 6 години, Гаджев си тръгва за 10 път. Сега даже без пари го беха пуснали да си ходи, оставиха го да си търси отбор, да не тренира в подготовката, уж нов треньор, нови възгледи, пък той си почива някъде и идва по средата на подготовката, че не си е намерил отбор. Е само аз ли мисля, че това в професионален отбор няма как да стане ? И има толкова много работи, че направо е смешно да ги пиша....
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 21 юли 2014 23:14

sandi74 написа:
Долгопол написа:ПФК "Левски" ги бият навсякъде. Жалко за феновете им, съчувствам им. :|

Абсолютно никакво съчувствие.Тези дайренца колкото повече ги биеш толкова по-хубаво и по-драго им става.Факт. :mrgreen: 8-)

Нищо не каза за бИрое бе бастун. Факт!
Изображение

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 21 юли 2014 23:19

sostenere написа:
mtaraduda написа:
sostenere написа:

Спокойно чича ми. 90 % от хората, които подкрепят Левски от години ги няма заради комунистическия каскет начело на Левски. Във В сектор в момента има много малка част от тези, за които говориш, другите просто са отишли да псуват. След като псуваха и Мъри Стоилов на мачовете с жълтите по най-грозен начин. Абе кво се обяснявам на някъв, където не се знае дали ходи и на мачове. И аз съм на 27 години, но имам мозък и не търпя да ми се подиграват някакви като Гаджев, Минев и т.н.

Естествено, че не ходя. Само ти на планетата ходиш на мачове на Левски. И само с последното изречение си ясен.

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 21 юли 2014 23:23

Бегай, затова Левски се е превърнал в това подобие на отбор с некъв комунистически каскет за собственик, който сере яко на всички фенове, но пък си плаща на точните места... Левскарския дух отдавна се е загубил във феновете, а какво да говорим за футболистите.
Левски е моят идеал !

Върни се в “Локо Пловдив”