Галя Топалова: Продавам Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Галя Топалова: Продавам Локомотив Пд

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 23 ное 2009 21:25

Alternative написа:Започна да става интересно...Двата клуба са пред продажба в близките 10 дни! :lol: Със сигурност адреналина се покачва :!:

Няма смисъл от излишна еуфория.Народът е казал : "Око да види,ръка да пипне ..." Такива лафове от сорта "Има сделка,ама няма да казваме кой е собственика,щото не знам си кво..." - КАФА! Ако ще има "покачване",по-добре ще е да стане в класирането.Иначе ще си останем само с адреналина.А такъв имаме предостатъчно,даже в излишък../говоря и за двата отбора/.На маймуни ни направиха,все с големи приказки.А иначе,кой ни хване и ни вкарва по 3,4,5 гола,всеки полусезон ни крадат най-добрите футболисти, а ние си скандираме "Винаги с вас!" или пък вие "Един е "Ботев"!,щото така сме научени от деца,а в крайна сметка някви паразити си прекарват чудесно покрай нас.Вече на никой не вярвам,поне докато не видя,че нещо наистина се прави.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 ное 2009 21:40

Модератор ЛокоПД написа:
Alternative написа:Започна да става интересно...Двата клуба са пред продажба в близките 10 дни! :lol: Със сигурност адреналина се покачва :!:

Няма смисъл от излишна еуфория.Народът е казал : "Око да види,ръка да пипне ..." Такива лафове от сорта "Има сделка,ама няма да казваме кой е собственика,щото не знам си кво..." - КАФА! Ако ще има "покачване",по-добре ще е да стане в класирането.Иначе ще си останем само с адреналина.А такъв имаме предостатъчно,даже в излишък../говоря и за двата отбора/.На маймуни ни направиха,все с големи приказки.А иначе,кой ни хване и ни вкарва по 3,4,5 гола,всеки полусезон ни крадат най-добрите футболисти, а ние си скандираме "Винаги с вас!" или пък вие "Един е "Ботев"!,щото така сме научени от деца,а в крайна сметка някви паразити си прекарват чудесно покрай нас.Вече на никой не вярвам,поне докато не видя,че нещо наистина се прави.

Вашата е по сериозна от селю/този е ултрадеградирал и аморален тип/.Може да стане така,че да има смяна на местата с добър резултат за вас.Нещо не ми харесва това протакане с италианците,но да видим...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 23 ное 2009 22:07

Дано да се отървем отГ.Т.
Не ни остава нищо друго освен да се молим работата да стане!!!
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 23 ное 2009 22:32

Flash1912 написа:
sokoban написа:
Какво се джавкате и двата клуба са за мустака погледнете класирането! Срам за Пловдив!

Направо нямам думи. Срам за града ни :cry:

Абсолютно !!! Но докато има такива индивиди като demy26, които вярват в някакви приказки и анекдоти и се изживяват като реваншисти - няма да се оправим. Такива има и от двете страни. Такива хора, които в дни като тези, тежки за пловдивския футбол, биха разменили продажбата на собствения си клуб, стига другия да не бъде продаден. Шопско мислене да го ева!

Няма по-шопско мислене от мисленето на някои от жълтите фенове. Ако не ти достига интелекта да разбереш какво е мисленето ми, не се напъвай. Само ставаш смешен.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 24 ное 2009 00:17

Направо нямам думи. Срам за града ни :cry:[/quote]
Абсолютно !!! Но докато има такива индивиди като demy26, които вярват в някакви приказки и анекдоти и се изживяват като реваншисти - няма да се оправим. Такива има и от двете страни. Такива хора, които в дни като тези, тежки за пловдивския футбол, биха разменили продажбата на собствения си клуб, стига другия да не бъде продаден. Шопско мислене да го ева![/quote]
Няма по-шопско мислене от мисленето на някои от жълтите фенове. Ако не ти достига интелекта да разбереш какво е мисленето ми, не се напъвай. Само ставаш смешен.[/quote]

айде айде. да не мислиш,че и сред нас ги няма такива. човек си има мислене не,защото е папагал или смърф,а защото така му е изградена ценностната система. така,че не можеш да съдиш за човек по това от кой отбор е. не искам да прозвочи заядливо :).
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

NET77
Контакти:

Мнениеот NET77 » 24 ное 2009 00:29

baltimore написа:Споделете кой ще е новия собственик.

не знаеш кой ще е новия президент на локомотив пд то какъв локомотивец си тогава аз ще ти кажа ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ 100%сигорност ЧЕСТИТО

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 24 ное 2009 06:10

NET77 написа:
baltimore написа:Споделете кой ще е новия собственик.

не знаеш кой ще е новия президент на локомотив пд то какъв локомотивец си тогава аз ще ти кажа ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ 100%сигорност ЧЕСТИТО

недоразвит олигофрен :evil:
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 24 ное 2009 08:44

Boksior4eto написа:Направо нямам думи. Срам за града ни :cry:

Абсолютно !!! Но докато има такива индивиди като demy26, които вярват в някакви приказки и анекдоти и се изживяват като реваншисти - няма да се оправим. Такива има и от двете страни. Такива хора, които в дни като тези, тежки за пловдивския футбол, биха разменили продажбата на собствения си клуб, стига другия да не бъде продаден. Шопско мислене да го ева![/quote]
Няма по-шопско мислене от мисленето на някои от жълтите фенове. Ако не ти достига интелекта да разбереш какво е мисленето ми, не се напъвай. Само ставаш смешен.[/quote]

айде айде. да не мислиш,че и сред нас ги няма такива. човек си има мислене не,защото е папагал или смърф,а защото така му е изградена ценностната система. така,че не можеш да съдиш за човек по това от кой отбор е. не искам да прозвочи заядливо :).[/quote]
Както виждаш, писал съм "някои от жълтите фенове". Просто сред тях има едни много странни разбирания с които стават много смешни и жалки и даже не го осъзнават.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 24 ное 2009 15:48

мдам. има хора и хора ;)

stas1990
Контакти:

Мнениеот stas1990 » 24 ное 2009 22:14

Сделката явно е факт!Съобщиха я по РИНГ, една телевизия, която заслужава уавжение според мен!Новата собственичка е Петя Славова, бивша съпруга на Митко Събев.Казват, че е най-богатата българка и има сериозни намерения!Ще поживеем,ще видим!

Върни се в “Локо Пловдив”