Аз пък смятам, че 7 лв. си е нормална сума за билет. Пък и така помагаме на клуба. Може би просто в мачовете с по-малки дразнители трябва да има намаление на билетите /както беше миналата година с мачовете за купата/.
Аз лично бих се включил и в други инициативи, с които ще се помага на клуба и евентуално за Бесика, както беше с детско-юношеската школа.
Обръщение на ръководството на Локo Пд към привържениците
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Обръщение на ръководството на Локo Пд към привържениците
Тази година ще е много важно да се купуват сезонни карти, другата седмица ще се обявят цените! Като си купите карта ще помогнете на отбора в труден момент и ще спестите пари от билети, ако ходите на всички мачове! Много е важно купуването, защото можем да налеем една сериозна сума в клуба, която ще помогне, за съществунето му, а в клуба постоянно тропат на вратата дълговете на Коко!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
-
- Контакти:
Много съм щастлив от развръзката! Романтиката се връща в Локомотив и това скоро ще се усети от всички. Дано да се намери правилната формула, за да не попадаме отново в тази ситуация. За мен идеалния вариант е акциите да са на феновете и отбора да се финансира от спонсори. Така ще сме най-независими. Успех на Сдружение за Локомотив и адмирации за постигнатото до тук! С нетърпение чакам сезонните пропуски.
Велин Терзиев: Ще сме благодарни на всеки един, който помага на Локомотив
15 ЮЛИ 2014
LautaВелин Терзиев е член на Управителния съвет на Сдружение „Бъдеще за Локомотив”, което в момента притежава акциите на клуба. Терзиев даде кратко интервю пред официалния сайт на черно-белите относно работата на новото ръководство през изминалата седмица.
- Г-н Терзиев, измина точно една седмица, откакто Неделчо Матушев изведе отбора за първата тренировка на Лаута. Ще има ли достатъчно футболисти Локомотив (Пд) за първия мач с Левски, който е тази събота?
- Направихме всичко възможно в този кратък срок да се справим. Привличат се момчета, които имат желание да играят със сърце и душа за Локомотив. Тръгнахме буквално под нулата, но мисля, че вървим по правилния път. Радвам се, че преговорите с футболистите минават гладко и главният мотив да заиграят в отбора не е финансовият.
- Успяхте ли да намерите хора, които да помогнат финансово на клуба в този тежък момент?
- Постоянно водим преговори с доста бизнесмени. Идеята ни е да ангажираме колкото може повече хора, които да помогнат в този труден момент. Искаме да направим малко по-различна структура за ръководене на клуба и дори когато един ден, дай Боже, се появи благодетел на клуба или основен спонсор, да му дадем един нов работещ модел, с който да му е по-лесно и на самия него. Когато постигнем някакво споразумение, веднага ще го обявим пред обществеността. На първо време от Община Пловдив ни помогнаха много, за което сме им благодарни. Виждате, че целият спортен комплекс „Локомотив” е изцяло почистен и освежен с тяхна помощ. За жалост, старото ръководство на клуба не е потърсило съдийствие от общината, която все пак е собственик на стадиона.
- Очаквате ли феновете да подкрепят Локомотив?
- Основната сила на Локомотив са феновете. Знаете, че и ние самите сме част от тях. Сигурен съм, че всеки един наш привърженик ще дойде да подкрепи отбора, защото единственото нещо, което сега подкрепя, е нашият Локомотив. Няма какво да ни разделя. Разчитаме на всеки един фен да закупи абонаментна карта, с което да даде своя принос за развитието на Локомотив в този труден момент. Дори тези, които нямат финансовата възможност, поне да покажат своята съпричастност и доверие към това, което се опитваме да направим. Времето ще покаже, и то много скоро, дали това е правилният подход.
Утре ще има пресконференция и доста от притесненията на хората ще отпаднат!
15 ЮЛИ 2014
LautaВелин Терзиев е член на Управителния съвет на Сдружение „Бъдеще за Локомотив”, което в момента притежава акциите на клуба. Терзиев даде кратко интервю пред официалния сайт на черно-белите относно работата на новото ръководство през изминалата седмица.
- Г-н Терзиев, измина точно една седмица, откакто Неделчо Матушев изведе отбора за първата тренировка на Лаута. Ще има ли достатъчно футболисти Локомотив (Пд) за първия мач с Левски, който е тази събота?
- Направихме всичко възможно в този кратък срок да се справим. Привличат се момчета, които имат желание да играят със сърце и душа за Локомотив. Тръгнахме буквално под нулата, но мисля, че вървим по правилния път. Радвам се, че преговорите с футболистите минават гладко и главният мотив да заиграят в отбора не е финансовият.
- Успяхте ли да намерите хора, които да помогнат финансово на клуба в този тежък момент?
- Постоянно водим преговори с доста бизнесмени. Идеята ни е да ангажираме колкото може повече хора, които да помогнат в този труден момент. Искаме да направим малко по-различна структура за ръководене на клуба и дори когато един ден, дай Боже, се появи благодетел на клуба или основен спонсор, да му дадем един нов работещ модел, с който да му е по-лесно и на самия него. Когато постигнем някакво споразумение, веднага ще го обявим пред обществеността. На първо време от Община Пловдив ни помогнаха много, за което сме им благодарни. Виждате, че целият спортен комплекс „Локомотив” е изцяло почистен и освежен с тяхна помощ. За жалост, старото ръководство на клуба не е потърсило съдийствие от общината, която все пак е собственик на стадиона.
- Очаквате ли феновете да подкрепят Локомотив?
- Основната сила на Локомотив са феновете. Знаете, че и ние самите сме част от тях. Сигурен съм, че всеки един наш привърженик ще дойде да подкрепи отбора, защото единственото нещо, което сега подкрепя, е нашият Локомотив. Няма какво да ни разделя. Разчитаме на всеки един фен да закупи абонаментна карта, с което да даде своя принос за развитието на Локомотив в този труден момент. Дори тези, които нямат финансовата възможност, поне да покажат своята съпричастност и доверие към това, което се опитваме да направим. Времето ще покаже, и то много скоро, дали това е правилният подход.
Утре ще има пресконференция и доста от притесненията на хората ще отпаднат!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Въпроса е дали ще намери отбора кинти да изиграе сезона спокойно без да се налага от немай къде да приемате някой ботляк тип Марешки.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Пловдив1926
- Контакти:
Ако иска и Марешки може да спонсорира с някой друг милион в момента
Просто няма как да се стигне до положение подобен човек да диктува какво се случва в отбора.

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Това е пътя, по които трябваше да поемем преди доста време! Oбединяване на Локомотивците и излъчване на личности, на които всички имаме доверие и Локомотив е над всичко за тях и намиране на малки, средни и големи рекламодатели и спонсори!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Ако иска и Марешки може да спонсорира с някой друг милион в моментаПросто няма как да се стигне до положение подобен човек да диктува какво се случва в отбора.
А Марешки има да чакате да даде нещо без да иска не просто контрол ми и далавера от него. По-голем шанс има ТИТАН да ви подкрепи безкористно.. мисля разбираш какво искам да кажа?
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Пловдив1926
- Контакти:
Betchualeng Arnaikem написа:Пловдив1926 написа:Ако иска и Марешки може да спонсорира с някой друг милион в моментаПросто няма как да се стигне до положение подобен човек да диктува какво се случва в отбора.
А Марешки има да чакате да даде нещо без да иска не просто контрол ми и далавера от него. По-голем шанс има ТИТАН да ви подкрепи безкористно.. мисля разбираш какво искам да кажа?
Мисля, че и ти разбираш аз какво имам предвид. Да се надяваме, че няма да стигнем до ситуация в която да разчитаме на подобни хора.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Betchualeng Arnaikem написа:Пловдив1926 написа:Ако иска и Марешки може да спонсорира с някой друг милион в моментаПросто няма как да се стигне до положение подобен човек да диктува какво се случва в отбора.
Мисля, че и ти разбираш аз какво имам предвид. Да се надяваме, че няма да стигнем до ситуация в която да разчитаме на подобни хора.
Ем а дано ама ще видим. Системата тука е такава че не бих бил оптимист.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein