Официално: Локо Пд взе стадиона за 35 години
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Официално: Локо Пд взе стадиона за 35 години
С тая цифричка,как ще построят всичко залегнало в концесията,не ми е ясно

ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
PFC Litex написа:CSKARCHETO-BS написа:ЕЕЕЕ браво на община Пловдив,дано да видим най сетне още един хубав стадион в Бг
А пари от къде?
Отдаването на концесия не е никакъв проблем, проблемът започва от днес.
Така е! Предвиждало се :
1. преустройство и обновяване на цялата спортна база
2. Изграждане на нов футболен стадион за 30 000 зрители,
3. две тренировъчни игрища,
4. нови тенис кортове,
5. паркинг
Също ще бъдат ремонтирани волейболната зала, закритата лекоатлетическа писта, залите по бокс, борба, спортни танции, фехтовка.
И ВСИЧКО това за 9.5 млн. лв.?!?!?! Освен ако не ги строят с кирпич, не знам как ще стигнат.
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...
По ринг тече надпис, че сте "Локо Пд с нов собственик, пак жена"
30 000 стадион направен по най-тънката лайсна започва от 25 милиона евро НАГОРЕ

- child in time
- Контакти:
Честито локомотивци поне една добра новина в това смутно време! А сега Галка вън и готово!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Boksior4eto
- Контакти:
PFC Litex написа:По ринг тече надпис, че сте "Локо Пд с нов собственик, пак жена"
а информацията достоверна ли е?
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥
Ако е вярно,което казаха по Ринг.Честита ни нова собственичка.
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
- Alternative
- Контакти:
puffer написа:Ако е вярно,което казаха по Ринг.Честита ни нова собственичка.
Галка,или новата собственичка която ще ви купува?

-
- Контакти:
Parmalat написа:CSKARCHETO-BS написа:ЕЕЕЕ браво на община Пловдив,дано да видим най сетне още един хубав стадион в Бг
Какво имаш впредвид пред "още" аз съм на мнение че в България няма хубав стадион на европейско ниво Лазур и Васил Левски се доближават до приличен стадион,но нито са покрити трибуните им изцяло,нито имат голям паркинг.Всички в България обещават ,че ще има стадиони супермодерни , но досега всичко е само на ниво проекти.Ще се радвам Локомотив Пловдив да изградят суперстадион.Ето стадиона на Локомотив Москва за 30 милиона $ 28,800 места![]()
puffer написа:Ако е вярно,което казаха по Ринг.Честита ни нова собственичка.
Не бързайте да се радвате.Още няма нищо официално.Да не изпадаме в положението на папагалите, цяла България да им се смее на вечните продажби.
По добре да си мълчим и тайно да се надяваме и като стане факт,тогава да се радваме....иначе е смешно.
http://vbox7.com/play:2b6109f8

- child in time
- Контакти:
Levski_sinite_fenove написа:Parmalat написа:CSKARCHETO-BS написа:ЕЕЕЕ браво на община Пловдив,дано да видим най сетне още един хубав стадион в Бг
Какво имаш впредвид пред "още" аз съм на мнение че в България няма хубав стадион на европейско ниво Лазур и Васил Левски се доближават до приличен стадион,но нито са покрити трибуните им изцяло,нито имат голям паркинг.Всички в България обещават ,че ще има стадиони супермодерни , но досега всичко е само на ниво проекти.Ще се радвам Локомотив Пловдив да изградят суперстадион.Ето стадиона на Локомотив Москва за 30 милиона $ 28,800 места![]()
Е хайде да сме по скромни! Гледах мача на онзи отбор от 8ма дивизия на Англия дори те имаха по добър стадион от нас! Без грандомания!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!