Пловдив празнува...Коко Динев върна акциите на клуба
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пловдив празнува...Коко Динев върна акциите на клуба
Сега е време да излязат по заможните фенове на Локо и да ударят финансова инжекция.То е ясно че акциите ще ги придобие някои или няколко човека които реално ще дават по голямата част от парите.За феновете ще остане привилегията да пълнят стадиона и да си има добри приходи и от там.
На манипулация ала ЦСКА мирише 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Празнувайте, аз само питам с какво ще се издържате. Като гледам май по - скоро няма да ви има.
Наистина жалко, така се радвах като ви биехме.

Един отбор е на света и това е Ботев Пловдив!!!
vikuuu написа:Празнувайте, аз само питам с какво ще се издържате. Като гледам май по - скоро няма да ви има.
Радваше се, но сега Данчо Господинов няма да се разминава с топката за да ви съживява.

SINOTE написа:vikuuu написа:Празнувайте, аз само питам с какво ще се издържате. Като гледам май по - скоро няма да ви има.
Радваше се, но сега Данчо Господинов няма да се разминава с топката за да ви съживява.
Честно казано се питам дали ще имате изобщо играчи за сезона.
Иначе за дербито съм почти сигурен че пак ще си ви бием.
Един отбор е на света и това е Ботев Пловдив!!!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
vikuuu написа:SINOTE написа:vikuuu написа:Празнувайте, аз само питам с какво ще се издържате. Като гледам май по - скоро няма да ви има.
Честно казано се питам дали ще имате изобщо играчи за сезона.
Иначе за дербито съм почти сигурен че пак ще си ви бием.
А вие ще имате ли играчи наесен

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Der Führer
- Контакти:
T&T написа:SINOTE написа:Red Warrior написа:И сега въпроса е "Кой"?
Въпросът не е КОЙ а КОИ. А отговорът е привържениците на Локомотив Пловдив!
Честито на всички локомотивци, че се оттървават от Коко Динев. Въпросът кой ще издържа отбора стои на дневен ред. Предполагам, че АД-то на Коко ще бъде пратено в историята с обявяване на несъстоятелност, като от него ще се вземат само активите/лиценза за участие в А група/ по примера на Берое и АД-то на Николай Банев.
Няма как да стане - лиценза се издава на едно дружество и няма как да бъде прехвърлен . Което повдига въпроса - има ли задължения отбора

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...