И си мислят, че не знаем. И си мислят, че правят нещо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
drughi написа:Кви са тия катили дето пишат само глупости в Пловди24 ? Или са платени от свинята, или са жълти провокатори. Не е нормално истински локомотивец да иска, тая свиня да стои още на Лаута. Жалко че имам "бан" там, и не мога да ги наредя както си знамМалоумници.
ЗМЕЙ написа:Единственото, което искам е да има силен Локомотив. А за да има силен Локомотив, трябва да има силен спонсор. Футболът за жалост или за щастие е бизнес. И който още не го е разбрал, жалко за него, но Локомотив Пловдив не е селски отбор от Брестовица, например - без да обиждам никого - за да играе за един банкет след мача, за кебапчета. Аз нито съм за Коко, нито съм против Коко. Радвам се на победите и тъгувам след загубите като един редови запалянко, какъвто съм и на практика. Но тъй като зная, че футболът е бизнес, трябва ни силен спонсор - но не да налива като Караибрахима като в каца без дъно, а да инвестира, за да печели, както прави Кирил Домусчиев, затова Лудогорец наистина е футболен проект. Ние сме Локо, ще минем и без Коко - но две неща ни трябват, за да не мимикрираме в зоните - силен спонсор за първоначална инвестиция и умно управление, което да изкара отбора ако не на голяма печалба, Бога ми, поне да е над нулата. Това е генералното спасение на Локомотив Пловдив - да се работи така, че отборът да не е постоянна финансова тежест на който и да е спонсор, нито да е перачница или черна тотаджийница - а да е един умен бизнес проект.
puf-paf написа:Не мога да повярвам че има локомотивец с нормално мислене който иска тази агония на затриване на всичко онова което е било Локомотив да продължи и час повече.Не посещавахме мачове за да има мир и последния, който дава картбланш на този мошеник да се убеди в тази гавра която се извършва по безскрупулен начин но повече насилие над любимия клуб не трябва да се допуска.Мое мнение е че В група е най -добрия вариант ,за две години да си подредим клуба ,има спонсори готови да осигурят финансиране,ще се подобри базата , школата .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта