16.06.2014 Първа "тренировка" на коковия отбор

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: 16.06.2014 Първа "тренировка" на коковия отбор

Мнениеот Пловдив1926 » 13 юни 2014 14:53

Не са локомотивци. Плаща им ония клоун Еегени от феншопа, включително на поне трима, които пишат тук :)

И си мислят, че не знаем. И си мислят, че правят нещо :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 13 юни 2014 17:18

drughi написа:Кви са тия катили дето пишат само глупости в Пловди24 ? Или са платени от свинята, или са жълти провокатори. Не е нормално истински локомотивец да иска, тая свиня да стои още на Лаута. Жалко че имам "бан" там, и не мога да ги наредя както си знам :) Малоумници.

Аз и всичките ми приятели Локомотивци сме баннати в този гнусен турски сайт. Там основно пишат жълти еничари. От няколко години съм преустановил четенето на този сайт.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 юни 2014 18:32

Важно е хората да се срещат лице в лице и да има уважение и единна позиция, тогава никой не може да ни бутне. Това вече го има, няколко срещи всякакви хора са против тоя олигофрен, защото и децата го разкриха на Лаута. Само някакви съвсем умствено изостанали му се връзват на глупостите, но те са единични бройки, които не излизат от тях обикновено и никога няма да дойдат дори и да си кажат мнението. Фенклуб, групи, умерени фенове, спортклуб, всички сме на едно против дебелия. И няма мърдане. Сори праси, не вървиш, като искаш обединение, ела на първата тренировка да ти напълним главаата с обединение :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

ЗМЕЙ
Контакти:

Мнениеот ЗМЕЙ » 14 юни 2014 11:44

Да говорим само с факти.
Първо - важно е уважението и обединението между локомотивците.
Второ - едни и същи хора изгониха Динев преди 2 години.
Кой дойде?
Дойде Марешки.
Какво направи Марешки?
Само големи и славни дела - дългове, дългове и пак дългове.
А, направи и още нещо голямо и славно - бутна и трибуна Бесика.
Къде е сега Бесика?
Защо хората, които изгониха Динев и повярваха на Марешки не искат варненския мошеник да построи обещаното, защо тези хора позволяват да им се подиграва в очите?
И кой ще дойде, като се махне Динев.
Някой нов Марешки?
Варненският продавач на капути бутна трибуна Бесика, новият да вземе да бутне целия стадион - това ли искате, момчета?
Както вървят нещата, ако това искате, скоро ще го имате, само дето няма да има отбор.
Да, може Коко вън - но само при осигурен на 100 процента голям и силен спонсор.
Не се поучихте от грешките преди две години - изгонихте Коко, разби се отбор, който ставаше на 99 процента поне вицешампион, Локо на секундата се обезкърви, стана средняшки тим, медиите на Караибрахима това и чакаха, за да институциализират Ботев не само като първи отбор на Пловдив, но едва ли не - като единствен отбор на Пловдив /умишлено ръгайки Локо в миманса, където са и Маричката и Спартачето, само че ние сами си разбихме отбора, а ни бяха сигурни медалите/.
Динев продавал мачове.
А Караибрахима го разследват за Дукла. Ами 1:7 ?
Динев продал купата на Лудогорец.
Излезе едва ли не, че Лудогорец купува мачове само срещу Локо Пловдив - а Айндховен, Лацио, Динамо Загреб и другите в Лига Европа си ги бие без пари. Да не говорим за жълтия резил за купата, за вечно битите от Лудогорец Левски, Литекс и ЦСКА.
По нашата логика жълтите трябваше да са изгонили Карациганина и да са без отбор, Левски и ЦСКА също, Лацио да са изритали техния собственик и феновете да поемат отбора.
Хората, които сега най-вероятно отново ще изгонят Динев нещо са се объркали - те се изживяват като големи фактори, но не са такива, А СА ПРОСТО ЕДНИ РЕДОВИ ЗРИТЕЛИ, ЕДНИ НОРМАЛНИ ФЕНОВЕ, както всички нас и ако им харесва, ходят на стадиона и гледат, ако не им харесва, не стъпват на стадиона по собствено желание.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 14 юни 2014 12:52

ЗМЕЙ, я помниш ли защо този отбор не взе медалите в първенсвото и се отказа от европа в предното? Помниш ли едни мачове с Пирин на Лаута?Помниш ли мачовете с ЦСКА на висаджиите от пернишко?А беше ли въобще на финала? А помниш ли мачовете с Лудогорец от същия сезон? А помниш ли "контузията" на Даксон на финала?А "подхлъзванията" на Здравко? А Бенжелюните помниш ли ги?
Повечето хора си ги спомнят тея работи.
Ако наистина хиляди(нещо се изгубихте последния сезон на лаута) искате да си продължавате с Коко,може да го последвате в Сандански.
Аз предпочитам въобще да няма Локомотив, отколкото да гледам тая пародия от последния сезон.

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 14 юни 2014 13:10

Не мога да повярвам че има локомотивец с нормално мислене който иска тази агония на затриване на всичко онова което е било Локомотив да продължи и час повече.Не посещавахме мачове за да има мир и последния, който дава картбланш на този мошеник да се убеди в тази гавра която се извършва по безскрупулен начин но повече насилие над любимия клуб не трябва да се допуска.Мое мнение е че В група е най -добрия вариант ,за две години да си подредим клуба ,има спонсори готови да осигурят финансиране,ще се подобри базата , школата .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 14 юни 2014 13:42

Змей, по лошо от Коко не може да има, апатия по трибуните, абдикиране от школата, съмнения във всеки един мач и управление ниво селски отбор! Даже, ако си ходил последните мачове щеше да видиш как ни върна с години назад с продажбата на билет за тоалетна и после феновете не си плащали билетите... Взе отбора с 700-800 хиляди дълг към НАП сега е 1 800 000, защото е избрал "кадърни" ръководители, които обжалваха акта, после 200 000 евро за неплатено ДДС към общината и нито 1 лев за старите задължения!
Последна промяна от smurfcho на 14 юни 2014 14:15, променено общо 1 път.
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

ЗМЕЙ
Контакти:

Мнениеот ЗМЕЙ » 14 юни 2014 13:55

Единственото, което искам е да има силен Локомотив. А за да има силен Локомотив, трябва да има силен спонсор. Футболът за жалост или за щастие е бизнес. И който още не го е разбрал, жалко за него, но Локомотив Пловдив не е селски отбор от Брестовица, например - без да обиждам никого - за да играе за един банкет след мача, за кебапчета. Аз нито съм за Коко, нито съм против Коко. Радвам се на победите и тъгувам след загубите като един редови запалянко, какъвто съм и на практика. Но тъй като зная, че футболът е бизнес, трябва ни силен спонсор - но не да налива като Караибрахима като в каца без дъно, а да инвестира, за да печели, както прави Кирил Домусчиев, затова Лудогорец наистина е футболен проект. Ние сме Локо, ще минем и без Коко - но две неща ни трябват, за да не мимикрираме в зоните - силен спонсор за първоначална инвестиция и умно управление, което да изкара отбора ако не на голяма печалба, Бога ми, поне да е над нулата. Това е генералното спасение на Локомотив Пловдив - да се работи така, че отборът да не е постоянна финансова тежест на който и да е спонсор, нито да е перачница или черна тотаджийница - а да е един умен бизнес проект.

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 14 юни 2014 14:18

ЗМЕЙ написа:Единственото, което искам е да има силен Локомотив. А за да има силен Локомотив, трябва да има силен спонсор. Футболът за жалост или за щастие е бизнес. И който още не го е разбрал, жалко за него, но Локомотив Пловдив не е селски отбор от Брестовица, например - без да обиждам никого - за да играе за един банкет след мача, за кебапчета. Аз нито съм за Коко, нито съм против Коко. Радвам се на победите и тъгувам след загубите като един редови запалянко, какъвто съм и на практика. Но тъй като зная, че футболът е бизнес, трябва ни силен спонсор - но не да налива като Караибрахима като в каца без дъно, а да инвестира, за да печели, както прави Кирил Домусчиев, затова Лудогорец наистина е футболен проект. Ние сме Локо, ще минем и без Коко - но две неща ни трябват, за да не мимикрираме в зоните - силен спонсор за първоначална инвестиция и умно управление, което да изкара отбора ако не на голяма печалба, Бога ми, поне да е над нулата. Това е генералното спасение на Локомотив Пловдив - да се работи така, че отборът да не е постоянна финансова тежест на който и да е спонсор, нито да е перачница или черна тотаджийница - а да е един умен бизнес проект.

Кой ще е този инвеститор, който ще дойде с 5 300 000 задължения и 700 000 за свинята, това са 6 000 000 и получава 5 футболиста останали, 2 рейса и една косачка, защото този глупак даже сега разбрал, че базата е под наем на волейболния клуб и той няма право дори да стъпва там, а не да ми обясява как щял да пита управителя какво правили феновете там!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

danchob4
Контакти:

Мнениеот danchob4 » 15 юни 2014 17:38

puf-paf написа:Не мога да повярвам че има локомотивец с нормално мислене който иска тази агония на затриване на всичко онова което е било Локомотив да продължи и час повече.Не посещавахме мачове за да има мир и последния, който дава картбланш на този мошеник да се убеди в тази гавра която се извършва по безскрупулен начин но повече насилие над любимия клуб не трябва да се допуска.Мое мнение е че В група е най -добрия вариант ,за две години да си подредим клуба ,има спонсори готови да осигурят финансиране,ще се подобри базата , школата .

До колкото съм запознат за В група вече е късно.Така, че трябва да се почва от окръжните.

Върни се в “Локо Пловдив”