Ванко_Ултраса написа:smurfcho, дай точно в този момент, когато повече от всякога имаме нужда от сплотяване, да не се делим на коковци и анти-коковци.![]()
Няма нужда да се обвиняваме - всички сме от един отбор, но всеки по своемо мисли,преценя и решава.
И такива понятия, като "семкаджии" и "крайни" няма - има локомотивци!
По-съм склонен да се съглася с фенове, които посещават трибуна Спортклуб, и такива, които отиват на трибуна Бесика.
Във фейса и по медии има отправен апел към масово посещение на всички черно-бели на първата тренировка, нали така?
Е този апел не е само за крайните, а и за тези, които посещават Спортклуб, както има някои НЕтрезвомислещи, които ги наричат семкаджии, както и феновете на централната трибуна.
Можеш ли да си представиш картинката на "Лаута" без тези "семкаджии" щото те са поне 3 пъти повече от тези на Бесика?
Всеки не може да бъде тартор или ултрас - на "Лаута" има място за всеки, който обича Локомотив...прав ли съм?
А това, че всеки мисли различно е напълно в реда на нещата...все пак феновете на Локомотив не излизаме на конвейер, така че ще има фенове, които приемат по една или друга причина определена политика на собственика, ще има и такива, които няма да са съгласни.
Аз си спомням по времето на Жоро, когато с Ераносян биехме наред, че имаше една не малка част на централната трибуна, които го псуваха, какво трябва да направим с тях тогава - да вземе да ги разпънем на кръст публично на центъра ли?
Трудностите би трябвало да ни сплотяват, а не да стават повод да се разединяваме, обвиняваме и да се дръглим като крастави магарета.
Браво! Много си прав Ванко.