Истината за Локомотив /епизод 2/

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Re: Истината за Локомотив /епизод 2/

Мнениеот smurfcho » 14 май 2014 18:19

Plovdiv 100 написа:Първо що жълтите пишели тук, после що не пишели. Иди ги разбереи.

Аз лично бих се радвал, ако има дискусия и нормален тон на разговор, ама ти, туберколозата с по няколкото ника и още двама-трима идвате тука да си избивате комплексите и да показвате колко много си "обичате" отбора и "не мразите" нашия! Нищо че утре играете финал за купата на България, вие пак сте си тук,очаквам и утре пак сте тук!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 14 май 2014 18:57

Чакай си. Дискусия с вас не може да се води. Няма начин.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 14 май 2014 19:00

Мартин Камбуров: Локомотив е моят отбор, винаги ще бъда свързан с него

"При едно нормално управление, и ако дойдат хора, които да държат отбора по нормален начин, ще се завърна на Лаута“, категоричен е Мартин Камбуров. Локомотив е отборът на сърцето ми, и няма как да го напусна. Дори сега да си тръгна за една година, няма как да го напусна. Локомотив си е моят отбор, винаги ще бъда свързан с него. След една, или две години ще се върна в Локомотив, и ще работя под една или друга форма. Искам един Локомотив, както аз разбирам футбола, и както всички нормални хора разбират футбола“, завърши Мартин Камбуров.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 14 май 2014 21:23

Какво е мнението на Мартин за конфликта на "Лаута", който доведе до сегашното състояние на клуба?

"Не знам защо се стигна до този конфликт между Константин Динев и феновете", сподели Мартин. "Може би не съм точният човек, който може да даде точния отговор. Но има голямо напрежение. То е видно за всички, между фенове и президент. Резултатите също не са много положителни. Те имат и някакви претенции към него още от предишния му престой в Локомотив. Доста са комплексни нещата. Страна не мога да взема. Мисля, че феновете са доста крайни и както се вижда, дори така без публика, намират някакъв начин да направят нещо по терена или с някакви техни действия против президента. Не виждам някакво решение на този конфликт като цяло", каза още футболистът.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/494031.html#ixzz31iQmI8BX

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 14 май 2014 22:44

plovdivram написа:
El_Brujo написа:
plovdivram написа:
El_Brujo написа: Много добре знаеш какво имам предвид, защото точно двамата говорехме за парите от боклука, седалките, вашето осветление, проектите и т.н., когато разговорът беше "насила" прекъснат. Ако исках да си говорим за МакДоналдс или за лепенките Юве в кафенето ти, щях да ти пиша лично.

:) Виждам, че и профила във ФБ сте ми "налазили"!!! :) Нищо!!! Нито е скрит, нито има какво да крия!!! :)

[offtopic]Може па да сме идвали да ни сервираш кафенце, де да знайш ;)[/offtopic]

Надали е от там!!!
Докато заведението се казваше "Чай за двама" си идваха много фенове на Ботев... с тях ВИНАГИ сме се уважавали, колкото и да сме спорили!!! Тук не виждам нищо от това!!!

Хха а сега как се казва - "сРам за 20-30 потника" ли :mrgreen:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 май 2014 07:34

Венъме, това което правите тук и наричате "забавление" всъщност, за всеки разумен човек е очевадна комплексарщина! Остроумието, което си мислиш, че демонстрираш пък не е нищо друго освен глупост, израз на собственото то безсилие да участваш с нещо адекватно, в дискусиите!
Изображение

ЗМЕЙ
Контакти:

Мнениеот ЗМЕЙ » 16 май 2014 11:35

Ебана бабо Костенурке, къде е купата? Рогош, Маноле, Стряма - купата я няма! И със турските пари - купата се изпари!

Върни се в “Локо Пловдив”