staria написа:По темата: 8 май е нашия ден на победата, хихи.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
staria написа:По темата: 8 май е нашия ден на победата, хихи.
Plovdiv 100 написа:Аха, ясно. Щом казвашЖълта болест ви е налазила, спор няма.
Thurman Murman написа:SINOTE написа:Thurman Murman написа:Между другото и Нежния в студиото на Нова спомена за някакви заразни болести...
Разкажи ни малко и ти. За туберкулозата.
Хубава фамилия имаш... Напомня ми на един голям пловдивски отбор![]()
За заразните болести питай кебапчията.
1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
6. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан.Изключение прави Спам темата- когато има такава.[/code]
10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.
Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с модератора с лично съобщение, като спазват добрия тон на общуване.
Модератор ЛокоПД написа:Скъпи неградски,
С постовете си днес, вие нарушихте няколко правила. Много скоро ще стане така, че пак ще ви се наложи да сменяте акаунти и IP адреси, за да пишете. Толкова ли е трудно да спазвате правилата?!1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
6. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан.Изключение прави Спам темата- когато има такава.[/code]
10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.
Ако сметнете, че съм бил несправедлив спрямо вас, то спокойно може да се защитите (СПОРЕД ПРАВИЛАТА!!!), а ето как става това:Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с модератора с лично съобщение, като спазват добрия тон на общуване.
Живеем в демокрация (независимо дали ви се иска или не), научете се, че правилата са за всички!
Plovdiv 100 написа:Модератор ЛокоПД написа:Скъпи неградски,
С постовете си днес, вие нарушихте няколко правила. Много скоро ще стане така, че пак ще ви се наложи да сменяте акаунти и IP адреси, за да пишете. Толкова ли е трудно да спазвате правилата?!1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
Ако сметнете, че съм бил несправедлив спрямо вас, то спокойно може да се защитите (СПОРЕД ПРАВИЛАТА!!!), а ето как става това:Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с модератора с лично съобщение, като спазват добрия тон на общуване.
Живеем в демокрация (независимо дали ви се иска или не), научете се, че правилата са за всички!
Твоята демокрация я познавам много добре. Бнавал си ме за такива неща, че твои колеги са се чудели като съм им писал защо? Ако е някой друг едва ли ще го направиш. Що не банваш Пловдив 1926? На който всеки пост му е за перманентен БАН! Това, че имаш двойни стандарти не е тайна за никой! И я ми кажи, как може да се свърже с теб на ЛС баннат потребител, освен с нова регистрация, което е забранено според правилата на форума?!?!?!
Plovdiv 100 написа:Очевидно на някои от вас трябва да им с е повтори няколко пъти. Как ще се свържеш с модератора след като имаш БАН?! Айде помисли малко, не е трудно. Изискват се минимум мозъчни гънки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта