Поредната порция лъжи от Коко Динев...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Поредната порция лъжи от Коко Динев...
Викаш да си останете 30-те потника? Няма проблем.
- Irish stout
- Контакти:
Plovdiv 100 написа:Викаш да си останете 30-те потника? Няма проблем.
Потници няма при нас.
Има при вас, но са кооператорски.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Irish stout написа:Plovdiv 100 написа:Викаш да си останете 30-те потника? Няма проблем.
Потници няма при нас.
Има при вас, но са кооператорски.
Да бе, разправяй че нямаш сестра

Аз на наш мач светлозелени потници не съм виждал, за разлика от всеки ваш...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- Пловдив1926
- Контакти:
За кои потници говориш, светещите ли? Сигурно за ония олиго грозния фараона и тн. клоун доносник на заплата към 5то рпу, който "наказа" знаме на Левски със светещия потник още? Дето като ви сцепихме главите покрай водната палата избяга като п**** и остави приятелчетата си да им поскачат хора по главите
Мдамммм, сигурно за тоя говориш 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
smurfcho написа:Аз на наш мач светлозелени потници не съм виждал, за разлика от всеки ваш...
Вашите потници са бели и с дупчици

Детенце, какви глави си сцепвало ?
- Пловдив1926
- Контакти:
Жълт клоун. Ебати жалкото подобие на хора и публика сте. "Хулигани" стюарди на заплата, водещи по медии и какви ли не службички в клуба седнали да дават наклон на една от малкото публики в България, а може би и единствената, която не си е продала гъза на ръководството.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]