blac_black_cat написа:Този отбор съвсем скоро ще рита с Кричим и Садово.
Който не е разбрал да разбере:
Пловдивските комплексари си показаха се-ля-ни-ята. Този град е съставен от комплаксари. Изпитал съм го на гърба си. Колкото и човек да е кадърен в този град, той не може да се изяви. А познайте защо????!!!!!. За това аз съм избрал да се развивам и живея на друго място, където комплексите за радост са по-малко.
Те са комплексирани от София и всички други ги смятат, че са им в краката. Няма такъв комплексиран град. Ако не са всички поне 90% са такива.
Тия столипиновци видяхте ли ги как играят срещу ЦСКА и др. отбори ????!!!
Нямам по противен отбор от тия и също техните приятелки от СФ.
С тия изцепки съм почти сигурен, че няма нормален човек да си дава парите за тоя отбор, а ако случайно има такъв и той е от др. населено място извън Пловдив, резултата ще е същия. А собственик от Пловдив няма как да има, защото всички деца знаят, че най-големите мафиоти и тъмни сделки се организират в града под ТИМЕЙЕТАТА....
Айде у леву се..ля..д-у-р-и в селската група и след има няма 20-30 г. пак в А група да си демонстрирате комплексите....
А бе, боклук чорбарски, когато скачахме на Левски и ви пускахме по 2 и по 3 гола в Пловдив на вас хубаво ли ви беше???Този година палачинката се обърна и нямате ръка срещу нас, пъ` пускаме на Левски.Т`ва не може да продължава така.За това яко бомби.Бахти шибаното корумпирано първенство, майна...
Селяндур си ти.Кой знае от кое село си отишъл в големия град и ми се правиш на софиянец.Айде ти бЕгай у лево...