Локо ПД - Ботев | 19.04
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лаутарите спасиха редовната загуба с бомбички и димки
Локото улесниха БФС. От следващия сезон А група с 10 отбора с по 4 мача помежду си! Сега е момента!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- bai Momchil
- Контакти:
от Ботев съм и журналистите да не се правят на луди - пределно е ясно буферите какво направиха - протест срещу Динев и да престанат журналистите да защитават такива боклуци като Динев!!! На времето същото правихме и ние и се чуваха защитници - ама той христола ако го нямало...
Еми ето няма го и бъдещето пред Ботев е обещаващо - база, пари, стадион.
Много правилен път са поели буферите - жалко за дербито ама да си кажат журналята какъв точно е проблема. Ние имахме същият в продължение на 10 години, тогава ни се присмиваха ама ето палачинката се обърна.
Много правилен път са поели буферите - жалко за дербито ама да си кажат журналята какъв точно е проблема. Ние имахме същият в продължение на 10 години, тогава ни се присмиваха ама ето палачинката се обърна.
angelco77 написа:DANS написа:Защо телевизията на МАФИЯТА, на ЦВ. Василев и Делян Пеевски не показа как ултрасите на Ботев изстреляха ТРИ сигнални ракети в агитката на Локо Пловдив???
А когато вие изстреляхте ракети в агитката на Ботев,показаха ли го?
Кои сме ние и кои сте Вие? Щото аз винаги съм бил от ЦСКА, просто това видях, това питам!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

dodo7271 написа:Залагам 1000 лева, че делегатът на БФС няма да опише в доклада си ракетите, изстреляни от агитката на Ботев. А ракетите действително можеха да утрепят някой...Но като знаем как Ботев облизва сфинктера на управляващите, е ясно, че боклуците от агитката на Ботев отново ще бъдат пожалени....
Кажи нещо за камъните които се мятаха по терена бе? Или да се разсее вниманието от основния проблем? Свирепо наказание за лаутарите и к.р за любовниците им от подхуене.
- bilyaletdinov
- Контакти:
bai Momchil написа:от Ботев съм и журналистите да не се правят на луди - пределно е ясно буферите какво направиха - протест срещу Динев и да престанат журналистите да защитават такива боклуци като Динев!!! На времето същото правихме и ние и се чуваха защитници - ама той христола ако го нямало...
Много ви е правилен пътят, ако го нямаше Василев щяхте да кретате още по селата...
Последна промяна от bilyaletdinov на 19 апр 2014 17:57, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
DANS написа:angelco77 написа:DANS написа:Защо телевизията на МАФИЯТА, на ЦВ. Василев и Делян Пеевски не показа как ултрасите на Ботев изстреляха ТРИ сигнални ракети в агитката на Локо Пловдив???
А когато вие изстреляхте ракети в агитката на Ботев,показаха ли го?
Кои сме ние и кои сте Вие? Щото аз винаги съм бил от ЦСКА, просто това видях, това питам!
Същите боклуци сте и вие, само че срещу Локо го правихте. Но предполагам това е било нормално да не се опишат и да няма последствия?
http://podtepeto.com/loko-pd/tsesekari- ... a-na-loko/
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
dodo7271 написа:Залагам 1000 лева, че делегатът на БФС няма да опише в доклада си ракетите, изстреляни от агитката на Ботев. А ракетите действително можеха да утрепят някой...Но като знаем как Ботев облизва сфинктера на управляващите, е ясно, че боклуците от агитката на Ботев отново ще бъдат пожалени....
Синя милке вас как ви наказаха когато обстрелвахте сектора ни в Пловдив!? Ела да ми оближеш шпека, ако искаш пък ти
DANS написа:Кои сме ние и кои сте Вие? Щото аз винаги съм бил от ЦСКА, просто това видях, това питам!
Но не си спомняш есента, петте ракети изстреляни от агитката на червените по нас, нали?
Левски (на два пъти) и ЦСКА ни замерват със сигнални ракети от две години насам, но ти сега се сети да попиташ?! Странно ДАНС, странно другарю!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
- bai Momchil
- Контакти:
bilyaletdinov написа:bai Momchil написа:от Ботев съм и журналистите да не се правят на луди - пределно е ясно буферите какво направиха - протест срещу Динев и да престанат журналистите да защитават такива боклуци като Динев!!! На времето същото правихме и ние и се чуваха защитници - ама той христола ако го нямало...
Много ви е правилен пътят, ако го нямаше Василев щяхте да кретате още по селата...
Какво значи ако го нямаше? А с христола къде щяхме да кретаме, умнико?

W84me написа:Локото улесниха БФС. От следващия сезон А група с 10 отбора с по 4 мача помежду си! Сега е момента!
Кой си ти че да казваш колко отбора ще е А група. Сега като има първа 7-ца, по безинтересно първенство не е имало и стадионите едни пълни...