Декларация на феновете: Локомотив Пловдив е религия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Re: Декларация на феновете: Локомотив Пловдив е религия!

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 10 апр 2014 18:23

venomcho написа:
Гагарин Обича Локо написа:Просто, мросто аре излизай да спираш маркуча, че умряха доматито

Този пък - не ме занимавай с какъв тип земеделие си изхранваш чадата в крайния квартал, от който явно си горд, че си :mrgreen:

Квартала е широк център за теб, каун хасковски! :lol: Има мач на отбора на ДПС ти четеш за Любимеца на Пловдив. :lol:
Смях. :lol:
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 11 апр 2014 18:16

Владо, понеже намеси името ми ти давам твой думи:
plovdivram написа: Въпроса ми е обаче е защо не искате да ги покажете пред хората майна?!! Не е ли странно да говорите, че ще правите стадион за 20 млн. лева, а няколко месеца преди да започнат строежите никой не ги е видял... Ето... онзи ден, който "ОНЕЗИ" :mrgreen: решиха да НЕ УВАЖАТ едни хора БЕЗ ДА ИМАТ притенции, че ще строят стадион за 20 млн.лева.... даже нещо повече - изобщо не е ставало въпрос за реализиране на строителство, а за ИДЕЯ успяха със собствените си няколкомесечни усилия да спретнат и 3Д-та и макет, за изработването на които бе нужно не повече от две седмици... Вие поне "стадиона от НИШ" да им бяхте показали на хората... странно, но той много прилича на вашия!!!

Невидимия стадион вече е доста видим. А вашият , който беше почети готов е дупка. Това е разликата, едните разбират,действат и мълчат, а другите не разбират, ходят по конференции и лаладжийстват по форумите.
Наистина времето ми е ценно и нямам време да се занимавам с форумни дискусии. Лека вечер.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 апр 2014 10:36

Sky1, да беше постнал и ДАТАТА и ПОВОДА за този пост! Хубаво би било!!! И като намериш време - пак ще коментираме!

И пусни, моля те ЛИНК към тази дискусия,че да може всеки, който иска да я погледне. Ей, така... за да не се правят пак "свободни съчинения" на тема "Кой-какво казал" и след това пак - "определения" и "заклеймявания"!!! Т.е. 'щом вадиш "цитати", значи знаеш и откъде са взети, съответно - дай ЛИНК!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”