Ботев - Локомотив Пловдив ще се играе извън Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев - Локомотив Пловдив ще се играе извън Пловдив
Тук е момента да благодарим на всички управници в НАШИЯ град които нищо не направиха за стадион "Пловдив"
- kikooo1912
- Контакти:
Сега е момента да покажем къде е цивилизацията и че можем да ходим заедно на мач без да се избиваме
, както преди 20-25 години. Много ми се иска да стане така, но ми е трудно дори да си го представя за съжаление. Крайните групировки ако не се разберат нещо за този мач, полицията няма как да ги опази.

костенурк написа:Joni_ написа:1912plovdiv написа:А за помилваните какво да кажем ... тях Господ достатъчно ги наказва .... отдавна забравили за титли и купи , сега само за да вземат лиценза живеят
Вие пък щото всяка година титла и купа взимате, с парите на ДПС сте на 5 точки от нас, смешковци !
дпс е кръвна група Цска бе Местанек*р за софия
Всички знаем кое как е, айде няма нужда да се правите на луди !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
ааа, не ви щем в Стара Загора
Иначе к*р за бфс!!!
А този челсито ли какъв беше там, да не го пускате повече на стадиона си. Аман от такива "фенове".
Най-добре е на Лаута. Малко ще им е странно на локото ама ще го преживеят. Делите стадиона на две и сте екстра.

Иначе к*р за бфс!!!
А този челсито ли какъв беше там, да не го пускате повече на стадиона си. Аман от такива "фенове".
Най-добре е на Лаута. Малко ще им е странно на локото ама ще го преживеят. Делите стадиона на две и сте екстра.
Ако не се нарушават разпоредби, мача най-вероятно ще е на Лаута. Другото е немислимо. Щото и полицията има думата
balgarin написа:ааа, не ви щем в Стара Загора![]()
Иначе к*р за бфс!!!
Вас няма кой да ви пита кирка бойс правете битки с нафтата асансьора и така ! 0-5
- АрмияЛаута
- Контакти:
Да домакинствате на Лаута .. такъв вариант няма. Относно двойния аршин, ясно е че в коматево тоя мач намаше да завърши ( може би и започне) точно затва е и такова наказанието. Шопите не ме интересуват, за всички е ясно, че за тях се мери с двоен аршин, чорбата до сега да беха във "В" окръжна с толкова дългове.
п.с. Ще е интересно по пътищата.
п.с. Ще е интересно по пътищата.

- plovdivram
- Контакти:
Според мен... най-вероятно сега ще се окаже, че НИКОЙ няма да иска да приеме този мач или пък от полицията ще кажат, че няма как да осигурят безопасността по пътя до съответното място, където (евентуално) ще се играе това дерби и накрая ще се стигне до вземане на решението мача да е при "закрити" врати!

Миналата година наказаха Миньор за ритнат полицай, а сега за хвърлени стотици масивни седалки по главите на ушев налагат глоба!
При това наказанието беше 2 мача лишаване от домакинство.
При това наказанието беше 2 мача лишаване от домакинство.
- botevforever
- Контакти:
bianchi написа:ZinedineZidane написа:Ще се учудя Локомотив да приеме да е на Лаута и ние да сме в домакинските сектори. Аз лично отивам да си подкрепям отбора и не бих направил поразия, но не всички ще подходят така.
Ако е на нашия стадион ще се разберат и ще сме по равно ! КУР ЦСКА И ОНЗИ с КОСИЧКАТА
И аз така мисля.Половината спортклуб жълто-черна,другата половина -черно бяла.
Дори най-удачно ще е четните редове да са наши, а нечетните - ваши.
На почивката ще си разменяме флагчета и значки.

Между другото, сигурен съм, че ще се получи много стойностен двубой.
В момента има всички предпоставки за това.

Последна промяна от botevforever на 11 мар 2014 15:00, променено общо 1 път.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)