Локомотив Пловдив уволни административния д-р Атанас Узунов
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив уволни административния д-р Атанас Узунов
Коледа мина Великден е далеч но чудеса явно се случват не само тогава!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Ръководството на Локомотив пак изби рибата. Сега феновете ще се оправдават, ще ги защитават и ще берат срама. От мача с Любимец 1:5 сте си същия цирк като нас при Христола, само че с по-добри футболисти. Как само се обърна палачинката...
- plovdivram
- Контакти:
svobodni написа:Тоя дето е писал декларацията му пожелавам да му изсъхнат ръчичките. Мен лично ме е срам от клуба в момента... първо че петнят НАШЕТО име като фенове и второ, че забъркват Локомотив в политически игри!
ДИНЕВ ВЪН, ДОЛУ ДПС!
Динев е толкова "пробит", че ако му предложат подходящата оферта ще си ни И ЗАТРИЕ без много, много да се притесни!!!
Dark Spy.... недей бърза с пуканките...

и как по-точно може да се случи това????? има ли фенове един клуб никой нищо неможе да му направи. И така и не разбрах....
bnborisov.... Не е важно в случая дали ще УСПЕЕ, а дали Бареков е казал такова нещо или не е?! ... Т.е. "МИТОЛОГИЯ" ли е това или истина.... Говорим, за ДУМИТЕ му, а не дали ще успее...
Последна промяна от plovdivram на 07 мар 2014 13:37, променено общо 1 път.

- child in time
- Контакти:
Любопитно как феновете на сдружението налазиха темата !?! Бегом към Лафката за семки !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Наистина изненадваща новина, причините за освобождаването също са много изненадващи, което означава, че има нещо, което никой от дискутиращите тук знае. Дали това е за добро или за лошо, предстои да видим.
А това, което вече всички знаят - каква селяния струи от феновете в жълто, и тук е много добре представено. Явно мизерията в жълтите душички не може да се махне даже и с милионите на ДПС.
А това, което вече всички знаят - каква селяния струи от феновете в жълто, и тук е много добре представено. Явно мизерията в жълтите душички не може да се махне даже и с милионите на ДПС.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Г-н Узунов използва служебното си положение в Локомотив за влияние върху привържениците на клуба и те да участват в политически акции срещу законно избраното правителство на Република България.
- Видно е, че при сегашната законно избрана власт животът в държавата се подобрява.
хахах някой доста наивен тип го е писал това
.Почти ни убеди в безпристрастие. Много евтина пропаганда, майни. Ще е интересно ако фен клубът ви направи официално изявление 
- Видно е, че при сегашната законно избрана власт животът в държавата се подобрява.
хахах някой доста наивен тип го е писал това

- plovdivram
- Контакти:
DarkPsy написа:plovdivram написа:svobodni написа:Тоя дето е писал декларацията му пожелавам да му изсъхнат ръчичките. Мен лично ме е срам от клуба в момента... първо че петнят НАШЕТО име като фенове и второ, че забъркват Локомотив в политически игри!
ДИНЕВ ВЪН, ДОЛУ ДПС!
Динев е толкова "пробит", че ако му предложат подходящата оферта ще си ни И ЗАТРИЕ без много, много да се притесни!!!
Dark Spy.... недей бърза с пуканките...и как по-точно може да се случи това????? има ли фенове един клуб никой нищо неможе да му направи. И така и не разбрах....
bnborisov.... Не е важно в случая дали ще УСПЕЕ, а дали Бареков е казал такова нещо или не е?! ... Т.е. "МИТОЛОГИЯ" ли е това или истина.... Говорим, за ДУМИТЕ му, а не дали ще успее...
Аз пък чувал същите неща за Боко тиквата. Относно другия пловдивски отбор. Не случайно сте толкова дейни по магистралите.
Не знам за "Боко тиквата" - както го наричаш... Но.... Последния път като беше на Лаута и представяше Марешки.... вместо да говори за бъдещето на Локомотив, той каза точно това "Трябва да има силен Ботев"!!!

Иначе.... не че толкова ме интересува това за Бареков.... но просто си мисля, дали сега изведнъж около Локомотив няма да се завъртят фирми близки до споменатия "кръг", по една или друга линия... то, тази декларация направо си предразполага към такива размисли.... И това е причината да питам толкова усърдно дали има някаква истина в слуховете, които вървят из Пловдив за тези думи на Бареков, че "щял да ни закрива"... 'щото аз лично си мисля, че има реална вероятност такива фирми да се "завъртят" около Лаута.... ама въпроса е дали ще ни мислят хубавото?!! Какво ще кажеш?!! Има ли такава ВЕРОЯТНОСТ?!!
bnborisov, това което си постнал има абсолютно същата сила както и това, което питам аз.... само 'дето още никой не го е публикувал...

plovdivram написа:botevforever, добре си се справил само, че имам една забележка към написаното и то е свързано с частта му с подигравките... За какви подигравки може да става дума за ДЕКЛАРАЦИЯ на КЛУБНО РЪКОВОДСТВО, което една огромна част недолюбват открито, а другите са наясно за какво става въпрос, 'ма си "налягат парцалите"... Аз не виждам какво има да свързва феновете ни с това ОСВЕН, ако НЕ излезе и фенклуба ни с позиция!!! Тогава вече може и да си напълно прав... но нека изчакаме.... Но мен ако питаш ЦЕЛТА изобщо не са феновете на отбора.... тук ми "мирише" на някакво вричане в "любов", а Узунов се явява неудобен...
С поредната декларация на никой няма да го наклоним. Засяга ни това и се свързва с нас, защото името ни на публика е замесено! Узунов ни бил подстрекател и видиш ли затова съм ходил да протестирам на 7-ми и 14-ти. Докато не изгоним свинята и цялата тая пасмина нищо хубаво не ни очаква.
Хахааха сега какво ще правим без Узунов? кой ще ни е водач? хаах това може да го измисли само някой малоумник
Mустакатите фенове много бързо изкочиха от кенефите
Тоя кръг ще има ли пак търкал по трибуните за турски лири ?

BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
- plovdivram
- Контакти:
svobodni написа:plovdivram написа:botevforever, добре си се справил само, че имам една забележка към написаното и то е свързано с частта му с подигравките... За какви подигравки може да става дума за ДЕКЛАРАЦИЯ на КЛУБНО РЪКОВОДСТВО, което една огромна част недолюбват открито, а другите са наясно за какво става въпрос, 'ма си "налягат парцалите"... Аз не виждам какво има да свързва феновете ни с това ОСВЕН, ако НЕ излезе и фенклуба ни с позиция!!! Тогава вече може и да си напълно прав... но нека изчакаме.... Но мен ако питаш ЦЕЛТА изобщо не са феновете на отбора.... тук ми "мирише" на някакво вричане в "любов", а Узунов се явява неудобен...
С поредната декларация на никой няма да го наклоним. Засяга ни това и се свързва с нас, защото името ни на публика е замесено! Узунов ни бил подстрекател и видиш ли затова съм ходил да протестирам на 7-ми и 14-ти. Докато не изгоним свинята и цялата тая пасмина нищо хубаво не ни очаква.
Ами той утре Динев може да си пусне декларация с която да ни изкарва какви ли не!!! Мен лично не може да ме засегне с каквото и да е било, в което знам, че не съм имал нищо общо.... Точно и затова не мога и няма да приема за ОБИДА и ПОДИГРАВКА каквото и да е било от "ТРЕТА СТРАНА", защото така ще направя кефа на човека пуснал тази ГНУС... Ако имаме проблем, то той си е наистина с него... Всичко друго аз лично си го пропускам през ушите и даже може само да ме МОТИВИРА, защото знам, че е просто плод на НЕЧИЯ ОМРАЗА, а не ИСТИНА, от която да ме заболи!!!