tinko написа:qqq написа:tinko написа:LokoMaina написа:Не подценявайте санданския!
Не съм от симпатизантите му,но не може да се отрече, че разбира от футбол. В момента Локомотив има най-готовия отбор за 3-то място. Като изключим Лудогорец и Литекс, останалите 4 отбора спокойно могат да бъдат бити в т.ч. и като гости.
Въпросът обаче е какво мисли именно той по тая кауза.
Смешко, сменяй веднага дилъра си. Вземаш некачествена стока.
Не се излагай Тинко - кви наркотици сънувате по селата? Та ти човече се казваш Тинко? Сърдиш ли се още на селската рода за тва именце
Аз поне си имам име и няма от какво да се срамувам. Ти имаш много по-интересно -qqq.Защо се срамиш да си пишеш твоето помощник-българино. Навярно си кръстен на някой от прадедите ти прогонени за кражби от Индия. А може и да си самият Вълчо Атанасов.
Значи имало Ботевисти, които не се срамуват, че са родени на село. Браво. Няма от какво да се срамуваш, защото не е проблема в това да си роден на село, а селянията да е определяща в живота ти. Като следваща стъпка в борбата със селянията можеш да намалиш или да спреш глупавите коментари по адрес на отбора на Пловдив.