olympic teteven написа:Спас Делев е добър футболист според мен и заслужава да играе редовно, а не да топли пейките в нискоразрядни чуждестранни отбори...
Имаш ли идея защо го бяха прекръстили на Дебелев, когато се върна от Мерсин в ЦСКА?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
olympic teteven написа:Спас Делев е добър футболист според мен и заслужава да играе редовно, а не да топли пейките в нискоразрядни чуждестранни отбори...
отборът на Пловдив написа:След толкова надсмешки усещам, че не ви е много приятно, че Делев дойде при нас.
Нека му дадем шанс да възроди кариера си. какво толкова.
Кашчей написа:olympic teteven написа:Спас Делев е добър футболист според мен и заслужава да играе редовно, а не да топли пейките в нискоразрядни чуждестранни отбори...
Имаш ли идея защо го бяха прекръстили на Дебелев, когато се върна от Мерсин в ЦСКА?
Logical person написа:отборът на Пловдив написа:След толкова надсмешки усещам, че не ви е много приятно, че Делев дойде при нас.
Нека му дадем шанс да възроди кариера си. какво толкова.
Е какво толкова ? Все пак шанса да си възроди кариерата е по-голям от на boji86![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта