plovdivram но футболистите навремето играеха.Не взимаха много пари но играеха, не като сегашните лигльовци- коли,пари, ходат по барове и какво ли не.Никакъв режим, никаква дисциплина не спазват.Толкова много пари взимат, а виждаме какво правят на терена едно голямо нищо.Е кажи ми как да не те е яд на тях, като идеш на стадиона и те не могат да тичат и да играят.Ами това е направо срамота
С това съм изцяло съгласен с теб!!! Но кажи ми как да играят като футбола ни е един голям НЕ ТЕАТЪР, а ЦИРК!!! Как да играят, като всичко е "мижи да те лъжа"... "игрички"... "перални"... "тото"... И затова многократно вече заявавям, че ГОЛЕМИЯ проблем не е в такива ДХ, Галка, Батков, Банев, Лупи и пр... и пр... ГОЛЕМИЯ проблем е че ДЪРЖАВАТА ни не създава условия за ИДВАНЕТО на ИСТИНСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ иИНВЕСТИТОРИ в СПОРТА и неговите БАЗИ!!! Това се постига СЪС ЗАКОНИ!!! АДЕКВАТНИ ЗАКОНИ!!! ДОКАТО НЕ СТАНЕ ТОВА!!! ДОТОГАВА, ще се нагледами на КЛОУНИ като нашата, вашия и останалите!!! А ФУТБОЛА!!! ФУТБОЛА ЩЕ УМИРА!!!
п.с. съжалявам за ГОЛЕМИТЕ букви, но не се сдържах...