Христо Бонев: Галя трябва да реши какво ще прави с клуба!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Христо Бонев: Галя трябва да реши какво ще прави с клуба!!!

Мнениеот plovdivram » 06 ное 2009 11:50

Sunway
plovdivram но футболистите навремето играеха.Не взимаха много пари но играеха, не като сегашните лигльовци- коли,пари, ходат по барове и какво ли не.Никакъв режим, никаква дисциплина не спазват.Толкова много пари взимат, а виждаме какво правят на терена едно голямо нищо.Е кажи ми как да не те е яд на тях, като идеш на стадиона и те не могат да тичат и да играят.Ами това е направо срамота

С това съм изцяло съгласен с теб!!! Но кажи ми как да играят като футбола ни е един голям НЕ ТЕАТЪР, а ЦИРК!!! Как да играят, като всичко е "мижи да те лъжа"... "игрички"... "перални"... "тото"... И затова многократно вече заявавям, че ГОЛЕМИЯ проблем не е в такива ДХ, Галка, Батков, Банев, Лупи и пр... и пр... ГОЛЕМИЯ проблем е че ДЪРЖАВАТА ни не създава условия за ИДВАНЕТО на ИСТИНСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ иИНВЕСТИТОРИ в СПОРТА и неговите БАЗИ!!! Това се постига СЪС ЗАКОНИ!!! АДЕКВАТНИ ЗАКОНИ!!! ДОКАТО НЕ СТАНЕ ТОВА!!! ДОТОГАВА, ще се нагледами на КЛОУНИ като нашата, вашия и останалите!!! А ФУТБОЛА!!! ФУТБОЛА ЩЕ УМИРА!!!

п.с. съжалявам за ГОЛЕМИТЕ букви, но не се сдържах... :lol: ОТНОВО!!! :lol:
Изображение

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 06 ное 2009 12:56

[/quote]Извиниха се, защото разбраха и попрочетоха по форумите какво им се готви и как по-крайните фенове на Ботев смятат да ги "посрещат" из града... И Акалски и Кики - не се разкайват. 100 пъти да го има тоя мач, 100 пъти ще направят същото. Направиха го, за да потушат напрежението, а не защото са по-мъже от нашите. Ако бяха по-мъже - нямаше да постъпят така безпомощно след мача, а щяха да се приберат като другите ваши футболисти. След дербито от вашия отбор за мъже приемам Митко Илиев и Мечечиев, които единствени се държаха нормално и с облещени погледи се опитваха да спрат гамените. Тия двамата винаги ще ги уважавам. Така се прави - като вкарва на Ботев Митко Илиев си слага "L" на челото, защото е в пълното си право да се бъзика тогава. Ама да паднеш, да нямаш удар във вратата и да забиваш знамена...[/quote]
Приятелю,не обичам да правя крайни изводи,но ти явно си доста ограничен.Не разбра ли,че всички са виновни за това,което стана на дербито?Както черно-бели така и жълто-черни-въпроса е кой след това си призна грешката и се покая!А това с форумите е детска работа и няма как да се върже...Явно си живееш в голяма приказка щом си мислиш,че Дани Кики и Акалски са се уплашили точно от това,което се пише за тях във форумите...Та вие един Димитър Христолов не можете да изгоните за 10 години,който ви е направил толкова злини пък Дани и Акалски ще се притесняват.Пф, не ставай смешен.И по същата тази логика,защото много се пише по форумите за Виданов и Лилчо те тряя треперят и да се извиняват :X :? :o

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 06 ное 2009 22:04

ОК, щом мислиш, че след като БИФИ подава ръка и почват да го блъскат - някои от нашите има вина... Тогава не съм аз ограниченият. А тогава за Кики, като не го е било страх, защо по форумите, мисля, че тук в гонг, се писа, че е спал у приятел и не се е прибрал там, където живее :) Не ме разбирай погрешно, аз силно осъждам тия желания за саморазправа. Има кой да ги съди и наказва, не сме ние, нито феновете на Ботев, нито тези на Локото - тези, които трябва да съдят. Както и да е, майната му... И не ми сравнявай вашите герои с Христолов, освен, че са ваши любимци, нямат нищо общо.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 07 ное 2009 13:12

Flash1912 написа:ОК, щом мислиш, че след като БИФИ подава ръка и почват да го блъскат - някои от нашите има вина... Тогава не съм аз ограниченият. А тогава за Кики, като не го е било страх, защо по форумите, мисля, че тук в гонг, се писа, че е спал у приятел и не се е прибрал там, където живее :) Не ме разбирай погрешно, аз силно осъждам тия желания за саморазправа. Има кой да ги съди и наказва, не сме ние, нито феновете на Ботев, нито тези на Локото - тези, които трябва да съдят. Както и да е, майната му... И не ми сравнявай вашите герои с Христолов, освен, че са ваши любимци, нямат нищо общо.

Ти чул ли си какво е казал Бифи, та даваш мнение? Аз както ти давам ръка, така мога и да те псувам, нещо типично за долен италиански циганин. Не се правете за света вода ненапита, като толкова искате да се поздравявате, изпратете някой, който знае български....

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 07 ное 2009 23:40

staria написа:
Flash1912 написа:ОК, щом мислиш, че след като БИФИ подава ръка и почват да го блъскат - някои от нашите има вина... Тогава не съм аз ограниченият. А тогава за Кики, като не го е било страх, защо по форумите, мисля, че тук в гонг, се писа, че е спал у приятел и не се е прибрал там, където живее :) Не ме разбирай погрешно, аз силно осъждам тия желания за саморазправа. Има кой да ги съди и наказва, не сме ние, нито феновете на Ботев, нито тези на Локото - тези, които трябва да съдят. Както и да е, майната му... И не ми сравнявай вашите герои с Христолов, освен, че са ваши любимци, нямат нищо общо.

Ти чул ли си какво е казал Бифи, та даваш мнение? Аз както ти давам ръка, така мога и да те псувам, нещо типично за долен италиански циганин. Не се правете за света вода ненапита, като толкова искате да се поздравявате, изпратете някой, който знае български....

А, да, значи и ти защитаваш тезата на Кики. "Той ми говореше с остър тон, СИГУРНО ме псуваше". Ама това, че не знае бъкел италиански.. е друг въпрос. Сашо Диков му се изсмя.. как така хем не знае италиански, хем сигурно го псувал... Смешна и жалка работа. Трябва да си доста ограничен, за да не знаеш, че италианците по принцип си говорят на висок тон и цяла Европа им се подиграва, че нонстоп се карат. Даже немците си имат израз за италианците от южен тирол...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 ное 2009 10:40

Flash1912
А, да, значи и ти защитаваш тезата на Кики. "Той ми говореше с остър тон, СИГУРНО ме псуваше". Ама това, че не знае бъкел италиански.. е друг въпрос. Сашо Диков му се изсмя.. как така хем не знае италиански, хем сигурно го псувал... Смешна и жалка работа. Трябва да си доста ограничен, за да не знаеш, че италианците по принцип си говорят на висок тон и цяла Европа им се подиграва, че нонстоп се карат. Даже немците си имат израз за италианците от южен тирол...

Flash1912, някой може ли да обясни какво прави Бифи при положение, че Кики явно показа /поне от видеото става ясно, че е така/, че нежелае да приеме ръката му за поздрав?!! т.е., защо след като разбра, че това няма да стане и на нашият не му достигат езикови познания, за да разбере "добрите му намерения" не му тегли една майна /на ум/, не се обърна и отиде при другите празнуващи без да продължава с приказките и демонстративното подаване на ръка?!! Защо бе нужно да бъде наобиколен от наши футболисти?!! Защо нашите футболисти не наобиколиха някой друг, ами точно него?! Защо през цялото време го дърпат и ваши и наши да се махне оттам, а той настоява да си каже своето въпреки, че трябва да му е станало отдавна ясно, че никой неможе да му схване идеята за "добрите намерения"?! И в крайна сметка, защо няма размяна на удари до момента, в който се включват Лилчо и голият до кръста "каратист"?!! До този момент има само словестни разпри!!! Ето и видеото от тези събития:

http://www.lportala.net/news/1610.html
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”