Коко Динев уреди трансфера на Белаид в Левски
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- aisogludingfioler
- Контакти:
Re: Коко Динев уреди трансфера на Белаид в Левски
Добро попълнение. От Локото като цяло винаги сме взимали добри играчи и слаб трансфер нямаме, освен Йордан Милиев разбира се. 

Captain Stottlemeyer написа:tzvetan_tee написа:Нормално е феновете на Локо да негодуват, но в крайна сметка, ако не го продаде сега, Локо Пд (Коко) ще загуби пари...
+1По-добре 5 % от 100, отколкото 100 % от нищо...
Тия пари отиват в Коковия джоб... нас какво ни интересува, че свинята си пълни гушата?
-
- Контакти:
Няма да се оправим,ей!България има един проблем - нацията!Те Левски продадоха Вутов и сега и Гари ще продават,тръгнали сме ние да ревем за Аймен Белаид,тоя до 1-2 месеца щеше да е същия като Бенжелюн,чалгаджийче.Хора,разберете,че тоя клуб с пари се храни,не с усмивки,предвид това,че в Ботев има милиони,мисля че Коко хич лошо не се справя,а на нивото на БГ футбол има една абсолютна истина - НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ИГРАЧИ,а Коко го е доказал това с трансферите си 

- Балкански Орел
- Контакти:
Хора, вие въобще направихте ли си труда да прочетета статиите ? Константи Динев казва, че договора на играча приключва и това е единствения шанс да вземете някакви пари от него, защото явно футболиста е искал да се махне след като му изтече договора.
[center]Levski & Lazio[/center]
tzvetan_tee написа:Нормално е феновете на Локо да негодуват, но в крайна сметка, ако не го продаде сега, Локо Пд (Коко) ще загуби пари. Ако трябва да съм честен не разбирам негодуването на феновете срещу Коко като цяло, обаче. Не съм навътре в нещата, но Локо са пред Ботев, които уж са много велики. Биха цска, биха Левски... И по-лоши сезони сте имали, че да е "пълна апатия по трибуните". Отново повтарям, че съм само външен наблюдател де... не знам как са настроенията в Пловдив. Все пак успех на Локо Пд... Дано се класирате за Лига Европа.
Негодуват разни малоумници, дето 5 лева не са изкарали през живота си.
Всички такива много обичат да плюят по собствениците на отбори.
Ами ако се махне Коко, какво ще правите бе, малоумници...?
Пак Лимони, Абушевци и Ц-група...
soccerav написа:Свинята ще ни превърне в сателит на тия.. Дотук бяхме и за купата и за първенството. Личи си, че прасето ни е собственик единствено за негов си престиж. Сложи някакви седалки там, играхме в Европа, финал за купата и всичко това да ни замаже очите. Лаута няма да се напълни докогато тоя диктува правилата. Ще си живуркаме някъде в средата с него.
Като давахте по 4 човека на един друг отбор не бяхте сателит, сега станахте. Това го има по цял свят, да ти давам ли и по-фрапиращи примери?
SANSIRO7 написа:soccerav написа:Свинята ще ни превърне в сателит на тия.. Дотук бяхме и за купата и за първенството. Личи си, че прасето ни е собственик единствено за негов си престиж. Сложи някакви седалки там, играхме в Европа, финал за купата и всичко това да ни замаже очите. Лаута няма да се напълни докогато тоя диктува правилата. Ще си живуркаме някъде в средата с него.
Като давахте по 4 човека на един друг отбор не бяхте сателит, сега станахте. Това го има по цял свят, да ти давам ли и по-фрапиращи примери?
Ми като го има по цял свят, за какво ревахте толкова много за Гари Родригес. Феновете на Локото имат право да си негодуват, още повече че няма въобще една стотинка да влезе в касата на клуба, а нещата за пореден път ще станат пак с някакви схеми.
-
- Контакти:
сега с тунчев и асен Георгиев-не ми се мисли
дано докара някой читав като Аймен

хахахах, тия кво ревът все еднo всяка година са в тройката и през година шампиони...................айде нема нужда, малко им било финал за купата ххахахха.
Пази, боже, сляпо да прогледне.!!!!
Последна промяна от bacedesko на 14 яну 2014 19:11, променено общо 1 път.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
bacedesko написа:хахахах, тия кво ревът все едни всяка година са в тройката и през година шампиони...................айде нема нужда, малко им било финал за купата ххахахха.
И какво, с нещо длъжни ли ви са, че трябва да ви подаряват най-добрите си играчи. Нещо не разбирам лицемерието ви. Вие за какво ревахте миналата седмица, да не би в последните години да сте спечелили нещо, че да имате претенции