ПСВ Айндховен - Локомотив Пловдив - 3:0 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: ПСВ Айндховен - Локомотив Пловдив - 3:0 FT

Мнениеот volf » 11 яну 2014 00:34

локо до живот написа:ПРИ РАЗГОВОР С ХОЛАНДСКИ ФУТБОЛИСТИ,ТЕ СА БИЛИ УЧУДЕНИ,ЧЕ ЛОКО ПД Е САМО НА ДВА/2/ДЕНА ПОДГОТОВКА,аз го разбирам че са стояли добре,ТИ МАГАРЕ КВО ША КАИШ?

Сега се вгледах в това "локо до живот" и разбрах, че си избрал кофти причина да осмислиш живота си :( !!!
Струваш ми се твърде млад за да прекършвам волята ти за живот и то поради толкова тревиална прична - отборът на живота ти е много слаб в момента!
Опа....! Съжалявам, че изтъкнах в това ти състочние, този явен факт, но вярвам че ще го преодолееш.
Виждам, че си търсиш причини за да оцелееш. Вярно е, че два дена подготовка са недостатъчни за Локомотив да се надиграва с ПСВ,
както е вярно, че и две седмици почивка не изглеждат досттъчно за да оправдаят тоталната липса на футбол в отбора срещу ПСВ,
както е вярно и че след два дена вече ще сте твърде уморени за да надиграете с този отбор................,
но пък сте СТОЯЛИ ДОБРЕ. (Не е като да сте ИГРАЛИ ДОБРЕ)
Ми Браво! Машини!

volen`efendi
Контакти:

Мнениеот volen`efendi » 11 яну 2014 12:52

volf написа: Сега се вгледах в това "локо до живот" и разбрах, че си избрал кофти причина да осмислиш живота си :( !!!
Струваш ми се твърде млад за да прекършвам волята ти за живот и то поради толкова тревиална прична - отборът на живота ти е много слаб в момента!
Опа....! Съжалявам, че изтъкнах в това ти състочние, този явен факт, но вярвам че ще го преодолееш.
Виждам, че си търсиш причини за да оцелееш. Вярно е, че два дена подготовка са недостатъчни за Локомотив да се надиграва с ПСВ,
както е вярно, че и две седмици почивка не изглеждат досттъчно за да оправдаят тоталната липса на футбол в отбора срещу ПСВ,
както е вярно и че след два дена вече ще сте твърде уморени за да надиграете с този отбор................,
Ми Браво! Машини!

хахахха отивай да си осмисляш живота с лудогорец и по-добре спри да пишеш тук, че се излагаш много сериозно

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 11 яну 2014 19:22

volf написа:
локо до живот написа:ПРИ РАЗГОВОР С ХОЛАНДСКИ ФУТБОЛИСТИ,ТЕ СА БИЛИ УЧУДЕНИ,ЧЕ ЛОКО ПД Е САМО НА ДВА/2/ДЕНА ПОДГОТОВКА,аз го разбирам че са стояли добре,ТИ МАГАРЕ КВО ША КАИШ?

Сега се вгледах в това "локо до живот" и разбрах, че си избрал кофти причина да осмислиш живота си :( !!!
Ми Браво! Машини!

хубавецо,при нас идеята е наследствена,кво да осмислям?няма да ти казвам колко ми е смислен живота щото с такива като тебе в реалния живот няма къде да се срещнем,просто има финансов шенген,само тук може да ми бъдеш интересен,щото не мога да те разкрия какъв си,ама майната му :idea: искам друго да ти обясня,ако разбереш-хубаво,ако не-твоя работа.ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ е отбор с фенове от много прослойки на обществото-има и много писатели,лекари,хирурзи доценти,кметове на Пловдив,певци,шефове на полицията,големи бизнесмени,тенисистки с купа от Австралия,шоумени и каквито можеш да се сетиш,сигурно и мн други,които и аз не знам.та на фенство няма да те уча,а за това дали е слаб ЛОКОМОТИВ,не ни бери дерт,както казах-има достатъчно интелигентни и възможни хора,които винаги ще бъдат с отбора и ЛОКОМОТИВ винаги ще го има,било то по-слаб или по-силен,ама,това е фенството-имаи страдание понякога.виждам колко разбираш и от футбол от коментарите ти,явно си тук да се заяждаш и да трупаш фалшиво самочувствие.

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 11 яну 2014 23:26

Абе какво сте седнали да му се обяснявате на това магаре, дето не знае от кой отбор е?! Вчера бил от Литекс, днес от Лудогорец, утре - и той не знае. Ебати ташака!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 13 яну 2014 01:37

локо до живот написа:
volf написа:

Ми Браво! Машини!

хубавецо,при нас идеята е наследствена,кво да осмислям?няма да ти казвам колко ми е смислен живота щото с такива като тебе в реалния живот няма къде да се срещнем,просто има финансов шенген,само тук може да ми бъдеш интересен,щото не мога да те разкрия какъв си,ама майната му :idea: искам друго да ти обясня,ако разбереш-хубаво,ако не-твоя работа.ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ е отбор с фенове от много прослойки на обществото-има и много писатели,лекари,хирурзи доценти,кметове на Пловдив,певци,шефове на полицията,големи бизнесмени,тенисистки с купа от Австралия,шоумени и каквито можеш да се сетиш,сигурно и мн други,които и аз не знам.та на фенство няма да те уча,а за това дали е слаб ЛОКОМОТИВ,не ни бери дерт,както казах-има достатъчно интелигентни и възможни хора,които винаги ще бъдат с отбора и ЛОКОМОТИВ винаги ще го има,било то по-слаб или по-силен,ама,това е фенството-имаи страдание понякога.виждам колко разбираш и от футбол от коментарите ти,явно си тук да се заяждаш и да трупаш фалшиво самочувствие.

Абе какво сте седнали да му се обяснявате на това магаре, дето не знае от кой отбор е?! Вчера бил от Литекс, днес от Лудогорец, утре - и той не знае. Ебати ташака!

Усещате ли какви поражения ви е нанесла фенщината, смешници?
Губя си ценното време с вас.
Все пак ще ви "копна" мнението на друг човек по същия проблем, за да сте наясно как изглеждате за хората с здрав разум. :
Мнениеот ntodorov на 08 Юни 2011 15:46

......................................................................................................

Иначе уважавам отбора ви, публиката ви, но такива съждения, като твоите не ми се нравят...И за да не спамя в темата: Само Лудогорец... Чака ви голЕмата завист от хората в БГ, които никога не биха били на ваше място. От такива хора ще четете във форумите какви голЕми фенове са, а вие колко не струвате. Изпитано. Нещо, като да се хвалят с големи мЪдИ под малка пишка. :) Като си нямат отбор се тупат в гърдите с фенщина. Фенове на Лудогорец- не обръщайте внимание. В БГ така е било и така ще бъде
Изображение
Аватар
ntodorov

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 13 яну 2014 08:37

Да, копирал си мнение на "фен", чийто отбор е с фенска маса двуцифрено число. Нормално :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 яну 2014 20:17

volf написа: Усещате ли какви поражения ви е нанесла фенщината, смешници?
Все пак ще ви "копна" мнението на друг човек по същия проблем, за да сте наясно как изглеждате за хората с здрав разум. :

......................................................................................................

Иначе уважавам отбора ви, публиката ви, но такива съждения, като твоите не ми се нравят...И за да не спамя в темата: Само Лудогорец... Чака ви голЕмата завист от хората в БГ, които никога не биха били на ваше място. От такива хора ще четете във форумите какви голЕми фенове са, а вие колко не струвате. Изпитано. Нещо, като да се хвалят с големи мЪдИ под малка пишка. :) Като си нямат отбор се тупат в гърдите с фенщина. Фенове на Лудогорец- не обръщайте внимание. В БГ така е било и така ще бъде
Изображение
Аватар
ntodorov

Познавам лично Ненчо Тодоров - много готин и трезвомислещ човек .Излишно е да казвам,че се запознахме на мача Локо ПД - Черноморец...Виждали сме се в Пловдив,в Бургас също.
Само че,вместо да "копваш" мнения на други хора,отговори си на един въпрос.Представи си,чисто хипотетично, какво ще се случи,ако г-н Домусчиев се оттегли от Лудогорец :?: Както го направи Коко Динев преди време /надявам се пак да го направи,този път завинаги/. Къде отивате и ще ви има ли въобще изобщо ? Какво ще стане с "фенската маса" на Лудогорец ? С евроуспехите и ентусиазма на медиите ? Разликата между нас и вас е,че ние не сме "проект" - имало ни е преди Динев,ще ни има и след него.А за фенове не си струва да спорим. :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 14 яну 2014 01:00

Модератор ЛокоПД написа:
volf написа: Усещате ли какви поражения ви е нанесла фенщината, смешници?

Изображение
Аватар
ntodorov

Познавам лично Ненчо Тодоров - много готин и трезвомислещ човек .Излишно е да казвам,че се запознахме на мача Локо ПД - Черноморец...Виждали сме се в Пловдив,в Бургас също.
Само че,вместо да "копваш" мнения на други хора,отговори си на един въпрос.Представи си,чисто хипотетично, какво ще се случи,ако г-н Домусчиев се оттегли от Лудогорец :?: Както го направи Коко Динев преди време /надявам се пак да го направи,този път завинаги/. Къде отивате и ще ви има ли въобще изобщо ? Какво ще стане с "фенската маса" на Лудогорец ? С евроуспехите и ентусиазма на медиите ? Разликата между нас и вас е,че ние не сме "проект" - имало ни е преди Динев,ще ни има и след него.А за фенове не си струва да спорим. :lol:

Не познавам Н. Тодоров лично, но неговите мнения, които съм чел в форума (изключая едно от тях) са ми достатъчни да споделям твоето виждане за качествата му. Не случайно се позовах на негово мнение, въпреки богатия избор с който разполагам за случая.
Бих могъл да си представям какво ли не, ако Домусчиев напусне Лудогорец, но нали не забравяш, че на мен фенщината, както твърди и г-н Тодоров за себе си, ми е чуждо нещо. Какво да се прави - вероятно ще се заличи най-великият Български футболен клуб от първата четвърт на 21-ви век.
Е...., няма да се самуобия!
Ще се надявам да възникне друг клуб с подобна стойност за мен и Българския футбол, и защо ли това да не бъде Локо Пловдив?
Сигурно ще ревнете вкупом - на нас такива фенове не ни трябват. Ние сме........(трала-лала-ла...).....!
Че кой Ви пита?
Доводите които сега или после излагате в подкрепа на фенщината, за "трезо мислещ човек" няма как да звучат, по-състоятелно.
За мен са инфантилност, празнодумие и комплексарщина, но пък си остават неразделна част от фенщината, която пък е част от фенството и т.н.к.
... А фенове на Лудогорец ще останат и след това, както ги е имало и преди.
Някои ще споделят сегашните Ви настроения. Други ще са по-разумни, а трти ще са още по-зле. Със сигурност ще са с един по-малко, и той няма да се срамува че е бил техен съмишленик поради простият факт че е имало защо.
Може би вместо да гледат футбол ще ходят да се преброят на стадиона, както понякога ми се струва правите и Вие ( сигурно греша?! ).
Няма да се впускам в разсъждения - оставям го на теб! Ще гледам футбол и ще съм фен на добрия....
Ще се опитам да бъда широко скроен. Бил съм на много места и съм надживял зависимоста на окръжно-регионалният шувинистичен футболен патриотизъм.
Футболът не е каузата на живота ми, и не виждам защо трябва да си избирам отбор чрез който да страдам.
Чувствам се чудесно с избора си. Никога освен в форума не съм срещал на живо хора, които да оспорват или не уважават моя избор. Убеден съм, че никога няма да срещна такива!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 яну 2014 09:48

Ти ли си новия, който е дошъл да ни обяснява какво е футбола бе :) Гледай на живо да не ни срещнеш да видиш как ще ви уважим пътуващия цирк :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 яну 2014 22:15

volf написа:...Ще се опитам да бъда широко скроен. Бил съм на много места и съм надживял зависимоста на окръжно-регионалният шувинистичен футболен патриотизъм.
Футболът не е каузата на живота ми, и не виждам защо трябва да си избирам отбор чрез който да страдам.
Чувствам се чудесно с избора си. Никога освен в форума не съм срещал на живо хора, които да оспорват или не уважават моя избор. Убеден съм, че никога няма да срещна такива!

Ами тука някъде,е разликата между феновете на Лудогорец и Локомотив ПД.По принцип,сред нас също има широко скроени хора /не всички,но повечето са такива/.Аз също съм бил на много места /Щатите,Англия,Австралия и т.н./,но не мога да кажа,че съм надживял градския/така да го наречем/ шовинистичен футболен патриотизъм.Защо е така - не мога да кажа.Сигурно защото тук,в Пловдив,от най-ранна възраст ни "учат" на тези неща и сме по стадионите. Това важи не само за нас,локомотивците.Има ботевисти,спартаклии,маричани.Така е тук,в Пловдив.Последната пенсионерка да питаш от кой отбор е - ще ти каже,без да се замисля.
Конкретно за нас,феновете на Локо ПД - да бъдеш фен на Локо ПД е начин на живот.От там нататък,следва всичко останало.Без значение дали сме шампиони,дали сме в Б група,дали президент ни е последния комарджия и измекяр.Това е положението.
Радвам се за теб,че се чувстваш чудесно с избора си и пожелавам успех на Лудогорец в ЕКТ.За останалото - има как да срещнеш хора,които "на живо" оспорват избора ти извън форумите - просто ходи на мачовете /особено по гостуванията/.Около стадиона всякакви може да срещнеш. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”