Модератор ЛокоПД написа:volf написа: Усещате ли какви поражения ви е нанесла фенщината, смешници?
Губя си ценното време с вас.
Все пак ще ви "копна" мнението на друг човек по същия проблем, за да сте наясно как изглеждате за хората с здрав разум. :
Мнениеот ntodorov на 08 Юни 2011 15:46
......................................................................................................
Иначе уважавам отбора ви, публиката ви, но такива съждения, като твоите не ми се нравят...И за да не спамя в темата: Само Лудогорец...
Чака ви голЕмата завист от хората в БГ, които никога не биха били на ваше място. От такива хора ще четете във форумите какви голЕми фенове са, а вие колко не струвате. Изпитано. Нещо, като да се хвалят с големи мЪдИ под малка пишка.
Като си нямат отбор се тупат в гърдите с фенщина. Фенове на Лудогорец- не обръщайте внимание. В БГ така е било и така ще бъде
Изображение
Аватар
ntodorov
Познавам лично Ненчо Тодоров - много готин и трезвомислещ човек .Излишно е да казвам,че се запознахме на мача Локо ПД - Черноморец...Виждали сме се в Пловдив,в Бургас също.
Само че,вместо да "копваш" мнения на други хора,отговори си на един въпрос.Представи си,чисто хипотетично, какво ще се случи,ако г-н Домусчиев се оттегли от Лудогорец

Както го направи Коко Динев преди време /надявам се пак да го направи,този път завинаги/. Къде отивате и ще ви има ли въобще изобщо ? Какво ще стане с "фенската маса" на Лудогорец ? С евроуспехите и ентусиазма на медиите ? Разликата между нас и вас е,че ние не сме "проект" - имало ни е преди Динев,ще ни има и след него.А за фенове не си струва да спорим.

Не познавам Н. Тодоров лично, но неговите мнения, които съм чел в форума (изключая едно от тях) са ми достатъчни да споделям твоето виждане за качествата му. Не случайно се позовах на негово мнение, въпреки богатия избор с който разполагам за случая.
Бих могъл да си представям какво ли не, ако Домусчиев напусне Лудогорец, но нали не забравяш, че на мен фенщината, както твърди и г-н Тодоров за себе си, ми е чуждо нещо. Какво да се прави - вероятно ще се заличи най-великият Български футболен клуб от първата четвърт на 21-ви век.
Е...., няма да се самуобия!
Ще се надявам да възникне друг клуб с подобна стойност за мен и Българския футбол, и защо ли това да не бъде Локо Пловдив?
Сигурно ще ревнете вкупом - на нас такива фенове не ни трябват. Ние сме........(трала-лала-ла...).....!
Че кой Ви пита?
Доводите които сега или после излагате в подкрепа на фенщината, за "трезо мислещ човек" няма как да звучат, по-състоятелно.
За мен са инфантилност, празнодумие и комплексарщина, но пък си остават неразделна част от фенщината, която пък е част от фенството и т.н.к.
... А фенове на Лудогорец ще останат и след това, както ги е имало и преди.
Някои ще споделят сегашните Ви настроения. Други ще са по-разумни, а трти ще са още по-зле. Със сигурност ще са с един по-малко, и той няма да се срамува че е бил техен съмишленик поради простият факт че е имало защо.
Може би вместо да гледат футбол ще ходят да се преброят на стадиона, както понякога ми се струва правите и Вие ( сигурно греша?! ).
Няма да се впускам в разсъждения - оставям го на теб! Ще гледам футбол и ще съм фен на добрия....
Ще се опитам да бъда широко скроен. Бил съм на много места и съм надживял зависимоста на окръжно-регионалният шувинистичен футболен патриотизъм.
Футболът не е каузата на живота ми, и не виждам защо трябва да си избирам отбор чрез който да страдам.
Чувствам се чудесно с избора си. Никога освен в форума не съм срещал на живо хора, които да оспорват или не уважават моя избор. Убеден съм, че никога няма да срещна такива!