ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - МИНЬОР ПЕРНИК прогнози и мнения
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - МИНЬОР ПЕРНИК прогнози и мнения
Утре, като подпишът пред нотариус да не започнеш да плачеш само! Зимата една хубава подготовка в Италия, още някое класно попълнение(защо не и Даксон, без това го имам на снимка с шал на Ботев) и пролета още една победа, но на лаута! Ето, като искаш това не са повторения и искам да вземете 3 точки, за да не изпаднете да можем а ви бием пак!
Мене повече ме вълнува какво стана със сделката,нали беше 1000% сигурна
Разбирам, че повече те интересува Ботев!
Разбирам, че повече те интересува Ботев!
2:0 за Локото,без зор! 

- L_P_F_C 1936
- Контакти:
ilian12 написа:L_P_F_C 1936 написа:Don Rumen написа:Миналата година уговориха х, сега мисля, че пак ще е уговорен, на локо им трябват точки и дано ги вземат!
Нали ти казах,че мачът е уговорен какво повтаряш като папагал.
Мене повече ме вълнува какво стана със сделката,нали беше 1000% сигурнаПак станахте за смях пред цяла България.Докараха ви от бюрото по труда в Италия някакви суляри и взехте да хвърчите в облаците.......абе няма се плашите поне пихте по едно ПЕПСИ аванта
(дано да не беше с изтекал срок)
Щом се вълнуваш толкова ще ти кажем като стане ясно. Относно пепсито - спокойно не е с изтекъл срок и е по-добре отколкото да пиеш студена вода. Вярно ли е, че в Шекера след мача в събота доста роми са набили жените си? Интересно защо ли?
Човек като ви казва истината много ви боли ,и почвате с глупостите-цигани, шекера и тем подобни.
Има ли сделка?-Няма!
Казвахте ли,че ще има 1000%?-Казвахте!
Станахте ли за смях отново?-Станахте!
Така ,че гледайте си ващо отборче и не се занимавайте с мача Локо-Миньор!
п.п.Само ми кажете някой локомотивец писал ли е в темата Берое-Ботев.
Don Rumen написа:Утре, като подпишът пред нотариус да не започнеш да плачеш само! Зимата една хубава подготовка в Италия, още някое класно попълнение(защо не и Даксон, без това го имам на снимка с шал на Ботев) и пролета още една победа, но на лаута! Ето, като искаш това не са повторения и искам да вземете 3 точки, за да не изпаднете да можем а ви бием пак!
Ще подпишЪт,ама не пред,а зад нотариус,пред някоя баничарница,защото това им е основната храна на жълтурите

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Едно е сигурно, кака Галя завита с жълто-черен шал ще изиграе кючек на почивката под звуците на Тони Стораро! Красота! Тя е лицето на този отбор и мисля че си пасна идеално!
Нчмам нищо против към локо пд,но къде сега се крие зума да каже някоя дума(глямия разбирач).На времето оплу Ероносян наречече го тренъорче. Абе в България има много п(объркани хора).
L_P_F_C 1936 написа:Don Rumen написа:Утре, като подпишът пред нотариус да не започнеш да плачеш само! Зимата една хубава подготовка в Италия, още някое класно попълнение(защо не и Даксон, без това го имам на снимка с шал на Ботев) и пролета още една победа, но на лаута! Ето, като искаш това не са повторения и искам да вземете 3 точки, за да не изпаднете да можем а ви бием пак!
И като се събуди какво видя...........беше наваляло пухкав бял снежец![]()
Ей големи смехорани сте момчета.
Не разбрах само кое ти е смешното? Утре ще пееш друга песен!
- Един град-един отбор
- Контакти:
Don Rumen написа:L_P_F_C 1936 написа:Don Rumen написа:Утре, като подпишът пред нотариус да не започнеш да плачеш само! Зимата една хубава подготовка в Италия, още някое класно попълнение(защо не и Даксон, без това го имам на снимка с шал на Ботев) и пролета още една победа, но на лаута! Ето, като искаш това не са повторения и искам да вземете 3 точки, за да не изпаднете да можем а ви бием пак!
И като се събуди какво видя...........беше наваляло пухкав бял снежец![]()
Ей големи смехорани сте момчета.
Не разбрах само кое ти е смешното? Утре ще пееш друга песен!
Отче, защо се занимаваш с тях не мога да разбера ... имаш сигурно хиляди по-важни теми за обсъждане от тази и то точно с тези събеседници

п.п. Но май няма кой да ти отговори

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- slavia_forever
- Контакти:
Придържайте се към темата и спазвайте добрия тон!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]