23 кръг: Локомотив ПД - Литекс - 2:5

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Re: 23 кръг: Локомотив ПД - Литекс - 2:5

Мнениеот Нико » 16 дек 2013 06:10

T&T написа:
Нико написа:Момче, ти пък кой си, та да ми кажеш какво и как да пиша? Глупостите ги пишеш ти. Защо наливаш вода в мелницата на жълтите? Не се ли усещаш какво правиш или е нарочно това? Да не би да се поредният маскиран ,като локомотивец, жълт ,забавляващ се с интриги против Локомотив?

Заради мислене като твоето още дълги години ще бъдете на това положение. Не е нормално основната цел на Локомотив да е победа над Ботев или класиране преди Ботев, за да може Коко Динев да прави каквото си иска в останалите мачове и ако това те прави щастлив, то жалко за теб, защото си се превърнал в обикновен неудачник.

Рашко, добър опит ,но импаса ти не минава. Мисленето си ми е наред и ти много добре знаеш , че на никой локомотивец не са това основните цели на Локомотив. Ние искаме просто битка до край и не сме тези , които пеят да се прегръщат с някаква купа...Не съм щастлив от положението в момента , но не виждам никаква друга възможност за момента. Всичко тече и всичко минава...След като отвори дума за положение и мислене ,то защо не погледнеш твоите си какви ги вършат ?

Потребителски аватар
fitore
Контакти:

Мнениеот fitore » 16 дек 2013 09:34

Резонна победа на Литекс, един от малкото отбори, които играят футбол и ако си оправи защитата може дори да надмине Лудогорец при положение, че разликата в бюджетите е огромна. В края резултата набъбна излишно и веднага подтикна доста предубедени да говорят за тото. Едва ли при 2-3 или 3-4 ако Диего беше вкарал онова положение със затворени очи щяхме да четем подобни твърдения.

Ако се търси някой грешник, то спокойно може да хвърлим вината в/у Данчо Тодоров, който още първото беше доста превъзбуден и в най-важния психологически момент ни остави с 10 човека срещу отбор, който знае как да си подава топката и в калта.

Станков и на мене не ми е първи любимец като тренер, но не виждам каква вина може да носи за смените - 2 принудителни на Илиадис и Тунчев и точно преди третия гол вкарва друг бек, защото сме с 10 на терена. Няма как да тръгнем на надиграване с Литекс защото резултата тогава отиваше на 4:8 примерно и любителите на високи коефиценти и лесни пари щяха да са във вихъра си.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 16 дек 2013 14:04

Нико написа:
T&T написа:
Нико написа:Момче, ти пък кой си, та да ми кажеш какво и как да пиша? Глупостите ги пишеш ти. Защо наливаш вода в мелницата на жълтите? Не се ли усещаш какво правиш или е нарочно това? Да не би да се поредният маскиран ,като локомотивец, жълт ,забавляващ се с интриги против Локомотив?

Заради мислене като твоето още дълги години ще бъдете на това положение. Не е нормално основната цел на Локомотив да е победа над Ботев или класиране преди Ботев, за да може Коко Динев да прави каквото си иска в останалите мачове и ако това те прави щастлив, то жалко за теб, защото си се превърнал в обикновен неудачник.

Рашко, добър опит ,но импаса ти не минава. Мисленето си ми е наред и ти много добре знаеш , че на никой локомотивец не са това основните цели на Локомотив. Ние искаме просто битка до край и не сме тези , които пеят да се прегръщат с някаква купа...Не съм щастлив от положението в момента , но не виждам никаква друга възможност за момента. Всичко тече и всичко минава...След като отвори дума за положение и мислене ,то защо не погледнеш твоите си какви ги вършат ?

Петьо, много добре знаеш, че не се опитвам да финтирам никого, още по-малко теб, тъй като се знаем отдавна и едва ли има с какво да се изненадаме. Мнозина от нас също не виждаха друга възможност по времето, когато селския ни разказваше играта, но както се разбра впоследствие тези хора имаха грешна преценка. Наясно съм кой какви ги върши в Ботев, както са наясно и повечето от феновете на отбора и скоро ще разбереш, че сме взели мерки за отстраняване на грешките по време на растежа.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 23 дек 2013 10:50

Добрите отбори, които играят футбол ни бият като шкембе в дувар на Лаута. Палячовците се оправдават с терена. Това е.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”