ktulu: написа:unist_gp написа:срамота, не съм си и представял,че тая топалова е таква *****
Аз съм планирал да я поканя на моя рожден ден
Що бе, смешка? Друга не би ли ти пуснала?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ktulu: написа:unist_gp написа:срамота, не съм си и представял,че тая топалова е таква *****
megagrym написа:Тук още видео с Галя Топалова .... как мери мускули !!!
nekakav написа:ktulu: написа:unist_gp написа:срамота, не съм си и представял,че тая топалова е таква *****
Що бе, смешка? Друга не би ли ти пуснала?
staria написа:Какво се вживявате какво прави тая шматка не мога да разбера? Ако иска в Аджисана при папагалите да ходи, вас да не ви боли нещо? Ако иска и ганг банг с орки да прави или има някой локомотивец, който се отъждествява с тая шматка?
Fallen_Angel написа:staria написа:Какво се вживявате какво прави тая шматка не мога да разбера? Ако иска в Аджисана при папагалите да ходи, вас да не ви боли нещо? Ако иска и ганг банг с орки да прави или има някой локомотивец, който се отъждествява с тая шматка?
Като четох каква злоба по нас изля, ето ти отговора с кой се отъждествяват такива като теб:
P.S. Извинявам се на локомотивци, ако мод-а реши, да махне този постинг.
ktulu: написа:Колко време обаче ги държаха вдигнати тия парцали, не е истинаДаже по едно време помислих, че са ги застопорили по някакъв начин
Какви само сили дава злобата
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта