Дискусии и мнение за дербито!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Дискусии и мнение за дербито!

Мнениеот plovdivram » 01 ное 2009 01:29

o_yankov
ФАКТ ЛИ Е ЧЕ СТЕ ПОГЪЛНАЛИ СПОРТКЛУБ?!!!!
Обвинявате ни,че ние сме погълнали Спартак и Академик при възникването на "Тракия" и че сме разрушили двата отбора,но твърдите,че сте наследници на Спортклуб...

o_yankov,
ЗНАЕШ ЛИ КОЕ Е ФАКТ?!...
Дано не ме разбереш погрешно... т.е. не искам да се правя на остроумен... но следващият път като чуеш да говорим за Локомотив Пловдив като наследник на Спортклуб... на път за тоалетната си вземи да речем под ръка енциклопедичен справочник "ФУТБОЛ"... или пък нещо друго на Димитър Попдимитров... на Климент Симеонов и т.н.. ... надявам се ти като човек, който се интересува от тези неща трябва да познаваш въпросните имена и значението им за БГ футболната историография... Вземи ги и виж какво пише там!!! Та там ще разбереш ФАКТА, за който ти говоря, в началото на поста ми!! И той е че...!!!! ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ВИНАГИ Е БИЛ НАСЛЕДНИК НА СПОРТКЛУБ И ПАРЧЕВИЧ!!! ТОВА Е ФАКТ, който под една или друга форма е признат дори от Румен Минков!!! Ако не ми вярваш!!! Ами достатъчно е да прочетеш нещо, което го пише навсякъде и то е ЧЕ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е СРЕД ПЪРВИТЕ УЧАСТНИЦИ В "А" ГРУПА... Ако незнаеш ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ от ЖСК ПЛОВДИВ НЕ СА СРЕД ТЯХ!!!!
Изображение

kanaraa
Контакти:

Мнениеот kanaraa » 01 ное 2009 01:38

Да вие сега си пишете си историята ами успех,защо чакахте до сега, изведнъж се сетихте че сте спорт клуб или велбъжд клуб,вече се обърках, абе
кои бяхте че не разбрах бе майна........

Потребителски аватар
zapryan
Контакти:

Мнениеот zapryan » 01 ное 2009 01:48

Вие не съществувате от 27.11.2001 ето и доказателство
doko -kjustendil.jpg
(47.21 KиБ) Свален 396 пъти
Да си част от идеята Ботев не е самоцел, а онова нещо което се усеща само със сърцето!!!

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 01 ное 2009 01:49

kanaraa написа:Да вие сега си пишете си историята ами успех,защо чакахте до сега, изведнъж се сетихте че сте спорт клуб или велбъжд клуб,вече се обърках, абе

Не ти и трябва да знаеш!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
zapryan
Контакти:

Мнениеот zapryan » 01 ное 2009 01:51

Които иска още моля да посети:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2_%28%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2%29
Да си част от идеята Ботев не е самоцел, а онова нещо което се усеща само със сърцето!!!

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 01 ное 2009 01:55

zapryan написа:Вие не съществувате от 27.11.2001 ето и доказателство
doko -kjustendil.jpg

много се радвам,другия път и вас ще погълнимИзображениеИзображениеИзображение
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 01 ное 2009 01:59

kanaraa
Да вие сега си пишете си историята ами успех,защо чакахте до сега, изведнъж се сетихте че сте спорт клуб или велбъжд клуб,вече се обърках, абе

Аз пак ще ПОТРЕТЯ ... Защо сте толкова сигурни, че СМЕ ЧАКАЛИ НИЕ... ИЛИ /както вие днес се изказахте :lol: / ПОКОЛЕНИЯТА ПРЕДИ НАС СА БИЛИ ЗАБРАВИЛИ ЗАТОВА!!! И пак ви казвам... ВЪВ ВИЗИТКИТЕ НА ЛОКО ПЛОВДИВ ЯСНО Е ЗАПИСАНО, ЧЕ ОТБОРА Е НАСЛЕДНИК НА СПОРТКЛУБ И ПАРЧЕВИЧ!!! Единственият ПРОБЛЕМ водещ до тоталното объркване, което признавам си и за мен ДЪЛГО ВРЕМЕ БЕ ЕНИГМА е ВЪПРОСНАТА 1936-та година, която не е рождена дори и за ЖСК ПЛОВДИВ!!! Странно... НАЛИ?!

Колкото до ОБЪРКВАНЕТО ти... Спортклуб-Велбъжд-Локомотив .... ГАРАНТИРАМ ти, че ако "ПОКОЛЕНИЯТА" ви, ви бяха "ПРЕДАВАЛИ ИСТОРИЯТА" както трябва и при вас ОБЪРКВАНЕТО нямаше да е по-малко!!!
Ама пък вие си ЗНАЕТЕ най-добре... НАЛИ?!!! :lol:

Запряне,
Абе наистина ми е много интересно какво са ви "ПРЕДАВАЛИ" тези вашите "ПОКОЛЕНИЯ" бе майна?!! :lol: Те бая работи трябва да са ви спестили!!! Бая ИЗЧИСТЕНА трябва да са ви я представили историята, че да ги РАЗМАХВАТЕ с такъв ЕНТУСИАЗЪМ тези ДОКУМЕНТИ, които имайки предвид ФУТБОЛНАТА ИСТОРИЯ на отборите в БГ НЕ ОЗНАЧАВАТ ТОЧНО НИЩО!!! Ако незнаеш в ИСТОРИЯТА ви ПОДОБНИ събития никак не са чужди!!! Ама ВИЕ ВЯРВАЙТЕ НА "ПОКОЛЕНИЯТА"... :lol: те хубаво са ви говорили.... ако има ВИНОВНИ... то това не сме НИЕ /т.е. Ботев и ботевистите/!!! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 01 ное 2009 02:25

theprideofplovdiv написа:Нека тук дискутираме мача.Аз лично мисля,че сами се бихме,защото имаме по-добри играчи,но треньора ни е слаб.Въпроса е,че това недоразумение трябва да се поправи като се почне от Галя Топалова.Честита победа на Ботев.

А ве брато, ти си за хоспитализиране! "Честита победа на ИТАЛИЯ, над България"-както каза един уважаван от всички журналист!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 01 ное 2009 02:38

Flash1912 написа:Пичове, не подценявайте италианците, е майна... Нивото на футбола ни е толкова ниско, че тия футболисти без подготовка и без сработване виж к'во правят.. А ако стане сделката и направят подготовка - не ми се мисли к'во разкриване очаква бг шампионата.

Да бе, верно, направо в групите на ШЛ да почва Ботев а!? И терена си е терен, и играчите са класа, за треньор, пари и такива неща да не говорим. До тук с иронията, поздравления за победада на Ботев, но това след мача - :evil:
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 01 ное 2009 02:44

Ще затрият Ботев май...
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”