ФАКТ ЛИ Е ЧЕ СТЕ ПОГЪЛНАЛИ СПОРТКЛУБ?!!!!
Обвинявате ни,че ние сме погълнали Спартак и Академик при възникването на "Тракия" и че сме разрушили двата отбора,но твърдите,че сте наследници на Спортклуб...
o_yankov,
ЗНАЕШ ЛИ КОЕ Е ФАКТ?!...
Дано не ме разбереш погрешно... т.е. не искам да се правя на остроумен... но следващият път като чуеш да говорим за Локомотив Пловдив като наследник на Спортклуб... на път за тоалетната си вземи да речем под ръка енциклопедичен справочник "ФУТБОЛ"... или пък нещо друго на Димитър Попдимитров... на Климент Симеонов и т.н.. ... надявам се ти като човек, който се интересува от тези неща трябва да познаваш въпросните имена и значението им за БГ футболната историография... Вземи ги и виж какво пише там!!! Та там ще разбереш ФАКТА, за който ти говоря, в началото на поста ми!! И той е че...!!!! ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ВИНАГИ Е БИЛ НАСЛЕДНИК НА СПОРТКЛУБ И ПАРЧЕВИЧ!!! ТОВА Е ФАКТ, който под една или друга форма е признат дори от Румен Минков!!! Ако не ми вярваш!!! Ами достатъчно е да прочетеш нещо, което го пише навсякъде и то е ЧЕ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е СРЕД ПЪРВИТЕ УЧАСТНИЦИ В "А" ГРУПА... Ако незнаеш ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ от ЖСК ПЛОВДИВ НЕ СА СРЕД ТЯХ!!!!