Лудогорец Разград - Локомотив Пловдив "А" група 18 кръг
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец Разград - Локомотив Пловдив "А" група 18 кръг
Успех на Локомотив! Дано Локо победи! Като публика е ясно, че пловдивчани ще са в пъти повече. Както каза преди няколко месеца Мартин Камбуров "играя футбол от преди те да станат отбор". Успех на Пловдив!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
Да попитам, колко струва билета за гостите на Лудогорец Арена?

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
drughi написа:Да попитам, колко струва билета за гостите на Лудогорец Арена?
Не съм сигурен , предполагам колкото и на домакините - 8лв.
Ивайло Лудогорец написа:drughi написа:Да попитам, колко струва билета за гостите на Лудогорец Арена?
Мерси.

Играта на Лудогорец в двата мача срещу Берое беше лайна. Надявам се да вземат мача насериозно. Локо Пловдив последните няколко кръга не съм ги следил, но стоят стабилно на терена. Искрено се надявам на хубав мач, какъвто и трябва да е, като се вземе предвид, че се срещат първия и третия.
ti4a70 написа:Успех на Локомотив! Дано Локо победи! Като публика е ясно, че пловдивчани ще са в пъти повече. Както каза преди няколко месеца Мартин Камбуров "играя футбол от преди те да станат отбор". Успех на Пловдив!
няма как повече от 3000 фенове на Локото да дойдат, така че публиката на Лудогорец ще е повече
Апропо на предишното гостуване на Локото в Разград нямаше тяхна публика, може би защото мача беше в понеделник и в неудобно време
dickinson написа:ti4a70 написа:Успех на Локомотив! Дано Локо победи! Като публика е ясно, че пловдивчани ще са в пъти повече. Както каза преди няколко месеца Мартин Камбуров "играя футбол от преди те да станат отбор". Успех на Пловдив!
няма как повече от 3000 фенове на Локото да дойдат, така че публиката на Лудогорец ще е повече
Апропо на предишното гостуване на Локото в Разград нямаше тяхна публика, може би защото мача беше в понеделник и в неудобно време
Не говорим за случайно събрани хора, които са на стадиона само да чоплят семки. Говорим за отдадена на отбора си агитка. По това отношение Лудогорец може би са само пред Любимец в А група. Помня как последния кръг на миналото първенство Лудогорец ставаха шампиони в Монтана, а имаха 8 или 9 човека да ги подкрепят. Смях. Не ви ли е ясно, господа от Разград, колко ще ви има? Изобщо препознавате ли Лудогорец за отбор от Разград?
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
dickinson написа:Апропо на предишното гостуване на Локото в Разград нямаше тяхна публика, може би защото мача беше в понеделник и в неудобно време
В грешка си, имаше наша публика, наистина малко, но имаше около 20-25 човека. А и наистина беше в работен ден, тогава мача... Локомотив никога не е оставал без подкрепа

- DelijePlovdiv
- Контакти:
Много тежък мач, който ако го вземем ще влезем в дербито с голямо самочувствие. Очаквам да играем по-твърдо отколкото играем попринцип и дано не хвърлим всичко в атака и отзад да го лапнем. Х също е опция
drughi написа:Ивайло Лудогорец написа:drughi написа:Да попитам, колко струва билета за гостите на Лудогорец Арена?
Мерси.
Сектора за гости съм чувал че не е хубав така че те съветвам да не ходиш.Запази си парите за следващите мачове.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]