Локомотив Пловдив - Черно Море А Група 11.11.13 17 кръг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Черно Море А Група 11.11.13 17 кръг

Мнениеот drums » 12 ное 2013 16:20

Значи писна ми да чета тук отбора играл грозно,играл неграмотно ами вие какво мислите,че отбор се прави за два,три месеца чакайте малко де ми ние незнаехме дали ще започнем шампионата изчакайте една,две години да се направи отбор оставете треньора на мира да работи нека да изчакаме какво искаме повече.Вижте контузии в защита във всеки мач започваме с различна защита какво да направи треньора?! Мачовете са в сгъстен цикъл натрупва се и умора все още нямаме дълга резервна скамейка както вече писах контузии наказани играчи няма как да не даде отражение всеки иска да бием с по пет гола всеки мач и да мачкаме противниците,но това е засега отбора се прави в движение.И по добре грозна победа отколкото красива загуба

s.th.1926

Re: Локомотив Пловдив - Черно Море А Група 11.11.13 17 кръг

Мнениеот s.th.1926 » 15 ное 2013 14:19

drums написа:Значи писна ми да чета тук отбора играл грозно,играл неграмотно ами вие какво мислите,че отбор се прави за два,три месеца чакайте малко де ми ние незнаехме дали ще започнем шампионата изчакайте една,две години да се направи отбор оставете треньора на мира да работи нека да изчакаме какво искаме повече.Вижте контузии в защита във всеки мач започваме с различна защита какво да направи треньора?! Мачовете са в сгъстен цикъл натрупва се и умора все още нямаме дълга резервна скамейка както вече писах контузии наказани играчи няма как да не даде отражение всеки иска да бием с по пет гола всеки мач и да мачкаме противниците,но това е засега отбора се прави в движение.И по добре грозна победа отколкото красива загуба

drums, ценя правото на всеки да има собствено мнение, но това, че в момента се прави отбор "в движение", е абсолютна лъжа!!! Тази лъжа беше изречена от една подлога на Коко, в един пловдивски сайт. В Баннско пристигахме, кой с такси, кой с колело... Ако това е отбор, който се "прави в движение", какво трябва да кажем, за отборът ни от миналият сезон??? Не си знаеха имената преди първият мач с Локо Сф. Преди началото на първенството една гнусна, мазна свиня изпрати 6-ма титуляри в ЦСКА! Отбора бе напуснат от 17 човека!!!! И пак имаше толкова точки, колкото днешния Локомотив?! Абсурд!!! И сега тази звезда, която се представя за голям локомотивец, взима да ни подготвя, че няма кой да ни позволи да станем трети, щото не сме силни. Чети Коко не иска! А класирането сега е точно класирането на най-силните отбори в момента!

За тактиката. Правим ми впечатление, че имаме достатъчно футболисти, които с разиграване или с рейдове, могат да изнасят топката! Ние обаче е ряпкаме към Камбуров?! Стигнах до извода, че тактиката е подчинена на "звездата". При друга тактика, тази звезда май ще се окаже... излишна???? Потвърждение е, че се търси нападател, който да играе С него, а не такъв, който да го ЗАМЕСТИ!!!

Коко пак нещо го е закъсал на зеленото сукно... След като влезем в 7-цата, ще има циркове като онзи от 14 септември 2013 или като онзи от 16 май 2012... Ако си търпим, ще ни обещаят по-добро бъдеще догодина. Ако си отворим устата, Коко пак ще се разсърди и Зума ще каже, че заради 200 човека, отборът ни е няма да може да започне първенството... И така...
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Върни се в “Локо Пловдив”